Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KÜLDETÉS-KÓD AKTIVÁLÁSA

2024-01-05

Így aktiválhatod a küldetés kódot

küldetés kód 555.jpg

 

Kép: Luis Dyer

 

A KÜLDETÉS-KÓD AKTIVÁLÁSA

 

TECHNIKA

 

Minden lélek, aki megtestesült a Földön magasabb céllal érkezett. Sokan érezik azt, hogy fontos lélek küldetésük van és valamilyen szolgálatot kell megvalósítaniuk.

 

Az üresség, a céltalanság és az elveszettség érzése, annak a jele, hogy valami hiányzik az életből és nem vagy a helyeden. Lehet, hogy úgy érzed, hogy van valami, amit el kell érned ebben az életben, de nem tudod mi az. Lehet, hogy tudod mit kell tenned, de nehézségeid vannak azzal, hogy megvalósítsd. A lelked céljai rendkívül fontosak, ám ahhoz, hogy megtaláld vagy megvalósítsd őket nem a fejedben, hanem a szívedben kell élned.

 

A küldetésed akkor valósulhat meg, ha a lelked hívását és égi vezettetésedet követed.

 

A lélek küldetése nem egy, hanem több aspektust rejt magában, összetett és sokrétű. Akkor bontakozik ki, ha elkezdjük követni a szívünket és az intuíciónkat, lépésről-lépésre.

 

A technika, amit szeretnék veled megosztani, abban segít, hogy emlékezz küldetésedre, elérd lelked célját és megvalósítsd az életedben. Ezzel a gyakorlattal olyan rezgés jön létre, amely fokozza, felerősíti és felnagyítja a magasabb céljaidat.

 

  1. Ülj le kényelmesen és lélegezz mélyeket. Nyisd meg a szívedet a szeretet felé. Lépj kapcsolatban a felsőbb éneddel és az Isteni Forrásoddal. Hívd meg a szellemi vezetődet, őrangyalodat és az égi segítőidet.
  1. Eressz fénygyökeret a talpaidból a Föld Anya felé egészen a bolygó magjába. Nyisd meg a korona csakrádat egy arany-sárga lótuszt vizualizálva. Kapcsolódj össze a Teremtő Forrással egy arany napkorong által, amit elképzelsz a fejed felett. Hívd le a Teremtő tiszta fényesszenciáját fehér fényoszlop formájában, hogy átáramoljon rajtad keresztül és áthassa lényed minden síkját. Horgonyozd le a fényoszlopot a gyökereid mentén a Föld Anya kristály szívébe.
  1. Érezd át mélységesen az összekapcsolódást, hagyd hogy egész lényedet átrezegje. Hívd be az Isteni – Énedet, Felsőbb Lelkedet, hogy a szív csakrádon keresztül töltsön el teljesen.
  1. Most tedd össze a két kezed a szíved elé és kérd meg, hogy hozzák elő számodra annak a célnak és küldetésnek a szimbólumát, amelyre a felemelkedés jelen időszakában a legjobban szükséged van.
  1. Lélegezz a szívcsakrádon keresztül. Képzeld el, érzékeld és fogadd el ezt a szimbólumot, miközben a tenyereidet megnyitod a szíved előtt.
  1. Lehet, hogy érzékelni fogsz színt, hangot, rezgést, érzést, szimbólumot, angyal jelet, képet, kristályt vagy bármi mást, ami valamilyen módon megnyilvánul előtted. Ne akard irányítani, befolyásolni vagy módosítani, csak fogadd el.
  1. Miután megkaptad a szimbólumot, először vidd fel a harmadik szem csakrához.

Hagyd, hogy átrezegje a harmadik szemed területét, majd vidd vissza a szívcsakrádba és töltsd meg szeretettel.

  1. Engedd, hogy a szimbólum végigáramoljon a csakra oszlopodon keresztül a Föld-csillag csakrádba. A Föld-csillag csakrád a lábad alatt van, az aurád legalsó pontja, talpad alatt kb. 50-150 cm –re (aurád nagyságától függően). Feladata többek között a fénykódok, az isteni szándék és az égi terv fizikai síkban való manifesztálása, az anyagi valóságban való megvalósulása.
  1. Amikor a Föld- csillag csakrával dolgozol, a fejed felett lévő Lélek csillag-csakra is aktiválódik és fénysugarakat küld a lényeden keresztül. Ez azt jelenti, hogy a lélekcsillag-csakrád ugyanazzal az energiával válaszol, mint az a szimbólum, amely a lelkedből a Földcsillag-csakrádba horgonyoztál le. 

 

Ekkor a felső lélek (isteni-én) erőt, fényt, tudatosságot ébresztő energiát küld számodra. Így az egész lényed sugárzik és vibrál ezzel a szimbólummal, lelked céljának és küldetésének rezgésével. Ez a vibráció nem csak a megfelelő lépések megtételére fog késztetni, hanem abban is segít, hogy bevonzd az életedbe mindazon lehetőségeket, eszközöket és embereket, amelyekre szükséged van.

 

Maradj ebben az állapotban, ameddig csak jól esik. Tapasztald meg és bízz abban, hogy az energiákat és a szimbólumot lehorgonyoztad a lényedbe. Tölts egy kis időt a szemlélődéssel, az energia megtapasztalásával, imával vagy meditációval.

 

Így aktiválhatod a küldetés kódot.

 

A gyakorlat elvégzése után figyelj a felmerülő ötletekre, gondolatokra, látomásokra és álmokra. Jegyezd le őket a naplódba, hogy világosabb képet kaphass arról, amerre a felsőbb éned vezetni szeretne téged.

 

A technikát többször is megcsinálhatod és érdemes elsajátítanod, hiszen az életed számtalan fontos állomásánál, döntéseinél szükséged lehet rá.

 

Áldással és Szeretettel 

 

Írta: Aysha

 

fénykódok 3.jpg