Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Mátrix-zár kioldása

2022-05-09

Arktúruszi fényküldöttek tanításai

(Újra mert nagyon aktuális)

medi átmetet felemelkedés.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


A Mátrix-zár kioldása

Arktúruszi fényküldöttek tanításai

Hogyan lehetséges a harmadik dimenziós mátrix zárat feloldani?

A mátrix-zár azon tudati és energetikai blokk, amely a harmadik dimenziós tudatossági szinten tart és megakadályozza a magasabb szintre való felemelkedést. Feladata a tudatot a harmadik dimenziós mátrix valóságában tartani, amely az anyagelvűségben, a megosztottságban, az egoizmusban és a félelemben gyökeredzik.

Az érzelmek kétfajta osztályozása létezik, az egyik típus a szereteten alapuló, a másik a félelmen alapuló érzelem. A tisztelet, megbecsülés, megbocsátás, hála, jóság, a szeretet alapú érzelemhez tartozik. A fájdalom, a harag, a düh, a hibáztatás, az aggodalom, a félelem alapú érzelemből ered. Míg az egyik érzelem a szív tudatosságát fejleszti és emeli a rezgésszintet, a másik leblokkolja a szívcsakrát és alacsony frekvenciákhoz kapcsol.

A világban most zajló események az emberiség minden egyes tagját választás elé állítják, míg egyesek a fény, mások a sötétség erőtereinek vonzásába kerülnek. Ezen döntést az emberek nem az elme szintjén hozzák meg, hanem az alapján, hogy az alacsony rezgésű félelemhez, vagy a magasabb vibrációjú szeretethez kapcsolódnak.

Az emberiség két külön idővonal mentén halad, amelyek fokozatosan egyre jobban eltávolodnak, míg végül teljesen elválnak egymástól.

 

A szétválasztódás az elkövetkezendő években egyre szembetűnőbb lesz és egyre szélsőségesebb valóságot fog teremteni.

Akik a felemelkedés fényhullámhosszán haladnak, az ötödik dimenziós Új Föld fénytereihez kapcsolódnak. Mindazok, akik nem tudnak a szívük által a szeretetmezőhöz kapcsolódni a pusztuló régi világ valóságát tapasztalják és élik meg. Csak azok az emberek tudnak felszabadulni a harmadik dimenziós mátrixból, akik a félelem és az elme kontroll fölé tudnak emelkedni, a szeretetet választják és készek az átalakulásra.


Ezért ebben a folyamatban tudatosan szükséges kivonnod a figyelmedet és teremtő energiád az alacsony tudati mezőkből.

 

El kell engedned és ki kell oldanod a berögzült reakciók negatív töltéseit és helyébe annyi fényt és szeretetet kell felvenned lényedbe, hogy a személyes frekvenciád a harmadik dimenzión túlra terjedhessen ki.

Ebben az átalakító folyamatban tudati áthangolódást fogsz tapasztalni és energetikai újraigazítást, amely új létezési szintre emel fel téged. Az új energiákhoz való hozzáigazodás megváltoztatja az észlelésedet, hogy képessé válj a magasabb szintű rálátásra és az illúziók szétoszlatására. Így tudatilag és energetikailag is egyre függetlenebbé válsz, a kollektív emberi hitrendszerek befolyásaitól. Ez a tudati képesség sok kihívást hozhat, mivel felfedi előtted a játszmák mögötti igazságokat és félrevezetések hazugságait. Mindemellett ha haraggal, félelemmel, gyűlölettel, dühvel, indulattal és kétségbeeséssel viszonyulsz a feltáruló igazságokhoz, az alacsony rezgési szinten fog tartani, mivel ezen érzelmek a harmadik dimenziós mátrix üzemanyagaként szolgálnak, így továbbra is táplálni fogod és energetikai kölcsönhatásban maradsz vele.

Ezért olyan fontos a felemelkedés szempontjából, hogy urald az alacsony szintű érzelmeket, mert azok csökkentik rezgésszintedet és leblokkolják a szívmeződ kiterjedését, amely záloga az ötödik dimenzióba való felemelkedésednek.

 

A jelen időszakokban zajló vizsga lényege, hogy képessé válj minden külső hatásra szeretet-alapú reakciót adni. Ha ez sikerül, akkor képes leszel arra, hogy feltörd a 3D-mátrix zárat.

Bármikor, amikor konfrontálódsz, ami ösztönösen a félelem-alapú reakciót váltana ki belőled, legyél tudatos és válaszd a szeretetet. Ez készít fel arra, hogy magasabb szintű szeretet alapú valóságban élj és felemelkedj az ötödik dimenzióba.

Emlékezz erre a tanításra és legyél tudatos, mert csak a feltétel nélküli szeretet mentes mindenféle ítélkezéstől és képes a félelem alapú valóság börtönének zárát kioldani.


Aysha