Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A megosztottság ellentétet szül

2021-04-09

Az ellentét a sötét oldal fegyvere

földi angyal 3.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

MINDEN MEGOSZTOTTSÁG ELLENTÉTET SZÜL

 

Minden megosztottság ellentétet szül, az ellentét haragot, a harag harcot, a harc háborút.

 

Az ellentét a sötét oldal fegyvere, hogy egymásnak ugrasszon embereket. Két ellentétes erő egymásnak feszülése, mindig sok áldozattal jár.

 

Most, hogy az utolsó idők folyamataiban vagyunk, amikor elválaszttatik egymástól a búza és a konkoly, nagyon résen kell lennünk annak érdekében, hogy ne sodorjon magával az indulat, az ítélkezés és az ellentét vihara. Mindenki csak saját magáért felelős, nem dönthetünk mások helyet és senki nem fog helyettünk felemelkedni. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, de ha a saját igazságunk miatt másokat elítélünk, megvetünk és lenézünk, akkor biztosan nem a fény fog bennünk felülkerekedni.

 

Történetesen, most az egyik legnagyobb ellentét az emberi világban a v.cina beadása vagy annak teljes ellenzése. Ez a helyzet is egy vizsga, hiszen egyrészt ebben a helyzetben nem másokra, hanem csakis magunkra kell hallgatnunk. Mivel bármi is lesz a hosszú távú eredménye, később már nem hibáztathatunk senkit, azért mert úgy döntődtünk, ahogy. Másrészt teljesen függetlenül attól, hogy milyen állásponton vagyunk, mellette vagy ellene, a vizsga lényege, hogy képesek vagyunk e megtartani a magasabb rezgésszintet, a pozitív energiát és a szeretettudatosságot. Képesek vagyunk e szeretettel és megértéssel fordulni a másik felé, aki az ellentétes oldalon áll, mert ha igen, akkor a krisztusi úton feljebb tudunk emelkedni az isteni szintek felé.  

 

Ám ha haragra gerjed a szívünk, ítélkezővé válunk, azok iránt, akik tudatlanságban vannak, a manipuláció áldozatává válnak, vagy a sötét terveket szolgálják, alig ha tudunk a fény oldalán maradni. Ha idegesek vagyunk a másikra, feszültek, gyűlölködők, ítélkezők, akkor nem állunk még készen ezen lecke elsajátítására. Akkor az ellentét erejét növeljük. Továbbra is a megosztottság tudatosságában ragadunk, az alacsony rezgések és érzelmek mocsarában, amely táptalaja a sötét energiáknak.

 

Nekem is megvan a magam véleménye, de nem erőltetem rá senkire, nem akarok senkit meggyőzni, mert átlátom a folyamatok mélységét. Nem vagyok hajlandó beállni a csatasorba, nem a sötétség ellen akarok küzdeni, hanem azért, hogy több fényt hozzak e világba. Fényküldöttként a hitet, a reményt és a szeretetet szeretném erősíteni. Ez az én egyéni utam, és mindenkinek más feladata van ebben az időben.

 

A legfontosabb, hogy a belső középpontunk igazságára és a szívünk vezettetésére hallgassunk, megőrizve a lelki békét és a szeretetet, mert így nem fogunk eltévedni.

 

 

Angyali áldással

Aysha