Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MÉLY TISZTULÁS

2023-01-28

Intenzív és nagy horderejű változások tüzei

változás.jpg

 

A MÉLY TISZTULÁS

 

Az intenzív és nagy horderejű változások tüzei végigsöpörnek a földön

 

A 2023. február 2-án érkező üstökös, amelyet utoljára 50 000 évvel ezelőtt láttak a Földön, fel fogja erősíteni a mélytisztulás folyamatát. Hatalmas változásokat programoznak a Földön. Hullámzó hatása lesz az egészre, és különösen az északi féltekére, hiszen ami annak idején a földbe volt programozva, az fel fog emelkedni, és még átütőbb változásokat hoz.

 

Ezzel a Föld tengelyei a felborulás szélére kerülnek, és ennek is lesz hullámzó hatása minden életre és életformára.

 

Valójában nincs mitől félni, csak el kell fogadni a hatalmas változásokat.

 

Az energiák most valóban nagyon erősek. Hatalmas tűz általi megtisztulás, amely a víz elemmel egyesül, és mindent felszámol. Amikor tűz és víz találkozik, gőz jön létre, ami nagyon erős energia.

 

Minden a felszínre kerül, aminek felszínre kell kerülnie, és amit a tüzek átalakítanak, majd a víz elem, a felszabaduló hatalmas plazmaenergia tovább likvidál.

 

Időnként csak arra van szükség, hogy pihenj, lazíts, legyél egyedül és húzódj vissza, hogy a fizikai tested (amely szintén drasztikus változásokon megy keresztül, a sűrűségből a Fénytesti formába) utolérhesse a lelked.

 

Az egyetlen módja annak, hogy eligazodjunk ebben az egészben, ha nyitott szívvel és lélekkel szemléljük a világot. Bármi is történjék, a feltétel nélküli szeretet középpontjában maradni most nagyon fontos és teljesen összekapcsolódni az isteni forráshoz.

 

A navigációs eszközök ott vannak benned, az Isteni Útmutatás, az Erő és a Bölcsesség, amelyet átitat a tiszta Isteni Szeretet Gondviselő Hatalma.

 

Sok lélek  dönt úgy, hogy elhagyja a bolygót, ahelyett, hogy átmenne ezen az intenzív megtisztulási szakaszon. Amíg mások, akik a maradást választják, a bölcs és szeretetteljes lelkek, előlépnek, hogy vezetői és segítői szerepet vállaljanak be a nagy átmenet idejére, az új Földre és az új kezdetekre koncentrálva.

 

Afrika és a déli félteke fogja stabilan tartani a dolgokat.

 

Ez az Új Kezdetek ideje, minden fronton, mivel a régi utat nyit az újnak. Ezt már évekkel ezelőtt deklarálták, és ez most történik.

 

Ideje örülni – mert a régi összeomlik.

 

Itt az újjászületés nagyszerű kezdete!

 

 

Írta: Judith Kusel

Fordította, lektorálta: Aysha