Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Nap belépett a Bika Zodiákusba

2022-04-20

Szerelem, szépség, harmónia

csill. bika 2.jpg
 
 
2022. április 20-án hajnali 4 óra 24 perckor a Nap belépett a Bika Zodiákusba, s ezzel kezdetét vette az év legszebb időszaka. Ne az eszeddel, ne racionális gondolatokkal, hanem a szíveddel hangolódj rá az áramló energiákra.
 
Már túl vagyunk a téli dermedtségből való kitörés Kos időszakán, túl vagyunk a harcon, kezdődik az élet megszilárdítása. Az évkör Bika időszakában a természet kivirágzik, virágba borul, hiszen a növényekmár erős gyökerekkel kötődnek a földhöz. Az idei Bika időszak duplán Vénusz uralt, egyrészt a Bika uralkodó égiteste a Vénusz, másrészről pedig a Nap Bikába lépésének pillanatában egész véletlenül , pont a Vénusz, a Fönix csillagkép alfa csillagával, az Ankaa-val egyvonalban van rajta a téridőpillanat felkelő tengelyén.
 
Az Ankaa sugározza magából a gyógyulás, az újjászületés, az összeomlás utáni újjáépítés energiáit.
 
Szerelem, szépség, harmónia van a Földön, vedd észre, lásd meg a körülötted lévőkben, az eseményekben, az emberekben, s leginkább magadban. Annyi szerelmet és szépséget vagy képes meglátni másban, amennyit önmagadban. Merj kijönni a komfortzónádból, ismerkedj, beszélgess másképpen, másokkal, mint eddig, viselj más színeket, illatokat, kóstolj meg új ízeket – az Uránusz mégiscsak a Bikában van, ha mindig mindent ugyanúgy csinálsz, nem várhatsz más eredményt.
 
A Kos közbezárt jegy az 1-es házban, ami azt jelenti, hogy van rá esély, hogy felfogjuk, hogy a külvilágban zajló bármilyen küzdelem a magunkkal vívott harc kivetülése.
Köss békét a világgal, önmagad végtelen lélekrészeivel és bocsáss meg magadnak a múlt fájdalmaiért.
 
A szenvedés nélkül ma nem lennél olyan, amilyen vagy, légy hálás magadnak és gyermeki hittel és bizalommal nyisd meg a szívedet.
 
A jelen a híd a múlt és a jövő között, a múlt már nem, a jövő még nem létezik. Mindent, amit meg akarsz élni itt és most kell tenned.
 
Sokan azt hiszik, hogy a szerelem egy véletlenszerű történés, ami csak úgy megesik az emberrel. Szerintem a szerelem egy döntés, illetve döntések hosszú sorozata és azt kell eldöntenem, hogy hajlandó vagyok-e beleadni apait, anyait, kész vagyok-e kockáztatni a szívemet minden múltbeli fájdalom ellenére, vagy inkább bekuckózom, biztonsági játékot játszom és a védőfalaim mögül kukucskálok az életre.
 
Te döntesz
 
 
 
 
Szivárvány asztrológia 
Elekes Zolna