Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Nap és a Galaktikus Központ összhangja

2020-12-02

December 18.-tól 20.-ig

kozmikus erő.jpg

Kép forrása: Pinterest

 

A Nap és a Galaktikus Központ összhangja

 

2020.12.18.-20.A Nyilas 27 fokán helyezkedik el a Tejút középpontja, a Nap pedig december 18.-tól 20.-ig ebben a kozmikus erőtérben fog táncolni.


Az asztrológiában a Nap képviseli annak a magját, akik igazán vagyunk, az életünk útját és a tudatos törekvéseinket. A lelkünk lényegét képviseli és azon ajándékainkat, amelyekkel beragyogjuk a világot. Abban az időben, amikor a Nap a Galaktikus Központ energiáival kerül kapcsolatba, arra nyílik lehetőségünk, hogy összhangba kerülhessünk igaz önvalónkkal, azzal akik valójában vagyunk. (A központi forrásunk mezejével!)

A kozmikus energiák most arra késztetnek bennünket, hogy  összhangba kerüljünk isteni lényegünk forrásával és küldetésünkkel.

(Mindazzal, amit az isteni forrásunkból erre a világra hoztunk.)

Mindenki számára az egyik legfontosabb cél ebben az életben az, hogy lehorgonyozzuk egyedi rezgésünket, dallamunkat és kifejezési módunkat ebbe a világba. Küldetésünk, hogy önmagunk legyünk és dolgozzunk azon, hogy egyediségünket, ajándékainkat megosszuk a világgal.

 

Emberi lényként mindannyian egyedi módon fejezzük ki magunkat, és olyan minőségeket hozunk át, amelyekre szüksége van a világnak.

Mindannyian különleges szerepet töltünk be és egyedi célt teljesítünk, még akkor is, ha ez nem világos számunkra.
Mindegyikünk egy fonal az élet szőttesében, és mindenki a nagyobb kép kialakításában segít.

Mindannyian egyedi módon segítjük megteremteni azt a valóságot, amelyet ezen a Földön megtapasztalunk. Mindenki ugyanolyan fontos, értékes és különleges.

Az élet egyszerűen nem lenne ugyanaz nélküled. Azt hiszed, hogy csak egy ember vagy, de az egyedi energiád olyan, mint egy dallam, amely összhangba kerül mások dallamával és megalkotja az élet szimphoniáját. Nélküled az élet összjátéka nem lenne ugyanaz.


Ahogy a Nap táncra perdül a Galaktikus Központtal, és a galaktikus hullámok beáramlanak a Földre, tökéletes idő nyílik arra, hogy belelépj a személyes erődbe. Tudd, erősebb vagy minden félelemnél. A feladatod ebben az életben az, hogy kiáraszd a fényedet a világba, olyan módon, ami a legjobban rezonál veled.

Nincs helytelen módja a ragyogásnak, mert ha most nem is érzed magad különösen fényesnek, akkor is sugárzol.

Ahogy a Nap átkel a Galaktikus Központon, lelkünk isteni magja aktiválódik, felébreszt és emlékeztet arra, hogy sokkal több van annál, amit pillanatnyilag átélünk, látunk és megtapasztalunk.

 

A Nyilas a kalandor és a vándor jele, és bár van fizikai életünk a földön, a lelkünk örök utazó és felfedező, aki számtalan világot látogat meg.


Sokkal hatalmasabb vagy és erőteljesebb mint gondolnád, és ahogy a Nap összeolvad a galaktikus energiákkal, remélem, hogy képes vagy ráhangolódni arra, hogy mennyire különleges vagy, mekkora szükség van rád, és hogy a dallamod mennyire széppé varázsolja a világot.


Köszönöm, hogy Vagy.

 

Köszönöm, hogy Fényeddel beragyogod a világot.

 

A félelem nem állíthat meg, mert erősebb vagy nála, csak rá kell ébredned a hatalmadra.

A Galaktikus Nap energiái alatt emelkedj ki, kerülj összhangba a legmagasztosabb isteni önvalód jelenlétével, ébreszd fel lelked erejét, rezonálj rá egyedi dallamodra és ragyogj a világban!

Húzd ki magad, állj büszkén és ismételd magadban: ′′ Bármit megtehetek" mert ezek a szavak igazabbak, mint gondolnád.

 

 

 Szabad fordítás, szerkesztette: Aysha
Forrás: Foreverconscious.com