Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A NAPMEZŐ AKTIVÁLÁSA

2024-06-21

ÜZENET A FELEMELKEDŐ LELKEKNEK

 

medi teremtő erő tudat 14 másolata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A NAPMEZŐ AKTIVÁLÁSA ÉS NAPFONAT CSAKRA FELSZABADULÁSA

 

ISTENI FORRÁSUNKKAL VALÓ ENERGETIKAI ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS MEGÚJÍTÁSA

 

ÜZENET A FELEMELKEDŐ LELKEKNEK

 

A Napmező azon gigantikus energetikai háló, amely összekapcsolja a napfonat csakránkat, az emberi énünk energiaközpontját, a Nap energetikai hálózatával, az Isteni Önvalónk energetikai kiterjedésével.

 

Eddig is kapcsolatban álltunk a Napmezővel, de nem ilyen szinten, amely most fog kibontakozni. Ez már az ötödik dimenziós sablon eredménye, amely visszahelyez bennünket a Forrás erőterébe.

  

Újra fogunk tudni kapcsolódni a Napmező azon energiáihoz, amelyet a mesterséges interferencia lezárt. Ez azt jelenti, hogy ami eddig elérhetetlen és hozzáférhetetlen volt, az emberi énünk számára, megnyílik, hogy magasabb szinten tudjunk összekapcsolódni az isteni forrásunk energiáihoz. Az emberi energiarendszerűnk tengelye újrakonfigurálódik, hogy helyreálljon a kapcsolat. Így a fénycsatornánk tisztábbá, fényesebbé és erőteljesebbé válik, a fizikai testünk pedig sokkal több forrásenergiát fog tudni asszimilálni.

 

Ennek az átalakulásnak a központja a napfonat csakra, ezért a hozzá tartozó szervek, mint a lép, máj, epe, hasnyálmirigy, gyomor és emésztőrendszer, most erőteljes tisztulási-gyógyulási folyamatában lehet. Mivel ez az átalakulás egyéni szinten bontakozik ki és az eddig elvégzett belső munkától függ, mindenkinél más időben és tünetekkel jelentkezik. Akár a fent említett szervekkel kapcsolatos betegségek is jelezhetik, hogy ideje méregteleníteni, tisztulni vagy megváltoztatni a táplálkozási szokásokat. Érdemes nagyböjtöt tartani, vagy áttérni egy egészségesebb étrendre, amely mellőző az élelmiszeripari adalékanyagok egészségkárosító összetevőit.

 

A napfonat csakra teszi lehetővé a hozzáférést a saját személyes erőinkhez, összefügg az önrendelkezéssel, önbizalommal és az akarati erővel.   

 

Intenzív gyomortünetek és erős érzelmi problémák jelentkezhetnek, hogy a torzulások felismerhetőek, feloldhatók és meggyógyíthatók legyenek.

 

Teljesen meg fog változni a napfonat (gyomor) területe és visszatér a valódi belső erő érzése. A saját személyes naperő központunk újra hozzáférést fog adni az Élő Fényhez, amelyre az Isteni DNS-nek nagy szüksége van. A fény nem csak megvilágít, hanem táplál, megújít, erősít és feltölt.  

 

A hamis ego személyiség, torz belső programok, belső gátak, irányítás kényszer,  társfüggőségi minták, hatalmi drámák stb. feloldása mind része az egészséges identitás visszanyeréséhez.

 

Ebben az újrakapcsolódási folyamatban visszatérünk a Forrás áramköréhez, a valódi Forrás mezőhöz, amelynek energiáit emberi valónk fizikai síkjaiba is be tudjuk építeni.

 

Így a személyes Forrás erőnk és a Forrással való kapcsolatunk is magasabb szintre emelkedik. Ennek okán sokan visszatalálnak a saját erejük központi forrásához, és nem lesz többé szükségük arra, hogy másokból nyerjenek erőt.

 

 

 

Írta: Aysha