Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A PRÓBÁK IDEJE

2022-12-09

Maradj szilárdan a szíved középpontjában

aaa ang 6.jpg

 

A PRÓBÁK IDEJE

 

A jelen időszak nagy bölcsességet és összeszedettséget követel meg mindenkitől.

 

A próba lényege, hogy mennyire tudunk a szívközpontba maradni, hitben és Istennel való egységben.

A külső világban zajló káosz arénájában, meg kell mutatnunk, hogy mennyire tudjuk megtartani az ötödik dimenziós szívteret magunkban és magunk körül.

 

Mekkora a szívünk szeretet ereje.

 

Mennyire tudjuk megtartani a belső fényt.

 

Mekkora a személyes isteni erőnk.

 

Mennyire tudjuk megtartani az isteni összekapcsolódást, a lélek szent lélegzetét, amely az isteni energiával való áramlást teszi lehetővé.

 

A személyes próbatételek a gyenge pontok mögött meghúzódó ős okokat tárják fel, hogy lehetővé váljon a legmélyebb szinteken lévő árnyékrészek fénnyel való átlényegítése és szeretettel való meggyógyítása.

 

Minden félelemkeltő világi esemény, amely a mostani időszakban bontakozik ki a figyelem elterelés és az energia elszívás szándékával történik. Aki nem hagyja magát és nem megy bele a káosz örvényeibe, az isteni energiák hullámait lovagolhatja meg, mert a látszat ellenére a belső birodalomban csodák történnek.

 

Az istennel való egység csendjében találod meg az útmutatást. Hogy mit kell tenned, mikor és hogyan. Mikor húzódj vissza a belső világodba és csak magaddal törődj. Mikor lépj elő, hogy segíts másoknak, mutasd az utat és megoszd a tudásod.

 

Ha a felemelkedés idővonalán vagy tudnod kell átváltani a magasabb dimenziós tudatosságra a többdimenziós észlelésre, hogy biztonságosan áthajózz a viharos vizeken. Így könnyebben fogod tudni asszimilálni a változások hatásait és meglovagolni a nagy globális összeomlás kollektív hullámait.

 

Maradj megalapozott, szilárdan a szíved középpontjában, hittel áthatott tudatosságban.

 

Tudd, hogy a külső sötétségben a belső fényed világítja meg a lelked útját.

 

Tartsd meg a felemelkedés látomását és ne engedd, hogy a káprázat árnyjátéka megrendítsen és kimozdítson a középpontodból.

 

Minden földi dolog, esemény és történés múlandó, ami számít, az az, hogy miképpen reagálsz és mit hoz ki belőled, a mélybe süllyeszt vagy felemel téged.

 

Kapcsolódj össze Jézus Krisztus élő jelenvalóságával és szeretetének átható erejével, mert Ő mutatja az utat, hogy szintről-szintre kiemelkedj és megtaláld a szeretet ösvényét, amely új létformába vezet át téged.

 

 

 

Aysha