Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A RÉGI KARMIKUS MINTÁK ELENGEDÉS

2023-05-12

Ebben az időszakában nagyon sok régi energiát engedünk el

ang art medi 13.jpg

Kép forrása: nowimir.ru

 

A régi karmikus mintákat elengedése

 

A változás időszakában nagyon sok régi energiát engedünk el, legyetek kedvesek önmagatokhoz


Amikor elengedtük és lebontottuk a régi karmikus mintákat és azokat a régi történeteket, amelyek nem szolgálnak már bennünket, a lelkünk megtette az elengedést. De ilyenkor a fizikai testünknek be kell hoznia őt. Körülbelül 1 hétre van szüksége ahhoz, hogy ráhangolódjon az új állapotra, mivel ilyenkor sejt szinten kell újra programoznia magát az egész testnek.


Oly gyakran előfordul, ha korábbi életeink során megsértettek vagy sebet okoztak vagy akár megöltek bennünket valamilyen módon, akkor ez fájdalomként fog manifesztálódni a fizikai testünkben, mind addig, amíg az emlékbankot meg nem nyitjuk és a traumát el nem engedjük.


Amint elengedjük, tudjatok róla, hogy akkor is még le kell zajlania, hogy a fizikai testetek áttér az új helyzetre és újra hangolódik. Ez meg fog történni régi karmikus kapcsolatokban is, amikor végre kitörünk a karmikus mintákból és kötelékekből, amelyek sok életen keresztül ugyanazon ősi programozásban tartottak bennünket.

 

Amint kiszabadultunk ebből, az egész rendszerünknek újra kell hangolódnia és csak utána szabadulunk fel érzelmi, szellemi és spirituális szinten is.

 

Én úgy tekintek erre, mint egy kibontakozó csodára, mivel ennek vagyok a tanúja jelenleg a saját életemben.


Nem is tudom kifejezni azt a megkönnyebbülést, amikor ezek a sebek végre meggyógyulnak és az ember olyan mértékben felszabadul a lelke szintjén, amelyre nem is találok szavakat, hogy kifejezhessem ezt. Ez egyre többet és többet fog megtörténni, amint rendelkezésünkre áll a lehetőség ezen hatalmas portálja, ahol magunk mögött tudjuk hagyni a múlt béli életek szellemét végre, ahogyan az ősi karmát is és ténylegesen egy sokkal magasabb frekvencia szinten tudunk tevékenykedni. Micsoda áldás is ez!


Ez a magasabb szintű gyógyítás legmagasabb foka!

 

 

Judith Kusel