Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SÖTÉTSÉG TÁMADÁSAI

2021-06-18

Mindig ott támadnak ahol gyenge vagy

világitótorony.jpg

 

A SÖTÉTSÉG TÁMADÁSAI

 

A sűrű asztrális erők, amelyek a Föld bolygón az „Árnyék egregorját” alkotják, minden erejükkel próbálnak ellen állni a Fény növekvő hatásának és kiterjeszteni a sötét energiákat. Az ellenállás gyakran a Fényt hordozó és képviselő lények elleni harc és támadás formáját ölti. Tudatában kell lenni annak, hogy a sötét pólus a fény kioltására irányul, ezért folyamatosan ébernek kell lenni. 


A Fénnyel szemben álló erők (sötét vagy Krisztus-ellenes erők) feladata a Fény „kioltása”. Ez az oka annak, hogy sok híres keresztény szent állandó küzdelemben volt  „az ördög ellen ”. (p.: Szent Pio Atya, Szent Benedek, Szent Hilárion)


Az árnyék egregorja, azokat a sűrű asztrális erőket jelöli, amelyek ellenállnak a fény magas rezgésének és a lelkek felszabadítását akarják megakadályozni. Csak ott lehet hatalmuk, ahol vakság és tudatlanság uralkodik.


A Fény a bolygón megnövekedett, sok emberi lény hatalmas erőfeszítéseinek köszönhetően, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy terjesszék a szeretetet, a fényt és a tudást. De igaz és való, hogy a sötétség erői is felerősödtek, mivel minden erejükkel küzdenek a túlélésért. Azon árnyék erők, amelyek a Bolygó Egregorját alkotják, kétségbeesetten és végső megoldásként támadják a Fényhordozókat.

 

Ezért légy résen és folyamatos védelmeket használj, erősítsd lelkedet imával és kerüld el a negatív minőségekkel való azonosulást.

 

Minden alsó asztrális érzelem, mint düh, harag, indulat, félelem stb. kapuja ezen energiáknak és táptalaja is egyben.

 

Mindig ott támadnak ahol gyenge vagy, ahol még meg tudnak kísérteni vagy visszahúzni. Előfordul, hogy felhasználják azokat az embereket, akik még sok árnyék részt hordoznak magukban. Viszályt, ellenségeskedést, dühöt szítanak ott ahol lehet. Asztrál kapuként használják mások indulatát, dühét, félelmét és negativítását és azokon keresztül hatnak felerősítve azt. Éjszaka míg alszol az álmokon keresztül is próbálkozhatnak a tudatalattiban rejlő elnyomott félelmek és negatív érzelmek által.

 

A jelen időszakban ezért nagyon fontos a fokozott éberség, hatásos védelmek kiépítése és a Krisztusi Fény erejével való összeköttetés fenntartása.

 

Tudatosítani kell, hogy a fény szolgálatában lévő minden ember hatalmas Isteni védelem alatt áll, amely bármikor lekérhető ha szükség van rá. A Fény Seregei a Földön szolgálatot teljesítő fényküldöttek felett folyamatosan őrködnek, ezért az árnyékerők nem tudnak ártani, csak ha beengedik őket.  A fény ereje hatalmasabb a sötétségnél, szertefoszlatja és megsemmisiti azt. Ezért, ha támadást érzékelsz nappal vagy éjszaka hívd a Fény Seregeinek Oltalmát, Michael arkangyal fénypajzsát és Jézus Krisztusi erejét. Hívd be Jézus Krisztust, Szűz Máriát, Szent Benedeket, Michael és Uriel arkangyalt és parancsold meg Jézus Krisztus nevében, hogy távozzanak és hagyjanak békén.

 

Ekkor nyugodtan, de erélyesen, telve belső erőtől és fennhangon kell szólni, teljes hittel és meggyőződéssel.

 

Kitartás, a sötétség napjai meg vannak számlálva, de írva vagyon, hogy az utolsó időkben nagy teret kapnak, hogy pusztító hatalmukkal lerombolhassák a régit, mielőtt az új korszak megszülethetne. 

 

Írta: Aysha

 

 szent benedek medál.jpg