Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZELLEMI SZUVERENITÁS VISSZASZERZÉSE

2021-05-18

A nap energiája egy hatalmas harcos felébresztése benned

 

fényharcos.jpg

 

A SZELLEMI SZUVERENITÁS VISSZASZERZÉSE

 

Ideje letépni a szellemi rabság bilincseit.

 

Az igazság kardjának ereje hozza meg a szellemi felszabadulást.

 

A nap energiájának kvantumereje megszabadít minket a démoni félelem forrásától, amely a lelki erőinket blokkolta le. Segít felszabadulni az idegen hatásoktól, az irányítástól, leuralástól és a manipulációtól. A változások megvalósulásához nagyon mélyen be kell nézned a tudatalattidba, hogy meglásd az illúzió és az energia manipuláció forrását.

 

Tisztítsd meg a szellemi tereidet - sétálj, kommunikálj a természettel és vedd át a spirituális örökségedet az Anya Természettől.

 

Most mélyen meg tudod érteni, hogy a szenvedés néha szükséges ahhoz, hogy megtapasztalhasd az élet kínálta lehetőségeket, amelyek által fejlődsz, tisztulsz és emelkedsz.

 

Ami az elején negatív vagy akár pusztító eseménynek tűnik végül értékes tanulságot hoz a jövő szempontjából és megnyithat az életben bekövetkező elkerülhetetlen változások felé.

 

A helyzet megköveteli a következetességet a cselekvésben és a dolgok befejezésében.

 

Feltétlenül tisztázd a dolgokat - nem menekülhetsz el a problémák elől, hanem szembe kell nézned velük.

 

A nap energiája egy hatalmas harcos felébresztése benned. Olyan embert szimbolizál, aki tudatosan használja a lelki erejét, uralja a saját haragját, agresszióját és pesszimizmusát és elhárítja azokat akik érdekeltek a fájdalom okozásában.

 

Ez a spirituális erőd és az akaratod próbája. Legrosszabb ellenséged a félelem. Használd bölcsen a hatalmadat és küzd le az akadályokat. Most hatalmas erőd van, használd következetesen és okosan.  

 

A nap energiájának őrzője a hatalmas Thor - a viharok ura.

 

A nap energiája segíti enyhíteni a nyomást, hogy megfeleljünk másoknak. Erősíti a saját határokat és megszünteti a passzív alárendeltséget.

 

Ma bátran kiállhatunk a saját véleményünk mellett és megharcolhatunk a saját szellemi szabadságunkért.

 

 

 

 

 

 Elena