Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Szent Isteni Tüzek

2021-07-21

A megtisztulási folyamat most igazán fokozódni fog

főnix ébredése.jpg

 

A Szent Isteni Tüzek

 

Valóban intenzív dolgok közepette vagyunk, amelyek minden szinten zajlanak most, és ezek a láthatatlan birodalmakban és leginkább a magas rezgésű frekvencián történnek.

A Szent Isteni Tüzek nagy megtisztításai fokozódnak és ez valóban mélyen bele fog menni a szív és lélek mélységébe.

 

Tegnap megmutatták nekem, hogy a gyönyörű Szent Tüzek hogyan ereszkednek le, és gyönyörű Arany-fehér-platina színűek. Ez egy hatalmas tisztító hálózatként viselkedik, és valóban láttam, hogyan emelik az Új Földre a felemelkedésre kész és megtisztult lelkeket és ezáltal az új létezésbe.

 

Ugyanakkor egyértelműen megmutatták nekem, hogy sok lélek akik azt választják, hogy nem mennek keresztül ezen a folyamaton, miképpen kapaszkodnak a régibe a félelem miatt. Ők a mélybe ragadnak az alacsonyabb frekvenciasávokban, mert ezt választják és nem hajlandóak elengedni a fájdalmat és a szenvedést.

 

Ez a megtisztulási folyamat most igazán fokozódni fog, és valóban időbe telik, amíg minden megtisztul, mivel minden lélek szabad választást kap. Van aki a megtisztulást választja, van aki nem, de mindenki a saját igazsága szerint dönt, és ez valóban a nagy megmérettetés ideje, hogy megmutatkozzon ki emelkedhet fel az Új Földre.

 

Minden lélek kihívásokat és próbatételeket kap, hogy meghozza ezeket a döntéseket.

 

Valóban arról van szó, hogy ilyenkor minden lélek kizárólag a saját döntéseikért felelős. Mert, ahogy a felemelkedés megtörténik, ahogy az írás is mondja - ketten egymás mellett fognak állni, az egyik felemeltetik a másik pedig ott marad.

 

Senki sem tud más lelket felemelni egy magasabb állapotba. Ez lehetetlen. Az ember utat mutathat - de a megtisztulási folyamaton nem mehet keresztül egy másik lélekért, mert ezt nem teheti meg helyette.

 

Ha egyszer felemelted az új fénytested, és valóban nem kívánsz többé visszasüllyedni az Öreg Földre és a régi 3 D tudatszintre, akkor egy emelkedettebb valóságot fogsz tapasztalni. A kihívás azonban itt az, hogy fenntartsd ezt a rendkívül magas frekvenciasávot, és egyre magasabbra és magasabbra nőj a lelked legmagasabb igazsága szerint. Valóban, ez az a pillanat. Készen kell állni teljesen elengedni a régit minden formában és módon.

 

A választás a tiéd.

 

Mert a megtisztulás tüzeivel, az isteni szeretet, bölcsesség és fény ereje kitágul, és a szent kulcsok és kódok aktiválódnak és áradnak, ahogy a lélek készen áll a fogadásukra. A belső földi energiák most teljesen újraaktiválódnak, és így a megtisztulás most belülről is történik.

 

 

Judith Kusel