Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZENT NAP ÉS A SZAKRÁLIS SZÍV

2022-05-04

HASZNÁLD A TEREMTŐ ENERGIÁDAT, AKTIVÁLD A SZÍVED VÁGYÁT!

nap erő 3 másolata.jpg

 

A SZENT NAP ÉS A SZAKRÁLIS SZÍV KAPCSOLATA

 

Plejádi tanítás

 

A Szív a szent létezésetek kapuja és az univerzumotok központja.

 

Szeretettel köszöntünk benneteket,

 

Ez most az isteni időzítés pillanata a Földön, amikor egy következő energetikai szakasz kezdődik el. Bolygótok mágneses magja készen áll arra, hogy egy sor kiterjedt váltáson menjen keresztül, ami arra szolgál, hogy a Földet a Naphoz viszonyítva új pozicióba állítsa. A Napnak két arca van, az egyik fényt, meleget és éltető energiát hoz bolygótok számára. A másik apektusa a Felsőbb Énetek fényének visszatükrözödését hozza. Ezt Szent Napnak nevezzük.

 

Ez az első alkalom bolygótok történetében, hogy a szent Nap valódi elemi ereje feltárul az emberiség előtt.

 

A szent Napnak saját tudatossága van, és rendelkezik azzal a képességgel, hogy sugarain keresztül visszatükrözze számotokra a ragyogásotokat azáltal, hogy a tiszta tudatosság lenyomatát közvetlenül a Szívetekbe és az egész fizikai testetek sejtjeihez sugározza.

 

Most elindulhattok az önmagatok általi újjászületés tudatos utazására azáltal, hogy a szent Nap tudatosságához kapcsolódtok, és naponta megfürödtek a Nap magasabb tudatosságának tiszta frekvenciájú áldásaiban. Arra kérünk benneteket, hogy naponta tudatosan összpontosítsatok a szent Nap sugaraira, lehetővé téve a többdimenziós fény kitágult terének belépését a Szívetek kapuján keresztül.

 

A folyamat olyan pillanatokkal jár majd, amikor a Szíveteken keresztül kapcsolatba kerültök a Szent Nap tudatosságával. Ezt úgy éritek el, hogy tudatosságotokat a Nap felé irányítjátok, miközben a Szíveteken keresztül tartjátok a kapcsolatot és kölcsönhatásba léptek vele.

 

A Szívetek mindig is rendelkezésetekre állt, hogy a horgony szerepét adhassa a számotokra, mivel a Szívetek a ti szent magotok.

 

A Szív a szent létezésetek kapuja és az univerzumotok központja.

 

Minden egyetemes tapasztalat a Szívetekből indul, fejlődik és keletkezik. Minden többdimenziós energetikai kölcsönhatás és közösség a Szívetek terén keresztül zajlik.

 

A valóság az, hogy soha nem voltatok elkülönülve a Szent Nap tudatosságától.

 

Amint igazodtok a Nap frekvenciájához, elkezdtek visszatérni, összeolvadni, hogy a Forrás egyik aspektusává váljatok. A Szent Nap az Egy hármasságának egy aspektusa.

 

Minden sejt felismeri a Szent Nap sugarai által ajándékozott fényfrekvenciát, és a felgyorsult ébredési folyamat elkezdődjön bennetek. Ahogy tudatosan megnyíltok a Szent Nap sugarai előtt, a sugarakban rejlő fénytudatosság behatolhat és felébresztheti a testetek minden egyes sejtjében szunnyadó jeladót. Az adó elkezdi kisugározni kifelé a teremtés fényének egyedi impulzusát energetikai rendszeretekben. Teremtő fényetek lüktetése gyorsulást hoz létre a Szívetek sejtjeiben. Minden egyes Szívsejt önmegvalósítási folyamatba kezd, ahogy a sejt elkezdi tartani magasabb énetek teremtési fényének többdimenziós potenciálját.

 

Egy erős teremtő elem fog felépülni a Szívetek többdimenziós rendszereiben. Képessé váltok arra, hogy tudatosan használjátok ezt a teremtő áramlást azáltal, hogy a mindennapi életetekben manifesztáljátok a Szívetek vágyát önmagatok számára. Ez az önmegerősítés, egy következő lényeges lépés a számotokra. Amint a teremtési energiátokból merítetek, a tobozmirigy működésbe lép, és újra megnyílnak az agyatokban azok a központok, amelyeket ebben az életben még nem használtatok. A teremtő energiátok aktiválása és felhasználása egy másik szinten aktiválja a Szíveteket. Ez a tevékenységetek rajtatok keresztül felgyorsítja a többdimenziós újjászületési és önmegvalósítási folyamat sok szinten.

 

Visszanyeritek az erőtöket!

 

Ez a folyamat megváltoztatja a fény energetikai dinamikáját a rendszeretekben, mintha egy sötét szobában egy villanykapcsolót kapcsolnátok fel, a sejtjeitekben lévő felébredt jeladók átalakítják a képességeteket, hogy aktiváljátok és összehangoljátok a szent erőtöket. Teremtő fényetek a Szívetek vágyának közvetlen kifejeződése. Ez azt jelenti, hogy átalakul a kapcsolat és amit kívántok magatoknak, az természetes módon manifesztálódik az életetekben.

 

Utazásotok az emberi tapasztalás és ezzel egyidejűleg a szent lényetekre való ébredés. Lényetek egész aspektusa emberi és szent együttesen. A sorsnak erőteljes szerepet kell játszania a bolygótok átalakulásának ezen a pontján, erősen befolyásolva Felsőbb Énetek egyéni fejlődését, lehetővé téve számotokra, hogy felszabadítsátok magatokat, miközben visszatértek az eredetbe.

 

Semmit sem kell megváltoztatnotok emberi aspektusotokban ahhoz, hogy most előre tudjatok lépni. Emberi lényként "tökéletesen tökéletlenek" vagytok, és ünnepelnetek kell a tökéletlenségeteket. Kezdjétek ezt a felszabadulást azzal, hogy elfogadjátok emberségeteket, tökéletlenségeteket, és szeretettel és együttérzéssel tartjátok magatokat emberségetekben. Az önelfogadás önszeretet, ez az utazás rólad szól.

 

A tökéletlenségetek elfogadásával felgyorsítjátok a felébredési potenciálotokat.

 

Most arra invitálunk benneteket, hogy indítsatok el egy teljesebb és koncentráltabb szándékot, hogy túllépjetek az illúzió mátrixán, amely egész életetekben a korlátok között tartott benneteket, és hogy lehetővé tegyétek önmagatok újra kalibrációját az illúzión túlra. Ezt könnyebben el lehet érni a Föld energetikai arénájában a közelmúltban bekövetkezett elmozdulás révén. A Szent Naphoz való egyre mélyülő igazodással további átalakulás lehetséges ebben az időben. Magasabb aspektusotok könnyebben hozzáférhető és hasznosítható.

 

Szakrális áramlásotok még soha nem volt ennyire elérhető a számotokra.

 

Ez a ti időtök, hogy a tudatosság egy másik állapotába lépjetek, és ezt úgy éritek el, hogy azt választjátok, hogy elengeditek azt, amit "tudni véltek" az élet mindennapi pillanataiban. Válasszátok azt, hogy megnyitjátok a tudatosságotokat a pillanatban azáltal, hogy összekapcsolódtok a Szívetek teréhez, és egy új perspektívából tapasztaljátok meg magatokat.

 

A Szíved te vagy!

 

szív mező.jpg

 

Mozdítsátok el az életetek illúziója által létrehozott régi szabotáló körforgásokat azáltal, hogy apró változtatásokat hajtotok végre, és lebontjátok a dolgok régi módját. Keressetek válaszokat a Szívetek magjában, és ne hallgassatok annyira az Ego elmétek félreértéseire és félreértelmezéseire. Legyetek hajlandóak megengedni magatoknak a számotokra ismeretlen terek megtapasztalásának pillanatait.

 

Engedjétek meg magatoknak, hogy a felfedezés terében legyetek!

 

Legyetek tanúi egy érzésnek, a felszabadulás és a béke kiterjesztett érzésének az ilyen módon történő elengedés által. Koncentráljatok arra, hogy tudatosságotokat megnyissátok a pillanatokra, úgy ahogyan azok kibontakoznak. Amint úgy döntötök, hogy egyesültök a Szívetekkel, a magasabb tudatosságotok fénye természetesen aktiválódik. A nagy tisztánlátás pillanatait fogjátok elnyerni, majd esetleg a "nem tudás" pillanatait. A legfontosabb dolog, amit tehettek, hogy a pillanatokban fókuszált szándékotokat a tudatos tudatosságra hozzátok . Néha a mindennapi élet illúziója nagyon erősnek tűnhet, és abban a pillanatban el kell engednetek és meg kell nyílnotok a Szív-térben.

 

Dolgozzatok pillanatokban, amikor csendben vagytok a Szívetekben, engedjétek, hogy ez a belső átalakulás befejeződjön a Szív sejtjeiben. A csendben integrálhatjátok a bennetek zajló metamorfikus váltások magasabb energetikai rezonanciáját. Értsétek meg, hogy különböző összetevők ébrednek fel bennetek, a rendszeretek elektromos frissítésen megy keresztül. Lehet, hogy zavarodottak vagytok, vagy nem tudtok tisztán gondolkodni, vagy nem találtok szavakat jelenlegi állapototok leírására.

 

A tömeges átalakulás közepén vagytok, és energetikai kibontakozásotok folyamata még nem fejeződött be.

 

A legfontosabb, hogy ne feledd, nem vagy egyedül. Soha nem arra szántak, hogy egyedül fejezd be ezt az utat. Aktiváljátok a szükséges támogatást most, azáltal, hogy engedélyt adtok az energetikai szövetségeseknek, akikkel előre megállapodtatok. Tudjátok, hogy miközben előhívjátok őket, a Szívtereteken keresztül fogadhatjátok be őket.

 

Legyetek hálásak ezért az időért és tapasztalatért. Engedjétek el és engedjétek meg, hogy az utatok kibontakozzon előttetek. Minden valóban kezetekben van. Igent mondtatok arra, hogy itt legyetek, és nagyon kevés dolog van, amit ki kellene találnatok. Az utad biztosított és sikeres befejezése lesz.

 

HASZNÁLD A TEREMTŐ ENERGIÁDAT, AKTIVÁLD A SZÍVED VÁGYÁT:

 

GYAKORLAT: 

 

Mielőtt elkezdenéd ezt a folyamatot, fogalmazd meg azt, amit szeretnél manifesztálni az életedben. Ennek olyasminek kell lennie, ami személyesen csak neked szól.

 

SZENT HANG: AENNN.... (ejtsd: ay ennn..)

 

  1. Tedd mindkét tenyeredet a mellkasod területére. 
  1. Érezd a tenyered nyomását vagy melegét a mellkasodon, és vidd tudatosságodat erre a térre.
  1. Vegyél egy Tudatos lélegzetet, és helyezd a lélegzetet, mint egy lágy szelet oda, ahol érzed a Szíveddel való kapcsolatodat. 
  1. Egy szent hangot fogsz használni a Szív teredbe, amely elkezdi aktiválni és használni a teremtési energiádat, hogy megnyilvánulhasson.

 

Hang: AENNN.... AENNN... AENNN... ezt a hangot mindig 3-szor hozd be a Szív teredbe.

 

  1. Miközben a hangokat kiadod, érezd, lásd vagy érzékeld, hogy egy energetikai visszhang nyílik meg a Szívtereden keresztül. Nyisd meg tudatosságodat a térbe, és vegyél egy Tudatos lélegzetet a térbe. Ezekkel a hangokkal folytatod a Szíved terébe való beépülést, AENNN... annyiszor, ahányszor csak szükséges, amíg a Szíved tere meg nem telik a hangjaid által létrehozott energia esszenciájával. Ez az energia a ti teremtési energiátok. A tér, amit érzékelsz vagy érzel, hatalmasnak, fényben vagy színben áradónak érezheted. Vagy talán a teret finomnak érzed, ez nem számít, ez nem tükrözi, hogy jó vagy nem jó. Várjatok, amíg a tér megteltnek érződik...
  1. Most helyezd a térbe annak a gondolatát, amit meg szeretnél nyilvánítani, (a Szíved vágyát). Ahogy ezt a gondolatot, amit szeretnél, az energiába helyezed, érezd, lásd vagy érzékeld, ahogy az energia megnyílik a gondolat körül. Ne feledjétek, hogy a gondolataitok energia, ezek teremtenek. Építsd fel annak a gondolatát, amit szeretnél, adj neki színt, részletet, érezd az örömöt, amit ez hoz neked... nyisd meg tudatosságodat annak energiájába, amit ebben a térben manifesztálsz.
  1. Helyezd a Tudatos lélegzetedet közvetlenül a Szíved vágyának építésébe, légy tanúja annak, ahogy a Szíved vágya életre kel az energiával.
  1. Most helyezd el a hangjaidat, AENNN.... 3 alkalommal közvetlenül a Szíved vágyának energiájába, majd folytasd a hangjaid elhelyezését a vágyadba, amíg nem látod, érzékeled vagy nem érzed, hogy a vágyad feloldódik a Szíved terében. Ez azt jelenti, hogy a Szíved vágya elkezdett megnyilvánulni az életedben valamilyen szinten.
  1. Hozd tudatosságodat a Szíved terébe, lélegezz és engedd el. Érezd lásd vagy érzékeld a Szíved terét.
  1. Ereszd le a kezed a Szívedről.

 

Ezt naponta lehet használni, vagy amikor úgy érzitek, hogy hívást kaptatok a folyamathoz. Azt fogjátok tapasztalni, hogy ha napközben egyszerűen megérintitek a Szív tereteket a tenyeretekkel, akkor a teremtő energiátokat mélyebben lehorgonyozzátok a Szívetek vágyának aktiválásába. Ez a folyamat önmegvalósításhoz vezet, és még inkább a Szent Szíved ösvényére igazít benneteket.

 

Társaitok vagyunk és tisztelünk benneteket az utatokon.

 

Áldás,A Plejádiak

 

Közvetítette: Christine Day

 

Forrás: https://www-bychristineday-com.