Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZAKRÁLIS NŐIESSÉG

SZELLEMI ÜZENET

2023-06-09

AZ ELMÚLT ÉLETEK KIOLDÁSA

szakrális nő spiri.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A SZENT NŐIESSÉG

 

SZELLEMI ÜZENET:

 

AZ ELMÚLT ÉLETEK KIOLDÁSA

 

Az elmúlt napokban a multidimenziónális síkokon a múltbeli ősi idővonalakból származó mély belső megtisztulás történt.

 

Ahhoz, hogy elérd a legmagasabb szintű isteni mesterségedet ebben az életben, a sejtszerkezeted mélyéről - és valóban a DNS-edből - ki kell tisztítanod minden régi mintát, amelyek a félelem külső sablonjaihoz kötve tartanának és az alacsonyabb energiák szintjén.

 

Számtalan életed karmikus emlékszövete nagy dózisú alacsony rezgésű érzelmi sablont tartalmaz, amelyek rád vésődtek és egyetlen valóságként mutatkoztak meg.

 

Mindazok, akik magas szintű női minőséget hordoznak és akik mindig is hittek a spirituális igazságukban,

az elmúlt életekben sok szégyent, megaláztatást, bűntudatot, üldözést és kínzást éltek meg.

 

Sok olyan hely van szerte a világon, amelyek az alacsonyabb tudatosság félelmének sötét lenyomatait hordozza, még mindig a földbe ágyazódva. Ezeket a lenyomatokat meg kell tisztítani, hogy az új és regeneráló fénykódok kibontakozhassanak és átírhassák a valóság szövetét.

 

A Magas Szintű Nőiességnek most középpontba kell állnia, mint a Föld evolúciójának leggyógyítóbb, regenerálóbb ereje.

 

Minden Fényhordozó, aki ősi női fénykódokkal lüktet, most szembesül a régi üldöztetések legmélyebb félelmeivel, és végleg tisztázza ezeket a hamis benyomásokat.

 

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy biztonságban vagy, mindig is biztonságban voltál, nem árthat senki, mert védve vagy. Mindaz ami felszínre jön a régi történetek mély sebeit tisztítja, hogy felszabadulj.

 

A sejtmemória mély rétegeit dolgozod fel, miközben feloldod az ezernyi nehéz karmikus zsinór kötelékét, amelyek olyan valóságban tartottak, ahol meggyőztek arról és elhitették veled azt, hogy méltatlan vagy az isteni szeretetre, méltatlan hogy terjeszd a fényed, méltatlan arra, hogy beleállj a szent erődbe.

 

Olyan kapcsolatokat és intimitásokat is elviseltél, ahol nem tiszteltek, megaláztak, elnyomtak és megbecstelenítettek. Ezek a kapcsolatok most mind elhagynak téged, végleg.

 

Most egy nagyon-nagyon tiszta fényréteget fogunk beültetni az aurádba, amely taszítja az ÖSSZES személyt és szellemet, akik nem viselik szívükön a legmagasabb érdekeidet.

 

Egyszerűen már nem lesz lehetséges, hogy továbbra is részt vegyél bármilyen szinten olyan alacsonyabb szintű kapcsolódásban, amelyek méltatlanok hozzád és nagyon káros módon kimerítik lelki erőidet.  Ahogy az univerzális földi energiamező egyre magasabbá, finomabbá és "fényesebbé" válik – rájössz arra, hogy mennyire káros a számodra ha energiáidat olyan helyzetekre pazarolod, ahol nem támogatják őket.

 

A Szellem Magasabb Dimenziós Birodalmából szólunk hozzátok, és azért jövünk most, hogy megmutassuk, mennyire támogat a Fény.

 

Most látni fogod, hogy sok sötét ősi nehéz energia kiemelkedik és feloldódik lelkedből, fizikai testedből, miközben egyenesen a leghatalmasabb, legnagyszerűbb és legfelségesebb múltbéli életeid archetípusainak forrásához viszünk.

 

Szuverén lény vagy, és fel kell emelkedned ebbe az Igazságba. Nincs többé szűkség arra, hogy elrejtsd a fényedet - minden helyzetben ragyognod és csillognod kell, és hagynod, hogy átitassanak a Központi Napból áradó új fénykódok.

 

Angyalok elvezetnek most téged azon emberekhez és helyekhez, ahol dolgod van, hogy történeteidet, feladataidat előrevigyék - és hatalmas Fényedet az új jövőbe vetíthesd.

 

Falakat bontasz le, paradigmákat törsz össze, blokkokat oldasz fel és hatalmas energetikai csakra-központokat nyitsz meg az egész bolygón.

 

Felébreszted testvéreidet és nővéreidet is a teljes spirituális potenciáljukra és kódolásukra.

 

Átalakulások zajlanak most az egész földön, ahogy a Fényhordozók fogják fáklyáikat, és felgyújtják a magasabb tudatosság és az egységes élet új kereteit.

 

Ez most a gyors változások ideje, hogy átvehessük az uralmat az életünk felett, és irányít mutassunk mindazoknak, akik az új realitás magasabb dimenziója felé haladnak, a leggazdagabb, legmennyeibb és leggyümölcsözőbb küldetésünk beteljesítésére.

 

Emlékezz erre, kérlek:

 

mindig pontosan azzal vagy, akivel lenned kell ahhoz, hogy isteni kiegyenlítődések megtörténjenek, és a régi szerződések feloldódjanak.

 

Ha most körülnézel magad körül, és keveset találsz abból, ami összekapcsolna téged az Istenségeddel, felségességeddel, belső szent templomoddal - akkor az Univerzum így jelzi számodra, hogy ideje távozni. Ősi lélekcsaládod hív téged, s tárt karokkal várnak.

 

Most hatalmas átmenet van, mélyen és örökké támogatnak téged a fizikai világodban történő minden változáson keresztül.    

 

 

 rózsa rend 2.jpg

 

Sophie Bashford

Fordította: Aysha