Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETET EREJE

2023-05-28

Amikor a Lélekcsillag összefonódik a szívrózsával

RÓZSA SZERETET ENERGIA.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A szeretet ereje végigsöpör a Földön

 

Amikor a Lélekcsillag összefonódik a szívrózsával

 

A lelkek tömeges ébresztése a szeretet erején keresztül történik.

 

Ez közvetlenül az Isten Anya Szívközpontból indul, mivel a teremtés a női princípium által ölt testet. Az Istennő az, aki az egész Teremtésnek életet adott és tartja azon Spirál Energiát, amely a Szív és Lélek ébredését indítja be. A jelen időszak aktiválása nem csak a szív központban történik, hanem a Lélekcsillag csakrában is. Amikor a Lélekcsillag összefonódik a szívrózsával, hatalmas kozmikus erők kapcsolódnak be és a legmélyebb emlékek térnek vissza. Így a lélek visszanyeri a hozzáférést ahhoz a végtelen tudáshoz, amelyet más univerzumokban, galaxisokban, csillagrendszerekben szerzett meg, megannyi létezésén keresztül. Ez a felsőbb szív és a felsőbb elme egységéből születő tudatosság.

 

Az Isten Anya által létrejövő aktiválás a szív és lélek csillagközpontot aktiváló kódok által, kozmikus hang és szent tónusok rezgésén és frekvenciáján keresztül történik.

 

Engedd meg, hogy a szívközpontod és a Lélekcsillagod megnyíljon, összehangolódjon, és magasabb szinten aktiválódjon. Fogadd be tudatosan Isten Anya szívéből áradó új fénykódokat, érezd a szeretet erejét és az ébredő lélektudatosságod új dimenzióját. Egyre magasabbra emelkedünk az Új Földön, és ez most felgyorsul.

 

A szeretet ereje elsöpör mindent, ami már nem szolgál minket - minden szégyent, bűntudatot, fájdalmakat és mindazt, ami leblokkol és a teljesség útjába áll.

 

 szeretet tudat.jpg