Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZÍV KÖZPONT

2022-09-02

Most rendkívül fontos, hogy meghallgasd a belső útmutatásokat és bízz benne!

szív 2.jpg

 

A Szív Központ

 

Ahogy a saját rezgési frekvenciáink emelkednek, minden, ami nem egyezik velük elkezd szétesni. Ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy minél magasabb a frekvenciasáv, annál kevesebb lesz körülötte a sűrű forma. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a sűrűbb formák elkezdenek felbomlani, a magasabb rezgési frekvenciákon keresztül.

 

Számíts rá, hogy a Változás folytatódik, hogy változások lesznek az életedben, annak sokféle módján. Amit már nem tarthatsz meg a magasabb frekvenciasávban egyszerűen eltűnik, vagy elhagyja az életedet, és egyszerűen nem fogsz többé vonzódni hozzá.

 

Most elkezded azt vonzani az életedbe, ami rezonál veled, és ugyanazon a hullámhosszon vagy frekvenciasávon van, mint te.

 

Az élet egy teljesen új formája mindenhol megnyilvánul most körülöttünk. Lehet, még nem látjuk fizikailag, de érzékeljük, és még jobban ráhangolódunk a szívközpontunkon és a harmadik szemünkön keresztül. 

 

Ahogy emelkedik a rezgésünk, minden magasabb frekvenciájú formákká válik körülöttünk, az 5. dimenziós állapotban.

 

Könnyen előfordulhat, hogy hirtelen úgy tűnik, hogy emberek tűnnek el az életedből, mivel magasabb frekvencián vibrálsz. Lehetséges, hogy azok a helyek, ahol korábban jártál, hirtelen már nem vonzzanak többé.

 

Nemcsak a 12 testetek alakul át, az Új Fénytesti formába, hanem minden más is, ami a felemelkedést és az Új Földhöz való igazodást választja.

 

Ebben a pillanatban rendkívül fontos, hogy meghallgasd a belső útmutatásokat és bízz abban, amit kapsz. Végigvezetnek minket ezen az egész folyamaton, és egy teljesen új területre lépünk, egy új és magasabb rezgésű létezésbe.

 

A belső útmutatásunk biztosítja azokat a navigációs eszközöket, meglátásokat, víziókat, amelyekre most minden eddiginél jobban szükségünk van.

 

A következő időszakban hatalmas energetikai változások és fejlesztések várnak ránk, és azt fogjuk érezni, hogy mélyebbre kell mennünk, keresnünk kell a csendet, a nyugalmat, hogy megtapasztalhassuk a metamorfózist, minden szinten, ismert és ismeretlen, látható és láthatatlan szinteken.

 

Mindig azt mondják nekem, hogy fel kell oldódnunk a semmiben, hogy újjászülethessünk.

 

Mindennek a kulcsa szívünk központunkban van, a Szeretet erejében és a saját lelkünk jelenlétében, egyként az istenivel és minden létezővel!

 

 

 

Kusel Judit

Fordította: Aysha