Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZOLÁRIS NŐI ENERGIA

2023-05-28

A Szoláris Női Lényeg erejének aktiválása 

NŐ NAP HOLD.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Megnyílt az út a Föld előtt, hogy újra fogadni tudja az Isteni Női energia teljes és erőteljes energiaadását, ami a Galaktikus Központból vagy Nagy Központi Napból árad ki.


Sok ezer éven keresztül a Föld nem fogadta az Isteni Női energia teljes energiaadását. A földi rácsrendszerek úgy voltak manipulálva, hogy kirekesszék az Isteni Női energia teljes erejét és hatalmát, így az Istennő energia elhagyta a bolygót, néhány helytől eltekintve, ahol fennmaradt az emléke. Ám a felemelkedési folyamattal az Istennő és Isteni Női Lényeg visszatérése egy kulcsfontosságú tényező volt a bolygó energiájának újbóli kiegyensúlyozásában.

 

Mi az a Szoláris Női Energia?


Ezt nem biztos, hogy könnyű lesz megérteni, mivel ez az energia oly régóta nem volt jelen a bolygón, és csak azoknak az emlékezetében élt tovább, akik emlékeztek a Tűzistennőkre és erejükre és kreativitásukra/teremtőerejükre. Pele egyike az eredeti Tűzistennőknek és a Szoláris Női Lényeg egy megtestesülése, ahogy Sekmet, az egyiptomi Oroszlán Istennő, Amaterasu, a japán Teremtés Istennő és Birgit, a Szent Láng kelta Őrzője is.


Amikor a Föld Rácsa úgy lett manipulálva, hogy kirekessze a Szoláris Női Lényeget, az emberek elfelejtették, hogy a nők is lehetnek Hatalmas Teremtők. Teremtő funkcióik a gyermekszülésre korlátozódtak, és a Lunáris Istennők lettek az "anyák" és a Női Energia őrzői a Földön. Ennek eredményeként, a dualisztikus és racionális hiedelemrendszerek, melyek eluralkodtak a Földön, az embereket arra kondicionálták, hogy a férfi és a női jelleget egymással szembenállónak, ellentétesnek definiálják, és a szoláris energiát a férfihoz, a lunáris energiát pedig a nőhöz rendeljék. Ám az ősök jobban tudták, és a panteonjaikban Szoláris Istennők és Lunáris Férfiak is találhatók.


És most, ebben az időszakban, az emberiség újra felismeri a Szoláris Női energiát és a Lunáris Férfi energiát.


A Szoláris Női Energia megtestesítése erőt, szenvedélyességet, kreativitást és energikusságot jelent.

 

Ez egy kreatív/teremtő energia, és a képzőművészekhez, írókhoz, zenészekhez és táncosokhoz tartozik. A Szoláris Férfi Lényeg ezzel ellentétben ezt az energiát a mentális szférában fejezi ki, és filozófusokat, tudósokat, politikusokat és üzletembereket szül.

 

A Lunáris Női energia gyengéd, befogadó, tápláló és meditatív.

 

Ez az Archetipikus Anya energiája, ami a dajkákban, tanárokban, nővérekben testesül meg. A Lunáris Férfi energia szintén gyengéd, meditatív, tápláló és gondoskodó, és azok, akik ezt az energiát fejezik ki, vonzódnak az olyan foglalkozásokhoz, ahol más emberek gondját viselhetik vagy támogathatnak másokat mind az üzleti életben vagy olyan foglalkozásokban, mint orvos, fizikoterapeuta, sőt akár az ügyvédi hivatásban is.


Nőnek lenni és a Szoláris Női Energiát megtestesíteni nagyon nehéz volt. A nőket arra kondicionálták, hogy a Lunáris Női energiával azonosuljanak, és akik a Szoláris energiájukat fejezték ki, gyakran a Szoláris Férfi útját kellett járniuk, ami belső konfliktusokhoz vezetett a Szoláris Férfi külső élet és a Lunáris Női modell között, ami számukra úgy tűnt, hogy "nem működik", vagy "nem passzol" ahhoz, akiknek érezték magukat.

 

A Szoláris Női energia földelésével a Tűzistennő archetipikus modellje és heves, ám Női Hatalma és Kreativitása/Teremtőereje ismét elérhető a nők számára. Sok olyan nő van a bolygón, aki sokkal magabiztosabban fogja magát érezni azzal kapcsolatban, hogy ki és mi ő. És sok férfi jobban meg fogja érteni, hogy társa vagy női barátai milyenek.


A másik hatás az, hogy ha képesek leszünk a Férfi és Női energiák megértésében a dualitáson túl menni és megérteni őket az összetettségükben, akkor ez szét fogja törni a dualisztikus gondolkodás és ítélkezés mintáit, ami oly gyakran együtt jár velük. Az emberek választhatnak, melyik energiát akarják megtestesíteni, vagy akár mindet megtestesíthetik különböző időszakokban. Az emberek nem fognak többé a "vagy ez-vagy az "forgatókönyvek csapdájába kényszerülni, hanem gyakorolhatják szabadságukat, és megválaszthatják, hogy lényük melyik aspektusát fejezzék ki az adott időszakban az életükben. Ez annak a harmonikusnak vagy hangnak a kiválasztását jelenti, ami legjobban illeszkedik ahhoz, akit önmagatoknak éreztek. A Szoláris Női Lényeg visszatérése lehetővé teszi ezt az új szabadságot és teremtőerőt.


A Szoláris Női Lényeg erejének aktiválása: a Narancs-Rózsaszín Sugár


A harmonikus hang frekvencia vagy színenergia, ami energiát ad a Szoláris Női Lényegnek ebben az időszakban, a Narancs-Rózsaszín Sugár vagy vibráció. Ez az energia megnyitja és aktiválja a szív csakrát és a szakrális csakrát. Ezért tapasztaltak meg oly sokan heves és erőteljes tisztulást érzelmi szinteken az Oroszlán Kapu energiáinak érkezésével ebben az évben.
Ez a tisztulás egy tüzes és heves átalakulás volt, és az összes negatív és destruktív mód "kitisztítása". Ebbe beletartozik a szent "tűz" háborúra való használata, különösen a nukleáris háborúra használata. Nem véletlen, hogy a nukleáris háború témaköre újra felbukkant az Emberi Tudatosságban ebben az időszakban.


Az egyéb területek, melyek felszínre kerültek az erőteljes tisztító sugár hatására, a szexualitással és a bőséggel, vagy a kapcsolatokkal és a pénzzel kapcsolatos dolgok! Mind az elmúlt életekbeli, mind a jelenlegi életbeli dolgok feljönnek most a tudatba, hogy kioldódhassanak a Föld Mátrixrácsaiból, hogy a Szoláris Női Lényeg újra elhozza az egyensúlyt, amire szüksége van a bolygónak.


Ha most nem lettek volna elengedve, akkor az emberiség folytatná ezeknek a drámáknak az eljátszását, és nélkülöznie kellene a Narancs-Rózsaszín sugár harmonikusainak előnyeit, és a többi olyan energia előnyét, melyek rezonálnak a Szoláris Női Lényeggel. Tehát az intenzív kellemetlen érzés, amit oly sokan megtapasztaltok ebben az időszakban, azért van, hogy az Isteni Női energia teljes kifejeződésének tiszta csatornává válhassatok. Nagyon megéri ez a mostani kellemetlenség és kényelmetlenség!


Ha ezeket a régi energiákat elengeditek, és kitisztulnak, akkor az Isteni Női energia tisztán áramolhat keresztül a szív és szakrális csakráitokon. A szív aktiválása a feltétel nélküli szeretet és harmónia energiáit hozza létre. A tiszta szakrális csakra aktiválása pedig kreativitást/teremtőerőt, szenvedélyt, szexualitást és bőséget eredményez! És úgy gondolom, sokan azt gondoljátok, hogy már legfőbb ideje volt!


Ez a továbblépés ideje, és hogy élvezzétek a Tűzistennők meleg és csodálatos energiáját, ahogy kifejeződnek a Narancs-Rózsaszín Sugár által.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha

 

 nar.jpg