Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A tisztító sugarak áradata

2020-02-28

Hatalmas változások érkeznek a Föld bolygóra és az emberiségre a következő hetekben és hónapokban

isá1 másolata másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A tisztító sugarak

 

Hatalmas változások érkeznek a Föld bolygóra és az emberiségre a következő hetekben és hónapokban

 

 

Alapvetően ez azért van, mert a platina, a smaragd, a rubin és a gyémánt sugarak valamint a kristály tiszta sugarak most megnyitják a sejt memória bankokat, amint az új DNS szálakat aktiválják.


Ez azt jelenti, hogy sokkal több minden történik most az emberi érzelmi, fizikai, szellemi és spirituális testben, mint amit szabad szemmel láthatunk.


Ezért tehát nagyon fontos az, hogy a fizikai testben ne legyenek szabad gyökök. Mindennemű alkoholt és drogot vagy bármilyen más mesterséges módszert, ami megnyitja a lelket a negatív entitások és bármilyen más befolyás hatása iránt, szintén zárjuk ki. Minden rezgésű formát tehát, ami alacsonyabb frekvencián van és ezáltal nem a Fény és Szeretet legtisztább formája.


A létezésnek sok oktávja van, így tehát meg kell értsük azt, hogy a fizikai testet fel kell készíteni több szinten arra, hogy ténylegesen képes legyen ezen új energiák elnyelésére.
Annyira, amennyire egy ember lelki spirituális életet él, ugyanannyira szellemi, érzelmi és fizikai teste is van és ezekre mindre igen intenzív hatással van a jelenlegi időszak.


Először is – a gyémánt sugár és a kristály tiszta sugár a megtisztítás sugara -ami tehát eltávolít minden tisztátalanságot a fizikai testből valamint a másik 4 testből is.


Sok fény munkás leragad az élet érzelmi és spirituális szintjén és elfelejti azt, hogy azért vagyunk itt, hogy lehorgonyozzuk ezeket a sugarakat és utána pedig láthatóvá tegyük és aktiváljuk minden életformában.


Nincs semmi haszna annak, ha valaki a legmagasabb birodalmak és angyalok között lebeg és ott van az Isteni Anyával például, de mindezt nem horgonyozza le abban a munkában, amit a Föld síkján végez. A legtöbb ilyen lélek elfelejti, hogy az igazi magas szintű készség lényege, hogy ténylegesen, teljesen éljük az életet ezen a bolygón, majd pedig utána behozzuk és lehorgonyozzuk az új Aranykort a Föld bolygón.


Ez tehát az igazi munka, hogy nehogy elveszítsük a Földelésünket és csak a Mennyországban lebegjünk.


Így tehát nagy szükség van arra, hogy eszközöket használjunk acélból, hogy ténylegesen képessé váljunk arra, hogy elnyeljük és feldolgozzuk ezeket a rendkívül magas frekvenciájú sugarakat. Ez azt jelenti, hogy tudatosan meditációs állapotban és ezen sugarakkal való munka során, le kell őket horgonyozni a fizikai, spirituális érzelmi és szellemi testbe, majd bele a Földbe. Amint ez megvan, ki kell terjeszteni mind a 12 testre és utána kisugározni a világba. Ez tehát magába foglalja a testen belüli energia kerekek teljes aktiválást, azaz minden rendszert, nem csak a csakrákat, hanem a magasabb színtű energia rendszert is.


Jelenleg tehát rendkívül tágul az emberi testek azon képessége, hogy elnyelje ezen megtisztítási energiák masszív beérkezését – ez azzal függ össze, hogy mélyen szántóan megtisztítsuk az érzelmi testünket, ahol a leragadt részecskék úgy néznek ki, mint a szurok és a sár és mindez odaragad a fizikai test energetikai központjaihoz és ebbe mindent bele kell érteni, még azokat is, amelyekről a z emberiség már elfeledkezett, hogy ténylegesen megtisztítsuk őket.


Nagyon sok az elvégzendő munka és néhányan nagyon vonakodnak tőle, hogy elvégezzék ezt a belső megtisztítási munkát. Vannak, akik egyszerűen megtagadják ennek az elvégzését és azt hiszik, hogy nyernek abból valamit, ha a jelen állapotukban maradnak. Ez nem igaz.


A magas szintű készségek azt jelentik, hogy képesek vagyunk önmagunkat kézben tartani: így tehát a negatív egót, amely nem szereti a fegyelmet és nem szereti azt, hogy belső munkát végezzünk.
Nincs egyetlen egy élő lélek sem ezen a bolygón jelenleg, akinek nem kellene állandóan önmagán dolgoznia és így tehát elvégezni a tisztítási munkát és újra kapcsolódást minden egyes nap az Isteni Forráshoz és ne kéne támogatást kérnie, hogy ezt megtehesse.


Nézzetek körül – a testetek a Föld bolygóét tükrözi és minden egyes tisztítással, amit a saját testetekkel végeztek, támogatjátok a Föld bolygót, hogy szintén megtisztuljon. Ugyanis a fizikai testetek nagyon szorosan kapcsolódik a Föld bolygóhoz és tükrözi azt.


Ha nem végzitek el belső tisztítási munkát, akkor hogyan tudnátok segíteni a Föld bolygó megtisztításában?

 

Ha nem vagytok felkészülve arra, hogy mélyen belül megváltozzatok, akkor hogyan várhatnátok el másoktól, hogy megváltozzanak, beleértve a Földet és a vezetőit is.


Ez a tisztítás lemegy a legbensőbb énünkig -azaz az egész szellemi testre és a gondolkodásunkra is kiterjed.
Azaz ez azt is jelenti, hogy a gondolatok gondolása hatással van az egészségünkre és a saját szellemi állapotunkra. mire gondoltok? Mi az, amit a gondolataitok által hoztok ebbe a világba a szavaitokon és tetteiteken keresztül.


Ugyanis lényegében, amire gondoltok, azzá váltok és azok vagytok!


Ha a gondolkodásotokban szennyezés van, akkor a szavaitok is szennyesek lesznek és szennyeződést okoztok a titeket körül vevőknek – ugyanis azok a szavak, amelyeket kimondotok és leírtok azok, amelyek ott vannak az elmétekben.


Amikor az elme önállóan cselekszik, ez óriási károkat okozhat másokban – ahogyan fel is emelhet másokat – ugyanis az elme az, amely megteremti a háborút, ami feltalálja az atombombát és az elme az, amely el is indítja azt.


Amikor az elme nem kapcsolódik a szívhez – és így az Isteni Forráshoz, akkor egy romboló eszközzé válhat. Ugyanúgy, amikor az elménk annyira benne van a negatív gondolkodásban, az tönkre tudja tenni az ember életét. Ugyanis amire gondoltok, azt vonzzátok be.


Ekkora ereje van annak, amire gondolunk és amit meg kell értsünk.

 

Kézben kell tartanunk a saját elménket és össze kell kapcsolni azt a szívünkkel és így meg fog jelenni a szeretet és a küldetés ereje egyetlen egységként, ugyanis e kettő ugyanaz.


Az intenzív megtisztítás sugarai ezután eljutnak a legbensőbb lényünkig és meztelenre vetkőztetik azt és utána pedig hatalmas kollektív memória bankokat nyitnak meg, melyben mindazon lelkek részt vesznek, akik azért jöttek ide, hogy ezt megtisztítsák.


Ez azt jelenti, hogy azok a lélekcsoportok, akik benne voltak e nagy trauma valamely fázisában, ahol a pszichét rendkívül traumatizálták, ott tömeges tisztításra van szükség egyénileg és kollektívan is, hogy megtisztítsuk ezeket a memóriabankokat. Erre érvényes az is, ha valakit spirituálisan üldöznek vagy a faji hovatartozása, vagy bármilyen hovatartozása miatt valamint a háborúkra is. Mindazok, akik részt vesznek a háborúkban kívül és belül is meg kell tisztuljanak, ugyanis a háború és az üldözés sebei gyakran sok életen keresztül vonulnak és ezek a lelkek saját magukra vállalták azt, hogy megtisztítsák ezeket a memória bankokat egyszer és mindenkorra.

 

Ezek a sugarak fogják beaktiválni a gyémánt szív sugarakat azon lelkek számára

 

Akik magasabb küldetés miatt érkeztek és így vannak, akik közösen jöttek, lélek csoportként, önként, hogy felemeljék az emberiséget és magasan tartsák a Fényt, szilárdan a közösségben, hogy a többiek felemelkedhessenek.

 

Ez különösen igaz arra a lélekcsoportra, amelyet úgy hívunk, hogy megvilágosodottak vagy az ősi ragyogók, ugyanis ők benne voltak már ebben az idők kezdete óta.

 

Ők lesznek a horgony és itt maradnak az emberiséggel és elhozzák a változásokat a saját szívük és lelkük mélységeiből. Ők rendkívül fejlett lelkek, akik elhozzák, hogy az emberiség megértse a magasabb szintű gyógyítást, magasabb szintű bölcsességet, tudást és tanítást.


A másik lélekcsoport, aki ebben részt vesz: a kegyesek. Ők hozzák el a megbocsátás kegyét és mindazt a kegyet, amit az Istenek kínálnak számunkra.

 

Ők a mindennapi kegy elhozói, ezáltal vissza hozzák Isten kegyét az emberiségnek.


Őket a szeretet teljesek támogatják, akik majdnem teljes minőségükben vannak itt, amint valóban ők azok, akik vissza vezetik az emberiséget oda, hogy a lényük mélységeiből szeressünk, majd lehorgonyozva legyünk a szeretetben és kisugározzuk azt. Behozzuk a szeretet teljes, hatalmas kisugárzását és támogassuk az Isteni Anyát abban, hogy mindezt elhozza.


Mindezen dolgokban nagyon sok munkát kell végezni és most arra van szükség, hogy ezek a lelkek teljes mértékben megengedjék maguknak, hogy aktiválódjanak és használhassák őket az Istenek magasabb szintű szolgálatában.


Amikor egy lélek készen áll arra, hogy belépjen ebbe a magasabb szintű szolgálatba, akkor lélek beavatásokon esik át a belső síkokon - tény, hogy ilyenkor egészen meztelenre vetkőztetik le a belső lényüket mindazon dolgok levetésével, ami nem szolgálja a továbbiakban az ő legmagasabb szintű lelki küldetésüket. Ezektől meg kell őket tisztítani és utána a lélek el kezd áttérni a magasabb szintű énje lelki szintjére és ezáltal a negatív egó eláll az útjából.

 


Ezek tehát mindazok a masszív tisztító sugarak, amelyeket jelenleg a Föld felé irányítanak. Ez most tényleg a szüret időszaka, ahogyan azt előre megjósolták és ahogyan a z most történik.

 

 

2020 február 26.

 

 

Judith Kusel

 


Megosztotta sok szeretettel

 

 

Pars Kutay