Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TEHETSÉGES LELKEK KIEMELKEDÉSE

2023-01-07

Nagyon tudatos, rendkívül tehetséges és érzékeny emberek

medi ember fény.jpg

 

A TEHETSÉGES LELKEK KIEMELKEDÉSE

 

Van a társadalomnak egy olyan rétege, akik kulcsfontosságú kódokkal születtek a Földre. Ők azok, akik soha nem illettek bele a régi rendszerbe.

 

Magasabb tudatossággal születtek, és a nevelésük gyakran nem bátorította őket sajátos ajándékaik kibontakozásában. Egy mesterséges programba csöppentek bele, ahol minden fordítva működik. Megakadtak a társadalmi működésben és nem használhatták ki a magasabb rezgésűket, tehetségüket. Kiégéssel, kimerültséggel és depresszióval küzdöttek. A hagyományos oktatási rendszerbe nem illeszkedtek bele. Szenvedélyesek, gyorsak, kreatívak, lendületesek, intenzívek, nagyon empatikusak, igazságosak és néha túl őszinték: amitől nyersnek tűnhetnek. Gyors gondolkodásmódjuk nem elfogadott, akadályozza a „dobozos gondolkodás” mesterséges programját. Nem férnek bele egyik dobozba sem. Kommunikációs módjukat félreértelmezték, félreértették és nem szerették. A lelki szenvedésük főként a társadalom elutasításából fakadt, pedig kétségbeesetten szeretnének kapcsolatot teremteni, szeretni és megérteni másokat. Nagy a késztetésük, hogy megmentsék a világot. Az elszigetelődés mindannak az eredménye, amiért láthatatlanná váltak.

 

Ezek az emberek nagyon magas fényt hordoznak magukban, és az elme programozás mai világában nem értik meg őket. Láthatatlanná váltak és ezt a magasabb ajándékot bezárták. 

 

A tehetség részből származó intelligencia másképp működik, mint az elme intelligencia, mert lélekből fakad és érzelmi alapjai vannak. A mesterséges programban rendkívül intelligens emberek dolgozhatnak, akik lelkiismeret nélkül azt hajtják végre, amit mondanak nekik.

 

A tehetségesek nehezen kezelik ezt a rendszert, amelyben felnőttek, tudatosságuk rendkívül érzékeny idegrendszerrel küzd, és többdimenziósan is látnak. Számos különálló megoldással jelennek meg, amelyeket nem értékelnek. 

 

Nagyon tudatos, rendkívül tehetséges és érzékeny emberek 

 

A tehetség, érzékenység és tudatosság három aspektusa kiegészíti egymást a magasabb tudatosság révén. Azok, akik a tehetség eme kombinációjával születtek, most felébrednek és megértik végre, miért vannak itt. Magukra találnak és végre meglelik méltó helyüket a világban. Ráébrednek, hogy nem velük van baj, hanem azzal a világgal, ahová születtek.

 

Végre elkezdik kibontakoztatni tehetségüket, különleges adottságaikat, egyedi élettervüket, amiért a földre születtek.

 

 Eljött az ideje ezen különleges és tehetséges lelkek kiemelkedésére.