Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TELJESSÉG MAGASABB SZINTJEI

2024-07-07

Spirituális transzformáció és megújulás időszakában vagy

pillangó átalakulás.jpg

...

A TELJESSÉG MAGASABB SZINTJEI

.

Spirituális transzformáció és megújulás időszakában vagy. Egy új és magasabb spirituális idővonal nyílt meg számodra.

.

Erőteljes energiák és magasabb dimenziós frekvenciák hatnak a térben, amelyek a lét magasabb szintjeire hangolnak át.

.

Egy jelentős szintemelkedés történik. Most magasabb szintről láthatsz rá az életedre. Engedd el a régit és nyisd meg a szívedet az Új előtt. Tárd ki a lehetőségek kapuját azzal, hogy kitágítod a perspektívádat. Egyesítsd lényed földi részét az égivel, hogy integrálhasd önvalód magasabb szintjeit. Most készen állsz arra, hogy nagyobb fényt és éberebb tudatosságot tarts fent. Figyelj befelé, üzenetek érkeznek a jövőddel kapcsolatban.

.

Legyél a szívedben és tartsd fent a szeretet frekvenciáját, hogy összhangban lehess az isteni fénykódokkal, amelyek a lét magasabb szintjeit aktiválják be. Ezek a fénykódok a korona csakra és homlok csakra energiatereit nyitják meg, hogy az egyetemes tudat bölcsességéhez kapcsolódj általuk. A valóságod észlelése most átalakul.

.

A következő napokban energetikai újrakalibrálást tapasztalhatsz, hogy integrálhasd az új energiákat és magasabb frekvencián rezegj.

.

Kapcsolódj az Isteni Fényhez és gyógyítsd tested, lelked, elméd és érzelmi világod. Próbálj meg időt szakítani a pihenésre, a teljes kikapcsolódásra, a meditációra és a természetben való tartózkodásra. A földelés most nagyon fontos, a testnek támogatásra van szüksége, mert az érkező energiák most nagyon intenzívek.

.

Tudatosan kapcsolódj az Én Vagyok Jelenléthez, az isteni énedhez. A szívközpontú összehangolódás által törekedj a harmóniára és a békére. Minden nap terjeszd ki a tudatosságod, az isteni éneddel való szellemi összhangra, lelki egységre és fizikai integrációra. Hangolódj a belső világodra és érezd át a benned zajló változásokat. Az energiák most átalakítanak és felemelnek. Hallgasd meg a lelked sugallatait, amelyek új dolgok és irányok felé terelnek.

.

Emelkedj új szintre, integráld igaz valód magasabb aspektusát, amely ebben az időszakban lehetővé vált a számodra.

Most nagyot tudsz előre lépni a spirituális fejlődésed következő szakaszába, újítsd meg a belső erőtartalékaidat, lelked erejét és szellemiséged forrását.

.

Terjeszd ki szárnyaidat és öleld át a világot.

.

Áldással és Szeretettel

.

Aysha