Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TÖMEGES ÉBREDÉS IDŐSZAKÁBAN VAGYUNK

2021-02-11

Hatalmas globális változás idejét éljük

302700_431255040257238_1074372759_n.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A TÖMEGES ÉBREDÉS IDŐSZAKÁBAN VAGYUNKHatalmas globális változás idejét éljük, hosszú ideje készültünk arra, hogy ezen időszakban helyt tudjunk állni. Eljött az illúziókból való felébredés ideje, olyan változások közepette vagyunk, amelyek minden Földön élő emberre hatással vannak, és végleg megváltoztatják az emberiség hozzáállását a világhoz.


Bármit is érzékelsz a jövővel kapcsolatban ne ess félelembe, kétségbe és aggodalomba.

 

Tartsd meg tudatod tisztaságát, szíved központúságát és légy résen minden tekintetben.


Nagyon sok rejtett igazság fog felszínre emelkedni, hogy a világunkat uraló árnyék törekvések napvilágra kerüljenek. Ez az embereket meg fogja döbbenteni, haragot és ellenállást fog szülni, sokakat felrázza a mély alvásból és a közönyből, és végül, az összefogásra fog késztetni.


Ebben az időben, minden fényküldöttnek fontos szerepe lesz, hogy a dolgok jó irányba haladjanak. Hiszen nagyon sok negatív energiát szükséges most semlegesíteni, a pozítiv, békés és szeretetteljes jelenlét megtartásával.

 

Új kezdet előtt állunk, a változások minden emberi elképzelést felül fognak írni, új paradigma fog kibontakozni.


Jelenleg semmi sincs még kőbe vésve, a jövő az emberiség kezében van. A dolgok kimenetele azon múlik, hogy a mérleg nyelve merre billen. A hatalmon lévő árnyék erők fokozatosan veszítik el erejüket, megannyi képtelen ötlettel állnak elő, amit már nem fognak tudni az emberek torkán letolni. Felfedik a kártyáikat, egyre agresszívebbek és szélsőségesebbek lesznek, már nem fogják palástolni a törekvéseik gonoszságát, hisz a végső időszak a felfedésről szól, mindennek láthatóvá kell válnia.


A felszín alatt feszülő erők, a régi rendszer hálóját feszítik szét, a kollektív tudat erőterében hatalmas erők gyűlnek, amelyek ki fognak törni.


Az emberek tömegei ébrednek most fel, és nem fogják hagyni, hogy a sötétségbe taszító árnyéktervek megvalósuljanak. Első látásra, az események kaotikusnak tűnhetnek, reménytelennek és vészjóslónak, de tudnunk kell, hogy ezen alkalommal a fény fog győzedelmeskedni, ez van elrendelve, még ha jelenleg ennek csekély esélyét is látjuk.


A félelem általi manipuláció ősi szisztémái és globális gépezete fel akarja őrölni a szabadsághoz ragaszkodó embereket, gúzsba akarja kötni és teljes kontroll alá akarja vonni az emberiséget, mert csak így tarthatják meg a hatalmi helyzetüket. Ezért született ez a globális méretű terv, és ezért akarják minden áron véghez vinni. Egyszer már sikerült nekik, anno az atlantiszi időszakban, hogy a sötétségbe taszították az egész bolygót. De most nem fognak tudni nyerni, alul fognak maradni, és minden ártó sötét erő, amelyet működtettek, ő ellenük fog fordulni, míg végül a mélység börtönébe lesznek letaszítva, hosszú eonokra.


Ezen időszak az ellentétek egymásnak feszülését, összeütközését és harcát generálják, ami szükséges a felszabaduláshoz és tisztuláshoz, ami nélkül a régi energiát nem tudjuk kioldani.

 

A kollektív tudatosságot ébresztő sorsesemények kaotikus folyamatában, a régi rendszerek szétesnek, hogy az új tudatosságon alapuló struktúrák teret nyerhessenek.


Ebben a végső stádiumban, minden harmadik dimenziós tudatosságon alapuló harc kiéleződik, hatalmas méreteket ölt és a felszínre hozza az emberi világunk sötét erőtereit.


Mielőtt új korszakba lépnénk, a régit le kell zárni, minden sötét erőteret ki kell oldani és az elnyomás rabigáját meg kell törni.

 

Ezen a folyamaton végig kell menni.


A kollektív tudatlanság fátyla oldódik.


A régi világ a végéhez közelít.


Új emberiség születik.

 

 

Írta: Aysha