Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TUDAT FELSZABADÍTÁSA

2024-02-07

Nagyon erős energia áramlik be, hatalmas aktiváló erők érkeztek

medi tudat akk.jpg

 

A TUDAT FELSZABADÍTÁSA

 

Jelentős fátyol oldódott le, amely a tudat kontrolt szolgálta.

 

Nagyon erős energia áramlik be, hatalmas aktiváló erők érkeztek a KOZMIKUS ISTENI EGYSÉG HÁLÓBÓL, A SZERETET KITERJESZTÉSE ÉS A FORRÁSSAL VALÓ ÚJRAEGYESÜLÉS céljából.

 

Újraigazítás történik az eredendő idővonalra, amelyet a lélek választott ki. Sorskorrekciók történhetnek. Tudati kiemelés tapasztalható a mátrixból, minden képlékeny, a 3.D esik szét, a világok között fátyol oldódik.

 

Igazodj a felső valósághoz a szíveden keresztül!

 

Oldják a mesterséges interferencia rácsokat és árnyék-kód rendszereket a bolygóról.

 

Tisztul a tudatalatti, felszínre jöhetnek mély félelmek, szorongások és régi érzelmi lenyomatok, hogy tudatosság erejével felold őket.

 

A DNS-ünk tisztul a régi idővonalak (sorsösvények) maradványaitól, ősi traumáktól és felmenőink emléksúlyaitól. Ez sok embernél erős érzelmi reakciót és elengedést váltanak ki. Sokszor látszólag apró problémák beaktiválhatnak olyan mély és régi fájdalom gócokat, amelyek egy nagyobb karmikus téma vagy trauma megtisztulására, kioldására és gyógyulására irányul. Érdemes ilyenkor túllátni azon, ami a felszínen játszódik és kérni, hogy megláthasd a nagyobb összefüggéseket. 

 

Gyógyulnak a szeretethiányból eredő torzulások a DNS vonaladon keresztül.

 

Most sok minden a felszínre emelkedik, minden forrongó, felgyorsult, kavargó és túlfeszített.

 

Bármi, amit még meg kell tisztítani az alsó asztrális valóságokból most nagyon természetes módon jön elő, tudatosul és oldódik. Engedd, hogy átáramoljon és kiáradjon rajtad keresztül, ez most nagyon gyors lehet. Csak ne állj ellen semminek, hogy gyorsabban tudjon kimozdulni a testedből, mivel ez most egy nagy energetikai felszabadítás része!

 

AZ ISTENI FORRÁS TUDAT FELÜLÍRJA a régi Kollektív elmekontroll programokat és hitrendszereket. Segíti a kollektív percepciók és valóságok eltolódását az új tudati mezőbe, ami az új tudatossági szint kiterjesztését szolgálja.

 

Felszabadul a tudat a régi rendszer elme kontrolljától.

 

A Felemelkedő Emberiség Kollektívája újrakapcsolódik az Örök Forrás energiaáramlásához, a Kozmikus Tudatossághoz, az Istenhez és az Eredeti Terveinkhez.

 

Online frissítéseket kapunk DNS szinten.

 

A jelen időszakban érkező felszabadító energiák ébresztik a lélek spirituális tudását és a szunnyadó pszichikus képességeket. Most sokan sokkal érzékenyebbek lehetnek az energiákra, egyszerre több dimenzió is érzékelhető. Az emberek valódi természete, manipulációi, szándékai és rejtett oldalai könnyen átláthatóak.

 

A homlok csakra tisztul.

 

A spirituális kommunikáció és telepátia felfokozódott.

 

Erős napkitörés történt szerdán (02.07.) M5.18-as

 

A napkitörések által érkező energiák az energetikai rendszerünk fejlesztését segítik. Átalakítanak és transzformálnak magasabb létezési formába.

 

LEHETSÉGES TÜNETEK:

- fájdalom és szédülés

- fülcsengés

- zavartság

- a szív erősebb dobogása, szívritmus zavar.

- szorongás és ingerlékenység

- koncentrációs zavarok

- pillanatnyi egyensúlyvesztés

 

Ami segíthet: Földelés, természet, jó minőségű víz és magas rezgésű ételek fogyasztása, szervezet méregtelenítése, szív koherencia, rendszeres meditáció és csend.

 

Áldással és Szeretettel

Írta: Aysha