Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A VÁLTOZÁS ENERGIÁI

2024-03-16

A Plejádiak

föld 111.jpg

 

A VÁLTOZÁS ENERGIÁI

 

A Plejádiak: Összpontosítsatok az elengedésre

 

- A Föld és a Naprendszer a Galaxisunk forgáskörében hatalmas változások alatt áll.

 

- A Föld belső központi magából származó hatalmas hullámok elkezdtek kiáradni és erős vibrációs áramot hoznak létre.

 

- A mágneses háló átalakul és magasabb szintű kapcsolódás jön létre a Föld és a Nap között. 

 

- Megnyíltak a Dimenziókapuk, a többdimenziós valóság kiterjesztésére és a különbőző idővonalak szétválasztására.


A változás szelei továbbra is kibontakoznak bolygótokon. A Föld mágneses magjában lévő impulzus monumentális változása egy magasabb frekvenciájú fénykapcsolatot szül az Univerzális közösséggel. A bolygótokat mélyebb összehangolódásba hozza az Isten-tudatosság közösségi állapotával, amelyet az Univerzum kollektív energiái tartanak fenn. A Föld visszatér az eredeti örökölt helyére.


Ez az egységfény egyidejűleg egy sor energetikai fátyol felszabadulását aktivál a bolygótokon, ami megváltoztatja a Föld energetikai konfigurációjának kialakítását. Ezek a változások a bolygó arénáján belül meg fogják változtatni a bolygó forgásának ritmusát, és ez elmélyíti a Naphoz való közvetlen igazodási utat. Sok szinkronizált eltolódás fog elindulni, ahogy egy sor kinyilatkoztatás, magasabb alternatív valóságterek kezdik majd aktiválni az "Idővonal" eltolódását az egész Földön.


Arra hívnak benneteket, hogy összpontosítsatok az "elengedésre", miközben ezek a hatalmas változások megrázzák a földi síkotokat.

 

Maradjatok csendben, és kötelezzétek el magatokat a Szívetek összehangolása mellett, ami lehetővé teszi számotokra, hogy részt vegyetek a Föld e szent változásaiban.

 

Lényeges szerepet kell játszanotok a bolygó ezen pontján, és mindezek a változások befolyásolják energetikai újjáépítéseteket.


Csendben kell lennetek, hogy lehetővé tegyétek az energetikai rendszeretek átalakulását egy új szintre. Ahogy a Föld változik, úgy változtok ti is a saját energetikai rendszeretekben. Elengedhetitek és megengedhetitek, hogy az életeteken belüli áramlás újdonsága egy változó ritmushoz hangoljon benneteket, egy másik időkontinuumba igazítson benneteket, hogy természetes módon újra összehangolódjatok a létezés egy magasabb terével.


Ez a ti időtök, hogy megengedjétek a hatalmas elengedést, átalakulást és újrahangolást, hogy újra elhelyezkedhessetek a szent rendszeretek középpontjában.


Tanúitok vagyunk szeretetben.Áldás,

A Plejádiak