Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A VÁLTOZÁSOK KULCSA

2021-09-07

Mindenki életében kardinális változások ideje jött el

kulcs.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

A változások kulcsaMindenki életében kardinális változások ideje jött el, ehhez kívánok adni egy kis bölcsesség útravalót

 

A változások kulcsa az, hogy a megszülető felismerések által felszínre emelkedett igazságokat tudatosítva, hajlandóak vagyunk e helyes döntést hozni, és megfelelő változásokat megtenni.

Amíg csupán felismerjük, addig nem tettünk mást, minthogy tudomást szereztünk, de az életünk változásához arra van szükség, hogy kimozdítsuk a beragadt élethelyzeteket, egy új irányba, egy magasabb szintre kell emelnünk azon területeket, ahol megérett a színt emelkedés és az átalakulás szükségessége.

Az önvizsgálat, a racionális és magasabb szintekről való átlátást követően, meg kell határozni a változás menetét, döntést kell hozni, hogy miképpen és milyen irányba akarjuk az életünk különböző területeit megváltoztatni, még akkor is, ha a kivitelezés módját és eszközeit még nem látjuk vagy találtuk meg.

Ha az életünkben pozitív elvárással döntést hozunk és elhatározásra jutunk, az élet elénk fogja tárni a megoldásokat, az ajtók megnyílnak, és a megfelelő megoldások elő fognak bukkanni.

A kozmikus erők a szándékainkra vannak hangolva, azt támogatják amiben hiszünk.

Bizalom, hit, kitartás és pozitív hozzáállás meghozza a változásokhoz szükséges lehetőségeket.

 

Aysha

 

POLÁR - ajtók.jpg

Kép: Pinterest.com