Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A végső átmenet kezdete

2020-04-08

A tömegmeditáció hatásai és helyzetjelentés

 föld életvirága.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

A végső átmenet kezdete

A mostani csillagkapu megnyílásával és az emberiség legnagyobb létszámban alakult tömegmeditációijával kapcsolatos információk átadása.

,,Semmi sem lesz már úgy, ahogyan régen volt.”

Bevezető

Ahogyan sokan már előre látták, illetve a 2020-as év asztrológiai együttállásai és időzítései már azt egy ideje mutatják, hogy ez az év hatalmas energiákat mozgat meg és a régi paradigmák többszörösen felépített hagymarétegei fokozatosan omlanak össze, amik kihatással vannak az egyénekre és a kollektívára.

Ez az év folyamatosan megmutatja, hogy mennyire állunk készen a saját korlátainkkal való szembenézéssel, s a csillagállások és a bolygóállások most folyamatosan nagymértékben támogatnak bennünket a régi mátrix rendszer alapjaiban felépített hitrendszereink végső felismerésében és azok eltörlésében, elengedésében.

Az Univerzum és maga a Teremtő, most olyan erőket mozgat meg nekünk, aminek segítségével könnyebben beleléphetünk végre a saját teremtő erőnk valóságába, és a saját belső igazságunknak a kimondásába.

,,Légy igazmondó, még akkor is, hogy ha fájdalmas."

Nagyon sokunk már korábban megengedték maguknak ezt a lehetőséget, mivel a lehetőség mindig is ott volt. Viszont ez az év nagyon sok nem-felébredett és felébredett embernek most olyan körülményeket teremt, amely elvezeti őket arra, hogy kinyíljon a szemük, és tovább tudjanak lépni.

Ezek minden szinten hatnak, és fognak hatni. Az átlag "spirituális eszmék" vonalán lesznek a legnagyobb felismerések sokak számára, mivel jelenleg nagyon sokan ott élnek a legnagyobb illúzióban, a hitrendszerek terén.

A tömegmeditációval kapcsolatos helyzetjelentés

A mostani tömegmeditációnak, hogy úgy lehet fogalmazni; hatalmas szelei voltak a globális viharban. Ám ez nem feltétlen jelent rosszat. Ez egy olyan vihar, amely hatalmas mértékű változást fog előidézni. Nem biztos, hogy leányálom lesz. Ez főleg annak tekintetében értetődő, hogy mennyien vagyunk azok, akik még mindig a régi mátrix világ mintáit táplálják.

Amit el lehet itt mondani biztosra, az az, hogy Gaia Föld Édesanyánk és a Teremtő Édesapánk és Édesanyánk (ennek az univerzumnak az elsődleges teremtőpárja) már eldöntötte, hogy ez a bolygó fel fog emelkedni az ötödik dimenzióba. A folyamatok mind ennek értelmében haladnak.

 

És higgyük el, minden értünk van és nem ellenünk.

Annak jön el az ideje, hogy az emberek végre felismerjék az igazságot és a realitást, és meglássák mik folynak a háttérben. Itt az idő megtanulni integrálni, és látni azt, ahogy miként kint, úgy bent, ahogy fent, úgy lent, és ahogy a mikrokozmosz, úgy a makrokozmosz.

Az igazat megvallva, tömegmeditációról az Archónok, mint a sötét erők professzionális pszichológusai - akik a manipulációjuknak csapdájába esett különféle szerencsétlen hüllő és egyéb más fajokat, diktatúra alapon irányítják – már korábban tudtak. Ahogyan a többiről is, ez nem újdonság.

Előre megtervezték azt, hogy amennyire csak lehet, az emberek közös kollektív szándékát és teremtő erejét megcsapolják, hogy vészhelyzeti állapotukban felhasználják olyan célokra, amik valahogy fenntartják a folyamatosan széteső rendszereiket. Akik elméből teremtettek, azokra voltak elsősorban kihegyezve, mivel csak ahhoz tudnak hozzáférni.

A jó hír az, hogy ez nem sikerült nekik. A meditáció elsődleges sikere az, hogy a helyzet nem lett rosszabb mint lehetett volna.

A másodlagos sikere viszont az, hogy sokan tanulni fognak ebből, és még többen fel fognak ébredni, és rájönni lényegében arra, hogy a világot nem kívülről, hanem leginkább önmagunk megváltoztatásán keresztül alakítjuk át. Ez fog vezetni a valódi egység megéléséhez, ami a szívtérből való teremtésből fakad. És ez a folyamat egyre gyorsabb lesz, különösen ebben az évben. Egyre többen fogják látni a nagyobb képet.

A harmadlagos sikere viszont az lett, hogy sikerült egy olyan új kollektív idővonalat teremteni, ami a Földön kialakult összes illúziónak az összedőléséhez fog vezetni.

Ez egy hatalmas dolog az emberiség történelmének a folyamatában. Ez fog minket közelebb vezetni, ahhoz az új valósághoz, amit már régóta szeretnénk. Most is ezért teremtünk, csak arról is érdemes tudnunk, hogy ez olyan folyamatokat hoz majd elő zömével, ami nagyban felkavarja az összes mátrix-programozottságot és az egoisztikus-elmés szemléleteket. Ez velejében a célt szolgálja.

Itt az idő, hogy a „látszati aranyoskodásból” átlépjünk az igazságunkba”.

 

Ugyanakkor meg kell tanulnunk integrált szerénységgel és alázatos hozzáállással kezelni a helyzeteket és egymást. Ezen minőségek nem törik meg Isteni&Istennői mivoltunkat, sőt bölcsebbé válunk és nemesedik a kapcsolatunk a belső és külső világgal egyaránt. A gyengeségnek beprogramozott illúziók látszata hamar szerte fog foszlani egy olyan világban, ahol az erő és a gyengédség harmonikus kapcsolatban áll egymással. Ez ugyanaz, amikor az Isten egyesül az Istennővel.

Az nem volt véletlen, hogy a Teremtő Isten és Istennő és a „Fényerők seregei” és a többszörösen rejtett illúziókon kívüli valódi autentikus fénylények/aranylények azért készítették és sugalmaztak ennyi emberi és nem emberi teremtő lényt össze egy napra, hogy folytatódhasson az Isteni terv a Földön. És ez sikerült is.

 

Sokan voltunk, akik azért dolgoztak, hogy a lehető legjobb úton módon védve legyen az emberek teremtő ereje, és az energia a megfelelő irányba terelődjön.

A sötétek megmaradt felszíni és felszín alatti armadája mindent megtett azért, hogy fekete mágiával és sötét rituálékkal annyi félelemenergiát nyomassanak a naiv tömegekben, hogy elveszítsék tisztán-érzékelésüket és látásukat. Sokaknak - akik még egyelőre nem ismerték fel szabad akaratuk és teremtő erejük fényét - megpróbálták megcsapolni a személyes energiájukat, és néhányuknál ez sikerült is, akik még nem építették ki a belső isteni-MAG-szívtér kapcsolatukat. Viszont ezek a tapasztalatok fogják őket sarkallni, hogy ideje felébredni és tenni magukért, és megtanulni kérni.
Ezekkel nincs komolyabb baj, mind tanulunk mindebből. Egészen addig, amíg végül mindenki fel nem ismeri a belső igazságával való kapcsolatot.

 

A fényerők mindig ott vannak velünk, és segítenek ezekben a folyamatokban.

 

Helyettünk nem fogják elvégezni ami a mi dolgunk itt lent. Ők végzik a saját feladatukat amit őrájuk „szabott ki” a Teremtő. Ezt ők belül mind tudják és örömmel vállalták azt, mert tisztában vannak a döntésükkel és a felelősségükkel. Mindenki minden szinten dolgozik addig, amíg a feladat véget nem ér, és a "fénytelenek" vissza nem térnek a fénybe, újra-nem kapcsolódnak a Forráshoz.

És meggyógyul minden anomália.

...


A tömegmeditáció hatásai:

 

Aktualitások (publikus)

A meditáció hatására Földanya nagyon sok negatív energiát tudott "kilőni" magából. Több fontos helyen transzmutálásra kerültek sötét, régi beragadt energiák.

A Föld két pólusából ki lett "húzva" két hatalmas energiablokk "dugó" ami eddig visszafolytotta Gaia Anyánk központi csatornájának energiaáramlását. Ennek hatására két spirálenergia szabadult fel, ami beindította a magasabb dimenziós Torus-ának áramlását.

A naprendszer teljesen fénykaranténban van „lezárva”. A sötét erőknek se ki, se be. A központi fajok jelenléte erősödik.

A sötét erők idővonal manipulációs technikái már ellenőrzés alatt vannak tartva, és már nem tudják használni a menekülésre fogott helyzeteikben.

A long Island-on még mindig vannak működő Chimera bázisok a föld alatt, ezeknek felszámolása történik.

Számos reptilián föld alatti bázis már ki lett tisztítva a 4D-ből, de vannak még jópár helyen.

A multidimenzionális kristály-templom hálózat kiépítése folytatódik, felszíni fénycsoportok végzik a 2019-es év vége és a 2020-as év eleje óta, nagy gyorsaságban. Ez újraépíti a Föld bolygó ősi Atlantiszi fényhálózatának mintáját, amely kapcsolatban van a bolygón lévő összes piramissal. Ezekkel a templomokkal kapcsolódhatsz, és együtt tudsz dolgozni. Kérd a Felsőbb énedet az útmutatásra.

A Kristálykoponyák szellemei egyre többen jönnek a Földre, hogy emlékezetet hozzanak az embereknek az Ősi Kristály-Tudás tárból.

Az Agarthai-hálózat számos konfliktust generáló szakadár frakciói kezdenek kibékülni egymással, és egységbe jönni ahogyan az Új Föld energiái emelkedőben vannak. Őket is segítik ezen energiák a múlt elengedésében. (nem negatívak, csak voltak erősebb nézeteltérések)

Ashtar parancsnokság hajói fokozatosan veszik át az irányítást az Az 5G technológia műholdjai felett. Az 5G le lesz állítva hamarosan. Már vannak helyek, ahol semlegesítve vannak a káros frekvenciák.

A koronavírus egyáltalán nem olyan veszélyes, mint amilyennek beállítják. Eredetileg a sötét erők kezdeményezték, de nem vált az előnyükre. A média fújja fel, hogy félelmet generáljon, illetve érdemes tudni, hogy a koronavírus egy rész eszközzé vált a bolygó népességének felébresztésére.

Az Isteni terv része, közben Földanyának lehetősége van gyógyulni, és ezt meg is teszi.

Kívánom, hogy mindenki könnyedén maradni tudjon a belső MAG-szívtér kapcsolatában, és merjen önMAGa lenni, hiszen valójában nem is tudna más lenni!
Ezzel ha hiszed, ha nem, omlasztod a programozottságot, az illúziókat és hatsz a külvilágra folyamatosan.

Gyakorlás, a gyakorlás után, kapcsolat a belsővel.

Nincs más hátra, mint előre!

A szeretett győzött!

 2020.04.06.

 

MFA
Marton Sirius

 

Forrás: https://2015attores.blogspot.com