Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A VÍZ MEGÚJULÁSA

2021-12-02

A víz mező átalakulása

csepp szeretet víz.jpgs

 

 

 
A VÍZ MEGÚJULÁSA 
 
Nagy dolog történt. 
 
A víz mező világának átalakulása. 
 
Aki ismeri a Hawkins-skálát, az saját maga is leellenőrizheti.  2021. november 29-én 135 volt az átlagos vízkalibráció a világon. 2021. november 30-tól, már 1000!  Avatatlanok számára - ez a lehető legmagasabb kalibráció az anyag világában.
 
A víz felszabadítása a legfontosabb lépés a világ spirituális átalakulása felé vezető úton.  A víz az, amely összekötőként működik a spirituális világ és az anyag világa között.  Rajta keresztül áramlik az életerő minden lényhez.  Nagyon örülök, hogy megoszthatom veletek ezt a hírt.  Ez egy igazán nagy esemény.
 

A víz szokatlan közeg.  A víz egy spirituális lény, amely az anyag világában H2O részecskék formájában nyilvánul meg.

 

A víz a világunk azon anyaga, amely képes információt továbbítani a felső világból. A spirituális világ az anyagi világánál magasabb szinten van. Mindaz ami az anyagi világban formát ölt, valójában a szellemi világból ered és oda is tér vissza. Ha a spirituális világot egy földgömbhöz hasonlítjuk, az anyagi világunk hozzá képest egy homokszem. A spirituális világban zajlik minden folyamat, amely aztán az anyag világában nyilvánul meg. A víz által áramlik minden információ a spirituális világból az anyagi síkba. Mind ez az élet kódjára és az anyag világában fennálló összes kapcsolatra vonatkozik. Benne van rögzítve és onnan kapjuk meg. Ezért ilyen fontos az, hogy a vízmezőben ekkora változás történt.

 
Mit jelent ez az átalakulás a számunkra és a Föld számára? 
 
Nos, a víz visszanyerte teljes életerejét.  Ennek köszönhetően helyreáll az egyensúly a természetben.  A víz gyorsabban fog megtisztulni.  A földön élő emberek tudata növekedni fog.
 
A szellemi üzenetek és energia sokkal jobban és tisztábban fog érkezni.
 
Ha most megnézed az átlagos populáció kalibrációját, meg fogsz lepődni.  Az egyensúly helyreállítása is fontos folyamat, de ennek hatására az általános egészségi állapot is javulni kezd nemcsak az emberek, hanem a növény- és állatvilágban is.
 
Az elmúlt években a világon eluralkodott rendetlenség „kiszorul”. 
 
A víz nem engedi, hogy ez folytatódjon.  A fokozott tudatosság hatására az ember és a természet kapcsolata javulni fog.
 
Az ember meg fogja érteni, hogy a természet nem valami külső valóság, hanem egyek vagyunk vele, hogy én és a fa egy család vagyunk.  Figyelmesen szemléld ezt a folyamatot. 
 
A víz átalakulása volt a legfontosabb dolog, ami történhetett. 
 
De ez még csak a kezdet.
 
 
 
Áldás