Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTUÁLIS ENERGIÁK

2022-06-15

A Fátyol eltávolítása és a fekete mágikus rácsok tisztítása

medi _n.jpg

 

A Fátyol eltávolítása és a fekete mágikus rácsok tisztítása

 

Nagyon erős energia és aktiválás áramlik be, rengeteg C-osztályú és közel M-osztályú napkitöréssel. Tisztítják az összes mesterséges interferencia rácsot, fekete ragacsot, fekete mágus energiát a bolygóról.

 

Hatalmas Aktiváló kódok áramlanak be hozzánk az ISTENI KOZMIKUS EGYSÉG, SZERETET ÉS ÚJRAEGYESÜLÉS SZENTHÁROMSÁGI KAPUJÁNAK részeként. Erőteljes szivárvány plazmahullámokat kapunk és aktiválásokat a plazma szivárvány köreiben, közvetlenül a Forrástól lefelé, a rácsokon keresztül.

 

A DNS-ünk megtisztul az összes régi idővonal maradéktól és traumától-, ami sok embernél erős érzelmi reakciót és elengedést váltanak ki. Sokszor látszólag apró problémák beaktiválhatnak olyan mély régi sérülés lenyomatokat , ami egy nagyobb téma vagy trauma megtisztulására, kioldására és gyógyulására irányul. Érdemes ilyenkor túllátni azon, ami a felszínen játszódik és kérni, hogy megláthasd a nagyobb összefüggéseket. Most sok minden a felszínre emelkedik, minden forrongó, felgyorsult, kavargó és túlfeszített.

 

Bármi, amit még meg kell tisztítani az alsó frekvenciájú valóságokból most nagyon természetes módon jön elő, ahogy minden interferenciaminta feloldódik. Engedd, hogy átáramoljon és kiáradjon rajtad keresztül, ez most nagyon gyors lehet, csak ne állj ellen semminek, hogy gyorsabban tudjon kimozdulni a testedből, mivel ez most egy nagy energetikai felszabadulás.

 

A tiszta Forrástudat, FELÜLÍRJA a régi Kollektív elmekontroll programokat/hitrendszereket/gondolati formákat, segíti a Kollektív Percepciók és Valóságok eltolódását, kivetítve az új Szerves Teremtőmezőbe és hologramba. 

 

Végső soron mi, mint egy egész Emberiség Kollektívája újrakapcsolódunk az Örök Forrás  energiaáramlásához, a Kozmikus Tudatossághoz, az Istenséghez és Eredeti Terveinkhez, valamint teljes online frissítéseket kapunk DNS szinten. 

 

 

 

 

Ramona Lappin - kívonat

Fordította: Aysha