Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTUÁLIS ENERGIÁK

2022-11-27

Felemelkedés Energia 

 

medi csakra.jpg

 

Felemelkedés Energia Frissítés

 

Intenzív energia érkezik a kollektívába, hogy felkészítsen minket a november 29-i 11:11-es portál átjáróra. Sokan extrém fáradtságot tapasztalnak, a belső sűrű energiák elengedése miatt, amelyek mélyen el voltak raktározva a csontjainkban.

 

Az egész arról szól, hogy a rendszered kitisztítja a mélyen tárolt és beágyazódott hamis programozásokat, emléksúlyokat és hiedelmeket a sejtjeidből. Évtizedek és sok generációnyi mély belső fájdalmat és traumát engedünk el.

 

A következő kapu egyenesen a 12:12 portálhoz fog vinni bennünket, ezért számíts néhány nagyobb változásra a következő hetekben. Igazán érdekes lesz, érkezhet néhány meglepetés, egyeseknek jutalom és áldások, másoknak fejlődési lehetőségek.

 

Odakint intenzívek az energiák, mivel most zárulnak le a régi ciklusok és új idővonalak nyílnak meg, belül az új Föld Energiáját integráljuk. Nagy váltás, drámai és életet megváltoztató átalakulás történik.

 

Belül nyugalom, kívül káosz és zűrzavar van.

 

Kitörünk a régiből és visszaemelkedünk a szeretetbe, megengedve a békét és a megbocsátást.

 

Annyi ellentmondásos érzelem kavarog benned, de bízz benne, hogy minden pontosan úgy történik, ahogy lennie kell, és minden abba az irányba halad, amerre menned kell.

 

Ha úgy érzed, hogy egy időre elvesztetted önmagad, semmi baj. Önmagad elvesztésének érzése nem mindig rossz dolog, a régi éned és viszonyulásaid feloldódását jelzi.

 

Az átmenet során azt is tapasztalhatod, hogy érzelmileg fáradtnak érzed magad, ez azért van, mert új életet kezdesz, egy új fejezet nyitsz meg az életed könyvében. Átlépünk egy új létezésbe, ahol a régi, káros és elavult valóságok már nem tudnak fennmaradni. Az egész bolygó rezgése emelkedik. Ez egy szent idő és a legjobb, ha türelmes maradsz, mert sokkal jobb napok jönnek. Az árapály megfordult, új álmok, új látomások és új ajtók nyílnak meg előtted. Amint az Új lehetőségek és új dolgok felsorakoznak előtted, úgy fogod érezni mintha sokkal kevesebb energia ráfordítással köréd rendeződne mindaz, ami az új valóságod megtapasztalásához szükséges.

 

Most integrálod a tudatosság magasabb és a megértés mélyebb szintjeit, önvalód új verzióját. Minden nap apró lépéseket tenni abba az irányba, ahová menni szeretnél, mindig haladás. Légy büszke ezekre a kis lépésekre. Egy áttörés küszöbén állsz.

 

 

Szerető és odaadó szolgálatban

A Felemelkedés Fényküldötte