Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS FOLYAMATOK

2020-05-14

Új utak, új lehetőségek, új körülmények várnak ránk

ang art 1 4.jpg

Kép: LARISA MILINA

 

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS FOLYAMATOK

 

Jelenleg kettős energetikai hatás alatt vagyunk, a régi világunk feloldásának intenzív folyamatában és az új valóságot teremtő energiák lehorgonyzásában.

 

Elengedjük a múltat, gyógyulunk és tisztulunk, hogy hozzá tudjunk igazodni az új minőségekhez. A létezésünk új szintjeire ébredünk rá, miközben tudatosságunk egyre tágul, hogy elérhetővé váljon azon tudás, amely sorsdöntő a létünk átalakulásának szempontjából.

 

Újradefiniáljuk a valóságról alkotott képet és újratervezzük életünket. Elengedjük a régi önvalónk ego által működtetett részeit, és egyre szélesebbre tárjuk ki isteni énünkkel való egységben létezés ajtaját.

 

Ebben a mélyen átalakító időszakban lelkünk vezettetése által felszámolhatjuk és elengedhetjük a múlt mintáit és programozását.

 

Minél inkább megnyílunk a szeretet felé, annál jobban kerülnek a felszínre a szívünkben rejlő kincsek. A létezés új aspektusa bontakozik ki bennünk, hogy az életünket, a szívünk által vezérelt minőségben élhessük és lelkünk isteni fényét kibontakoztathassuk az anyagi világban.

 

Az elme mindig tervez, analizál és összegezz, fel akar készülni, minden lehetőségre, de a jövő most képlékeny, új utak, új lehetőségek, új körülmények várnak ránk.

 

A szívünk által fog kibontakozni az új valóság, ezért bízni kell az intuícióban és a belső vezettetésben. El kell engedni a félelmet, az aggódást, a ragaszkodást, és mindazt ami korlátozza a megvalósulást. Rá kell hangolódnunk teljes lényünkkel, az új világot építő isteni energiákra, arra figyelni, amit teremteni és élni szeretnénk.

 

A világ körülöttünk most nagyot változik, hozzá kell igazodnunk a bejövő energiákhoz az ébredés, elengedés és növekedés előmozdításához. Rugalmasnak kell lennünk, hogy legyőzhessük a korlátainkat. Rá kell ébredjünk azon potenciálokra, amelyek eddig kihasználatlanul rejlettek bennünk. Azon egyéni adottságokra és képességekre amelyek által, kibontakoztathatjuk lelkünket az anyagi síkban és hozzájárulhatunk az új világunk építéséhez.

 

Az előttünk álló időszakban rendkívül fontossá válik, hogy a belső világunkat, szinkronba hozzuk a külső valósággal, mert csak így leszünk képesek kibontakoztatni lelkünk tervét és küldetésünk sorsvonalát a felemelkedés fényösvényén.

 

Angyali áldással
Aysha