Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS FOLYAMATOK

2021-04-11

Most egy új és intenzív felemelkedési hullámra való felkészülés időszakában vagyunk

ang art medi 5.jpg

 

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS FOLYAMATOK


Izgalmasnak ígérkezik az előttünk álló időszak, külső és belső világunkat átalakító, felforgató, tüzes energiákkal.

 

Most egy új és intenzív felemelkedési hullámra való felkészülés időszakában vagyunk, Nagy áttörésre számíthatunk, a beérkező fényerők belülről fogják lebontani és átalakítani a régi rendszert, ezért a világban forrongásokra és rendhagyó természeti jelenségekre számíthatunk. Olyan átalakító folyamatok fognak kibontakozni, amelyek a régi struktúrák teljes összeomlását fogják eredményezni.  Nagyon intenzív hónapok elé nézünk, erőteljes energiákkal és kirobbanó eseményekkel.


Jelenleg energetikai áthangolódás és az egyéni oldások időszakában vagyunk. Mindenki a saját személyes isteni tervének idővonalához kapcsolódik és lelki valóságának kiterjesztésén dolgozik.

Ezen transzformáció az emberi valónk átlényegítését foglalja magában, hogy a régi elavult viszonyulások, eszmerendszerek és idejemúlt rögzült minták kioldódjanak, miközben a láthatatlanban megelevenedő új minőségek és fénypotenciálok horgonyt vetnek és kibontakoznak bennünk. Az elengedés szellemi fénytereinkben, ősgenerációs vonalon és sejt szinten zajlik. Oldódnak az erőinket blokkoló árnyékkódok, karmikus minták íródnak felül, rég elfeledett erőinkre ébredünk rá és elnyomott lelki potenciálunk szabadul fel.

 

Ebben az időszakban egységbe kovácsolhatjuk erőinket, a szeretetmező egyetemes erőterében, ahol mindenki, aki a felemelkedés fényhullámhosszán halad, az isteni énjével és isteni forrással való szent egyesülésben magába fogadja azt, amit Isten által a földi világban lehorgonyoz.

 

Most egyéni szinten az a legfontosabb, hogy a rezgés frekvenciánkat a lehető legmagasabb szinten tartsuk, minél több fényt horgonyozzunk le és szeretetben legyünk.


Összpontosított figyelemmel a bennünk zajló folyamatokra koncentráljunk, amelyek a szív fénytereiben bontakoznak ki. A visszavonultság csendjében a belső világunk folyamataira kell hangolódnunk, bármi is zajlik a külső világban nem hagyhatjuk, hogy lehúzzon bennünket, mivel most rendkívül fontos a lelki összpontosítás.

Ne feledd, az utolsókból lesznek az elsők, az isteni erő azon törekvéseket, szándékokat és akaratot fogja támogatni, amelyek összhangban vannak az isteni tervvel.

 

A szeretet szolgálat a legfontosabb, bármit is szeretnél, szeretetből teremts. Élj hálában mindazért amid van, azért a lehetőségért, hogy ezen élet oly sok csodával ajándékoz meg téged. Légy hálás, hogy részese lehetsz a földön zajló nagy változásoknak és a felemelkedés nagy tervének egyedülálló folyamatban társteremtője lehetsz Istennek.

 

Élj együttérzésben, megbocsátásban, megértésben, bölcsességben és szeretetben. A lelkeddel élj és szemléld a világot, a látszaton túl, mély hittel és bizalommal légy, tudatosítván azt hogy minden Isten kezében van, és légy kész véghez vinni azt, amit a sors számodra kijelölt. Ne felejtsd el, hogy számtalan életed és megannyi viszontagság után, ott vagy amiért oly sok ideje dolgoztál, hogy beléphess azon földi valóság fénytereibe, amelyben megtapasztalhatod az isteni valód földi manifesztációját.


Isten áldása kísérjen az úton!


Légy fényben tündöklő ragyogó Nap!

 

Aysha