Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Aktuális üzenet Michael arkangyaltól

2020-03-03

Intenzív energia beáradás integrálásában vagytok

michaelark4.jpg
 
Michael Arkangyal üzenete
 
A mai napon fátyolos-hehér tisztító, harmonizáló égi energiák érvényesülnek.
 
Erre azért van szükségetek mert a szombati napon az Isteni Forrás fénymezejéből, a Napkapuján át több hullámban, Gyémánt-fénykódok, valamint nagyon erős Platina és Arany energia érkezett hozzátok. Ezen égi fényerők a személyes életút kibontakozását támogatják, segítik a berögzült vagy karmikus paradigmából való kiemelkedést, valamint az egyéni és a kollektív felemelkedési folyamatokat mozdítják elő.
 
A szombat reggeltől (2020.02.29), hétfő estig (2020.03.02) -ig tartó nagy erejű fénykód és energia beáramlásra többek között a Január óta tartó árnyékerők szellemi manipulációja miatt vált szükségessé és amelyet a Fény Őrzői a Michaelita Rend harcos angyalai sikeresen semlegesítettek.
 
A Gyémánt-fénykódok az Isteni Szeretet Forrás fénymezejére és fényvalóságára hangolnak fel.
 
Igy nem csak finom energetikai csakrarendszeretek, személyes lelki fénytereid tisztulnak és nemesednek át, de kapcsolataid és kapcsolatrendszereid is.
 
Az energiák és fénykódok integrálásának hatására testi, lelki és szellemi hatásokat tapasztalhattok, miközben mindazon minták, berögzülések, energetikai zárványok és visszatartó erők átlényegülnek és kioldódnak, amelyek útját állták személyes életterved és Isteni sorsmissziód kibontakozásának.
 
Ha eddig úgy érezted, életutad elakadt, és az élet a kispadra ültetett téged, akkor tudd, hogy elkezdhetsz melegíteni, mert hamarosan lehetőséget kapsz a játékra.
 
 
 
 
2020.03.03.
 
 
Közvetítette: Aysha