Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALFORRÁS KÖZPONT

2023-01-07

HAMAROSAN MEGNYITJA KAPUIT BUDAPESTEN

fénytemplom 2 másolata.jpg

 

 

ANGYALFORRÁS KÖZPONT

 

HAMAROSAN MEGNYÍTJA KAPUIT BUDAPESTEN

 

Örömmel értesítek minden kedves oldal látogatót, olvasót és tanítványomat, hogy hamarosan megnyitjuk az Angyalforrás Központot. Jelenleg ennek a nagyszabású tervnek a kivitelezésén dolgozunk, hogy az új központ az Angyalforrás szellemiségének és égi küldetésének fizikai manifesztációjává váljon.

 

Célunk az, hogy ebben a kaotikus világban legyen egy hely ahol egymásra találhatnak azok az emberek, akik tudatosan haladnak a felemelkedés fényútján. Szeretnénk, hogy az Angyalforrás nem csak egy weboldal lenne, hanem egy fizikális hely is, ahol közösségi programok, segítő tevékenység, előadások, meditációk, szellemi műhelyek és más spirituális események kerülhessenek megrendezésre.

 

Az Angyalforrás Központ a II. kerületben lesz, a Millenáris Park közelében a 4-6 villamos vonalán, közel a Széll Kálmán téri Metro állomáshoz.

 

A Mag Net házban továbbra is tartani fogok nagyobb rendezvényeket, fényprogramokat. Az Angyalforrás központban kisebb csoportos összejövetelek, meditációk és tanképzések lesznek különböző témákban. Hetek óta ennek a megteremtésén dolgozunk megfeszített tempóban, hogy mielőbb megnyithassa kapuit az új Központ. 

 

A legközelebbi nagy program a MagNet házban lesz 22.-én. Hamarosan jelentkezem a részletekkel.

 

Köszönök minden támogatást!

 

Áldott Új Esztendőt Kívánok Mindnyájatoknak :)

 

Áldással és Szeretettel

 

Aysha   

 

Angyalforrás Központ.jpg

 

 Angyalforrás Központ 2.jpg

 

Angyalforrás Központ 3.jpg

 

Angyalforrás Központ Áldás.jpg

 

angyalforrás központ 5.jpg