Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALI SZERETET KAPUJA

2021-09-05

VÉNUSZ-SPICA EGYÜTTÁLLÁS 

fény kapu ajtó.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

ANGYALI SZERETET KAPUJA

VÉNUSZ-SPICA EGYÜTTÁLLÁS

2021.09.05.-06.

 

Vénusz együttáll az angyalok bölcsességének csillagával a Spicával.

 

Ez az időszak rendkívül alkalmas arra, hogy megfürödjünk az angyalok szeretetének fényében. Kitárva szívünk kapuját most lehetővé válik, hogy érzelmi szinten az angyalok szeretete betöltse lényünket és felemeljen az Isteni energiák fénytereibe.  

 

Amikor feloldódunk a végtelen szeretet energiáiban ráébredünk a valódi erőnk forrására. Ekkor minden ellenállás feloldódik ami útját állja annak, hogy összhangba és egységbe kerüljünk Istennel. Amikor az angyalok szeretetének és bölcsességének fénysugara megérinti lelkünket, biztonság, bizonyosság és megértés születik a szívünkben. Megérezzük Isten végtelen hatalmát és oltalmát, amely biztonságba tart meg bennünket életünk minden pillanatában. Megértjük, hogy minden kihívás, nehézség és próbatétel valójában megedzi lelkünket, megnemesíti személyiségünket és kikristályosítja szellemiségünket. Lelkünk fénye a bennünk lakozó isteni erő a szeretet fényhullámhosszán egész lényünket betölti, miközben emberi énünk gyarló részei szertefoszlanak, mert nem táplálja többé kétség, félelem és a harag.

 

Amikor szellemileg felemelkedünk az isteni énünk bölcsesség forrásához, életünk új értelmet kap, más színben látjuk a világot, mivel megértjük létünk magasabb értelmét és átértékeljük a prioritásokat. Minden korlátunk és önszabotázs programunk abból fakad, hogy az életet az ego szűk látóköréből szemléltük, azonosultunk az anyagelvű tömeg tudatával, a ránk erőltetet ideológiákkal és világnézetekkel.

 

Amikor ráébredünk lelkünk szabadságára és a benne lakozó végtelen isteni potenciálra, kibonthatjuk szárnyainkat és emberangyali önvalónk kiteljesedhet.

 

Isten jelen van bennünk és mindenben, csak az zárkózik el tőle, aki nem hajlandó megnyitni a szívét, hogy a szeretet energiáján keresztül összekapcsolódjon a végtelen szeretet forrásával. Annak van hatalma felettünk, aminek engedünk, mi döntjük el, hogy mi felé haladunk és mivé formáljuk a létünket. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki Isten nélkül próbál előre jutni végtelenül magányos, erőtlen és kiszolgáltatott marad. Aki nem ismerte még meg a valódi isteni jelenlét jelentőségét, azt a világ szélsőséges helyzetekbe sodorja, mert aki nem találta meg a benne rejlő forrást, külső erők martalékává válik.

 

Most megnyílik számodra az angyalok bölcsességének kapuja, bátran kérdez, mert a válaszok tisztán érkeznek majd.

 

Képzelj el egy kaput, amely arany fényű és feletted van. Két angyal áll a jobb és bal oldalán és hívogató magnetikus erővel elkezdenek kiemelni, hogy a kapun keresztül beléphess az angyalok birodalmába. Az angyalok világa oly gyönyörű és káprázatos, hogy szavakkal leírni képtelenség. Fedezd fel és lépj be a Központi Szentélybe, ahol megtisztulhatsz azon minőségektől, amelyek elzárják tőled a szeretet forrásával való közvetlen összekapcsolódás fénycsatornáját. Kérd meg az angyalokat, hogy megtisztulhass érzelmileg és meggyógyuljon a szíved. Engedj el minden korlátozó negatív érzést, amely blokkolja az isteni szeretet befogadását. Engedd el a félelmet, a szomorúságot, a bűntudatot, a kishitűséget, a kételyeidet, a kirekesztettség és méltatlanság érzését. Hagyd, hogy az Isteni szeretetfény átjárjon és fogadd el Istentől érkező ajándékaidat.

 

Angyalok fénye kísérje utadat

 

Írta: Aysha

 

angyal kapu.jpg