Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANTARES

2022-12-02

Antares a Skorpió csillagkép szíve

antares.jpg
 
Antares a Skorpió csillagkép szíve
 
December 1-én és 2-án, pont az adventi időszak kezdetén a Nap együttáll az Antares-szel a Nyilas 10. fokán.
 
Az „ahogy fenn, úgy lenn” analógia alapján minden, ami az égbolton létezik az ott van bennünk is, s annak ellenére, hogy az égbolt energiáinak 95%-a a tudatalattinkban tükröződik, a transzcendens égitestek és állócsillagok energiái is ott rezegnek a sejtjeinkben, a DNS-sünkben.
 
Amikor a Nap együttáll egy állócsillaggal, lehetőséget kapunk arra, hogy energetikailag kapcsolódjunk a magasabb dimenziójú világokhoz.
 
Az Antares a Skorpió csillagkép szíve, amely a Világot és az Égboltot tartó oszlopként összeköti az emberek és az Istenek világát.
 
Nekünk kell elindulni felfelé, ha meg szeretnénk érezni Antares energiáit. Antares jól mutatja a fény és árnyék kettősségét, hiszen mint Perzsia királycsillagainak egyike, az alvilág kapuja is egyben, magába foglalva a tudatalattink félelmetes mélységeit, másrészről pedig itt őrzik a valaha teremtődött és teremtésre váró Isteni, Istennői ideákat is.
 
Az évkörnek ebben az időszakán minden évben újabb és újabb lehetőséget kapunk, hogy kapcsolódjunk az Antares-hez.
 
Ha tudunk kapcsolódni Antares-hez, hozzáférhetünk az Isteni, Istennői energiákhoz, ez azonban csak tiszta szívvel, önzetlen, feltétel nélküli szeretettel lehetséges.
 
A magyarok Szépasszonynak hívták Antares-t, ami számomra azt üzeni, hogy az eget és a Földet a magas rezgésű feminin energia tudja összekötni.
 
Mitől szép egy nő?
S mitől szép egy férfi?
 
A bennünk lévő árnyék az, ami miatt nem tudunk szeretni, és amire a külvilágból bevonzzuk a sötétség különböző megnyilvánulásait.
 
Mindenkinek olyan a valóság, amilyet elbír.
 
Ha nem bírom el a fényt, egyszerűen meg sem látom, letagadom, visszabújok a biztonságos sötétségbe.
 
 
 
Elekes Zolna
Szivárvány asztrológia