Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANTARESZI FÉNYKAPU

2020-11-30

Nov-29.-30. – dec. 1.

 szív szeretet másolata.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
ANTARESZI FÉNYKAPU
 
Nov-29.-30. – dec. 1.
 
 
Egy nagyon különleges három napig tartó fenyőzőn árad most, amely a szeretet fényhídján keresztül isteni magasságokba emel.
 
A beáradó kozmikus energiák kiemelnek, felszabadítanak és isteni szeretet áramlatra hangolnak. A szív csakrát speciális magas rezgésű fénykódok által nyitják és töltik fel, hogy elinduljon azon folyamat, amely új magasságokba emel.
 
A mélységben megszülető szeretet fény a lélek fénytereit újítja meg, amely lehetővé teszi az isteni energiák fizikai lehorgonyzását a szív mezőn keresztül.
 
Mindazok, akik a felemelkedés fényhullámhosszán haladnak a magasabb szintű létezés felé, most valódi átlényegülést tapasztalhatnak meg, amely az isteni szeretet fizikai szintű megtapasztalását adja.
 
Az Istennel való mélységes összekapcsolódás belső élménye ez, amely új alapok lehorgonyzását teszi lehetővé.

Elindultak az új valóságot teremtő manifesztációs folyamatok, egyéni és kollektív szinten.
 
Hatalmas váltás és lelki felszabadulás tapasztalható most meg.
 
Isteni tudatszintek felé való megnyílás, ahol az érzelem és az értelem a szeretet egység tudatosságán keresztül, teljes harmóniába kerül a létezés megannyi szintjével.
 
Ha szíved iránytűjét a feltétel nélküli szeretetre hangolod, most kiemelkedhetsz a kollektív káosz tudatteréből, és visszatalálhatsz lelked otthonába, az isteni szeretetegységbe.
 
 
 
 
Írta: Aysha