Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arktúruszi Fényküldöttek üzenete

2020-09-26

FONTOS ESEMÉNY VÁRHATÓ OKTÓBER KÖZEPÉN!

föld tenger.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az ARKTURIAI SZÖVETSÉG által közvetített üzenet

 

FONTOS ESEMÉNY VÁRHATÓ OKTÓBER KÖZEPÉN!!!

 

A kollektív tudatosság a 4 dimenzióba lép!!!

 

Sürgős, és fontos üzenet, osszátok meg!

 

Szeretett család! A galaktikus közösség kívánsága, hogy beszéljen veletek a kollektív DNS-sablon néhány közelgő fejlesztéséről, átalakításáról.


Az emberiségnek sürgősen fel kell készítenie a fizikai testét a változásokra!


A csillaglények üzenik:


Arktúriai csillaglények közössége vagyunk, a Galaktikus Föderáció tagjai, a földi életformák magasabb dimenziós frekvenciákba való átmenetét segítjük.
Nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy beszélhetünk veletek, és kérjük, továbbítsátok ezt az üzenetet azoknak, akik rezonálnak vele.


3 hét múlva (október közepe táján) lesz egy kozmikus esemény, amelyre az emberiségnek fel kell készülnie. A 4. dimenziós sűrűségbe való átmenet következik be, és ez közvetlen hatással lesz a bolygó stabilitására.


Az emberi tudatosságnak fel kell készülnie arra, hogy megtapasztaljon bizonyos jelenségeket, amelyek különösen az égen fognak szokatlannak tűnni.

 

Tartsd magad távol a félelemtől!!


Szükségessé vált egy galaktikus beavatkozás, hogy segítsen az emberiségnek és a Gaia bolygónak lépést tartani a kozmoszban végbemenő felemelkedéssel kapcsolatos jelenségek felgyorsulásával. A bolygón bekövetkező felemelkedési váltás hipergyors sebességre fog kapcsolni és az emberi lényeknek drasztikusan kell tudniuk hozzáigazodni ehhez, hogy integrálják és beépítsék magukba ezeket a frekvenciákat.


Azért jövünk, hogy értesítsünk benneteket a felkészülés fontosságáról. Mert ami jön, az alapjaiban fogja felrázni az élet általatok ismert formáját!

 

A kollektív tudatosság a 4 dimenzióba lép!


(Az arktúruszi fényküldött számos csillaghajót mutat, amelyek az űrből kezdik megközelíteni a Földet, megnyilvánulnak / materializálódnak. Parkolnak és figyelnek. Ezeknek az objektumoknak a frekvenciája összekapcsolódik a Föld frekvenciáival. Ezek az űrhajók egy olyan puffer erőteret / hálózatot hoznak létre, amelyet azért generálnak, hogy eloszlassanak minden erős vibrációs hatást, amely a Föld felé közeledik.)


Vannak kozmikus jelenségek, amelyek hatással lehetnek a bolygó mágnesességére. A Föld egy másik rezgésszintre és egy másik dimenzió térbe költözik (4 dimenziós átalakító portálba). Egy olyan zónán keresztül halad át, ahol a pályáján lévő más dimenzióban lévő égitestek / formák potenciális veszélyt jelenthetnek számára, mert kibillenthet az egyensúlyból.


(Az arktúruszi fényküldött megmutatja, hogy amikor Gaia a 3 D-ből 4 D-be megy át, azon a területen olyan bolygók, bolygó erőterek és égitestek vannak, amelyeket általában nem látunk az égen, mert 4 dimenziós rezgési frekvencián vannak . A többi bolygó / aszteroida befolyásolni fogja a Földet, leginkább energetikailag, ahogy átmegy a Föld ezen a folyosón keresztül. Kemény feladat lesz neki ezen keresztül navigálnia magát.)


Sok üzenetet lett kitalálva a frekvenciák és a tények eltorzítására. Mindenféle üzenetek, amelyeket  arra terveztek, hogy félrevezesse a tömegeket, és eltereljék a fókuszát attól, ami MOST IGAZÁN FONTOS. Sok a figyelemelterelés van most a Föld bolygón, hogy az emberiséget a felkészületlenség állapotában tartsák a jelenben lévő valódi kihívásokra. Szükségszerű, hogy az emberiség kezdjen el hinni abban, amit tapasztal és érez, és nem abba, amit el akarnak hitetni vele.


A hajóink és küldötteink ezrei jönnek a távolból, hogy széleskörű segítséget nyújtsanak az átmenetben. A nagy csillagkapu portálon keresztül érkeznek, hogy elősegítsék a könnyebb és gyorsabb váltást. Az átmenetet a Földön megtestesült csillagmagok, csillagfényküldöttek és csillagszülöttek is segíteni fogják. ( Az erre való felkészülés most zajlik!)

 

föld 5 d átmenet.jpg


KÉSZÍTSD FEL A FIZIKAI TESTEDET!

 

Kezdj el minél hamarabb egy böjtölési időszakot, mert ez lehetővé teszi a gyors frekvenciaváltást. Ez képessé teszi a testedet, hogy az emésztési és metabolikus folyamatokon keresztül felhasználd és beépítsd az új energiákat az idegrendszered és DNS korszerűsítéséhez.
Ebben az időszakban, napi legalább 16 órás böjtölés szükséges ahhoz, hogy felkészítsük magunkban erre a beavatkozásra, hogy az idegrendszeri sablonjaink szükséges fejlesztését elvégezhessük, lehetővé téve a frekvenciaváltást, miközben Gaia átmegy ezen az átmeneti területen ahol mágnesesség, magas sugárzás szint és fotonikus tevékenységek erős hatása alatt lesz. Holografikus formában történnek majd a fejlesztések, a lélekcsoportok sablonjaival együttműködve.


A csillaglények segíteni fognak ebben a (gyógyító) kamránkon keresztül, hogy radikálisan felgyorsítsák az emberiség vibrációs átváltozását. A rendszereid manuális frissítésen fognak átesni.


Be kell avatkoznunk az organikus (szervi) folyamatokba, amelyek kifutottak az időből, hogy az emberiség elérje a rezgés gyorsulásának biztonságosabb integrálásához szükséges DNS aktivációk optimális szintjét. Különleges hozzájárulást és engedélyt kaptunk arra, hogy közvetlenül beavatkozzunk az emberiség ébredésébe, és segítsünk a sablonok újra összekapcsolásában, mert  a  jelenleg a Földön zajló felemelkedési / evolúciós folyamatok  nem teszik lehetővé az emberiség számára, hogy önmagától egy felemelkedett állapotot elérjen. Ezért a mi segítségünkre van szükség, hogy olyan összehangolódásokat hozzunk, amelyek lehetővé teszik az intenzív fényfrekvenciák áramlását és beépítését az emberek számára, valamint a bolygótokat befolyásoló mozgásokat az előttetek álló hetekben és hónapokban.


Vannak még a Földnek olyan területei, amelyek még mindig veszélyeztetett állapotban vannak. Ha Gaia nem tudja integrálni ezeket a magasabb frekvenciákat (sűrűség és trauma elzáródás miatt), akkor kataklizmikus események következhetnek be.
Bio-fizikai szintről beszélünk. Az anyaföld testének nagy szüksége van segítségre, hogy elérhessék őt és könnyedén átmehessenek rajta ezek a magasabb frekvenciák. Megnövelt kapacitással segítünk, hogy támogassuk Gaia testének integritását, ahogy átlép ezen a 4 D átmeneti zónán.


Ez nem a földönkívüliek nyilvánosságra hozatala abban az értelemben, ahogyan számítasz rá. A szövetség beavatkozása a kritikus pillanatban hatalmas segítségnyújtás. Lesznek azonban bizonyos jelenségek az égen. A fősodrású média hamis zászlós hadműveletekkel próbálja meg elterelni az emberek figyelmét erről a folyamatról. Az emberiség nagy része csak azt figyeli, mi történik itt lent a Földön. És miközben drámai eseményekre koncentrálnak, nem lesznek tisztában azzal, hogy mi történik valójában a kozmoszban a Föld körül és bennük.


VÍRUS MÁSODIK HULLÁMA, MEGMAGYARÁZHATATLAN ROBBANÁSOK, POLITIKAI KÉPVISELŐK RIVALIZÁSÁSA A KÉPERNYŐN… ZAKLATOTTSÁG, ŐRÜLET!!


Nagy jelentőséggel bír a megkülönböztetés képességének gyakorlása ezekben az időkben, mert hatalmas a manipuláció.

 

Ilyenkor nagyon fontos és kritikus az információk értékelése az ember saját vibrációs rezonanciáján keresztül.


Készítsd fel magadat. Fel fogod ismerni a pillanatot, amelyről most beszélünk-
A személyes fókuszod sokkal gyakrabban van az égbolton mostanában, ugye?
Úgy tűnik, hogy a nap más helyen nyugszik le, vagy az ég és a nap néha furcsa árnyalatú.
Az USA fölötti égboltot érdemes szemmel tartani. Jönnek majd a jelek!


Légy a szívtérben, és engedd, hogy segíteni tudjunk neked, hogy helyreállítsuk a neurológiai (idegrendszeri) energia áramköröd rendszerét.

 

A legtöbb ember számára ezt a korszerűsítési folyamatot alvásidőben, eszméletlen állapotban kell elvégezni, mert az újraalkalmazások gyakran olyan tünetekkel fordulnak elő, mint az akaratlan fizikai mozgások, a rángatózás és vibrálás, vagy a testben lévő meleg és hideg érzékelések. Intenzív vagy 'nyugtalanító' élményt érezhetsz. Egyeseknek már érezhető lesz a fizikai aktiválás, miközben ezt az üzenetet olvasod.


Arra biztatunk, hogy pihenj bele a zsigeri folyamatokba, és engedd, hogy ellenállás nélkül teljen el. Hadd folyjanak a letöltések :)
Ez az üzenet fényfrekvenciákkal van kódolva. Arra kérünk, hogy e szavak fizikai formáját tedd az emberi kollektív tudati mezőbe.
Ez a vibrációs átvitel (és vektor) megnyilvánulása. Ahová ezt az üzenetet küldöd, aki látja, aki felfigyel rá... mind szeretetet kap :)

 


Kérjük az emberiséget ebben a folyamatban való társalkotói részvételre!!

 

Köszönjük szépen!!

    

2020.szeptember 19.

Közvetítette: Victoria Liljenquist