Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Január 3-án

2019-01-03

Csütörtökön a Hold reggel eléri az Antares csillagot, a Skorpió szívét, majd a Jupiterrel áll együtt.

csill.AngelNebula.jpg

 

Január 3-án, csütörtökön a Hold reggel eléri az Antares csillagot, a Skorpió szívét, majd a Jupiterrel áll együtt.

 

A délelőtti órákban a szeretet árasztása és az ego háttérbe szorítása fontos lehet, a szív vezéreljen bennünket, ezáltal ismerhetjük fel a valódi igazságokat, amelyek bennünk vannak, csak nem mindig vagyunk tudatosak rájuk.

 

Az Uránusz ezen a napon megáll az égen, készülődve arra, hogy 7-én a Nap látszólagos haladásával megegyező irányba folytassa az útját. Előtte azonban még emelő kapcsolatba kerül a Merkúrral 3-án.

 

Ez a tágabb összefüggések felismerésével, a látókörünk tágításával, gondolkodásmódunk megújításával, gondolataink tisztításával megoldást hozó kapcsolat három napon át segíti a szellemi emelkedésünket. (4-én lesz egzakt, ekkor érződik a legjobban)

 

Az értelem, az érzelmek megértése, az összefüggések felismerése hangsúlyos ezekben a napokban. Nagyon jó napok tanulásra, ismeretszerzésre, beszélgetésekre. Fontos az őszinteség.

 

A Merkúr ezalatt a Kígyótartóban jár, az Uránusz a felfelé úszó halnál, az AlRischa csillaggal áll együtt.

 

A kiemelkedéshez, gyógyuláshoz szükséges az összegzés és a szemléletváltás, a gondolati korlátaink feloldása.

 

Nagy valószínűséggel kapunk valamilyen beavató tanítást a napokban, amely által azt is megérthetjük, hogy milyen áldozatvállalásra van szükség az áldáshoz, a továbblépéshez.

 

A Nap már leérkezett a Tejútról, de az érzelmeink és a gondolataink által még a magasabb minőségekhez kapcsolódunk, mielőtt tennénk valamit érdemes tehát időt adnunk magunknak, hogy ráhangolódjunk a Fényre és megkeresni a középpontunkat, abból indítani mindent.

 

 

Forrás: Fb. Csillagjelek - csillagutak

Kép: Pinterest.com