Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÁTLENDÜLNI A HOLTPONTON

2022-01-25

Új alapok megteremtése

0 CSODAKÉP 1 másolata.jpg

 

ÁTLENDÜLNI A HOLTPONTON

 

Új alapok megteremtése

 

A jelen időszakban érkező energiák az új alapok megteremtéséhez szükséges fénykód letöltéseket hozzák el számunkra, másrészt átalakítanak bennünket és fejlesztik az energetikai rendszerűnket a magasabb intenzitású energiahullámok befogadására.

 

Erőteljes asztrális tisztuláson megyünk keresztül.

 

Alkímiai tűz megtapasztalása gyakori lehet, amely nagy forrósággal jár, amely szinte az egész testünket lángba borítja. Most létfontosságú, hogy túllépjünk a régi zavaros érzelmeken, torz észleléseken, önsajnálaton, pesszimizmuson és apátián. A belső világunk árnyvidékén való haladás megmutatja a régi fel nem dolgozott részek érzelmi tölteteit, amelyeken még dolgozni szükséges, hogy tovább tudjunk emelkedni. Sok régi problémakör kerülhet újra a felszínre, olyanok is, amelyeket már rendeztünk, ám most újabb mélységeket tártak fel előttünk.  Ezek rendszerint negatív érzelmek formájában mutatkoznak meg, vagy emberi konfliktusok által. Az ember sokszor érezheti azt, hogy a transzformációnak soha nem lesz vége, és valóban, míg ebben az átalakító fázisban vagyunk, addig sok dolgunk lesz még. Feladni nem érdemes, duzzogni felesleges, visszaesni nem kifizetődő, mert minél mélyebbre megyünk, annál nehezebb lesz felállni.

 

Tovább kell menni, túl kell lendülni a holtponton és a kellő pillanatban új erőhöz fogunk jutni, amely átsegít minket a nehézségeken. Így kerülhetünk összhangba az univerzum és a természet ritmusaival. Bízz abban, hogy a kihívásoknak egyszer vége lesz és lassan minden meg fog oldódni.

 

Enged el a múlt mintáit, old fel torz egyensúlytalanságait. Légy türelmes, és tekintsd az időt a szövetségesednek.

 

Ebben a hihetetlen időben nagyon sok felszabadító potenciál van, amely nem a felszínen, hanem lelked mélységeiben rejlik. Ezen gyógyulások és átalakulások idején lehetőségünk van elengedni és megszabadulni minden ősi karmától. Ezért olyan intenzív és erőteljes, ez az időszak. Amikor kilépünk a régi karmikus körforgásokból és kioldjuk a karmikus csomókat, amelyek a múlthoz kötöttek bennünket, energetikai szinten tisztítjuk meg a karmát. Megszabadulhatunk mindazon helyektől, helyzetektől, emberektől és dolgoktól, amelyek a régi karmikus történetekben tartottak bennünket. Előző életből hozott mélyen beágyazott tudatalatti hiedelmek, elzáródások és lenyomatok oldódnak fel, amelyek determinálták életünk tapasztalatait. Ez lehetővé teszi, hogy megváltozzon a nézőpontunk és gyengédebbé, bölcsebbé, megértőbbé, együtt érzőbbé és könyörületesebbé váljunk. A múlt torzulásai már nem homályosíthatják el látásunkat és tisztábban láthatjuk meg magunkat és másokat.

 

Ebben az időben arra ösztönöztek minket, hogy hagyjuk el a régi módszereinket, és fogadjunk be az új nézőpontokat, az új felismeréseket, amelyek egy új kezdet felé terelnek bennünket.

 

Valódi változásra van szükség, ezért életünk alapjainak az átreformálása nélkülözhetetlen a továbblépéshez.  Ennek következtében sok kényelmetlen helyzet alakulhat ki, amelyek kimozdítanak a stagnáló beleragadt helyzetekből. Ilyen lehet a munkahely váltás, válás, költözés, betegség, baleset, egy szeretet személy elvesztése és más sorsszerű esemény, amely drasztikusan változtatja meg az élet menetét. Mindaz, ami most a felszínre emelkedik, azt megmutatja meg hol kell megszabadulnunk a régi viselkedésektől, régi szokásoktól és az ismétlődő reakcióktól, amelyek már nem szolgálnak bennünket. Új megértések és felismerések születnek, amelyek feltárják a psziché mélyebb aspektusait, ahol még szükség lehet a gyógyulásra. Tartózkodj az ítélkezéstől, a kritizálástól és koncentrálj arra, amit másképp kellene csinálnod. Légy nyitott az új perspektívára, a változásokra, amelyek nagyobb tudatosságot és teret adnak arra, hogy új szinten folytasd az életedet.

 

Ismerd fel, hogy a most meghozott szívközpontú döntések segíthetnek kitörnöd a múlt korlátaiból és karma köreiből.

 

Használd a hónap hátralévő részét arra, hogy megszabadulj minden akadálytól, egyensúlytalanságtól és korláttól, amelyek aláássák az önbizalmadat és az önbecsülésedet.

 

Most építjük meg az új létezéséhez szükséges alapokat, ezért át kell értékelnünk az életünket, a kapcsolatainkat, az életmódunkat, az életszemléletünket, a törekvéseinket, a prioritásainkat, a hozzáállásunkat és a tevékenységeinket. A stabil alapok megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy felülvizsgáljuk mit, hogyan, miért és miképpen teremtünk a jövőre nézve.

 

Itt az ideje másképp csinálni a dolgokat.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha