Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A belső átalakulás

2020-04-23

Most belső átalakuláson megyünk keresztül miközben új sorskódok aktiválódnak bennünk

268266_3938953267054_841354712_n másolata.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

A BELSŐ ÁTALAKULÁS

 

A mostani helyzet egy átmeneti állapot, elhagytuk a régi megszokott valóságot, és egy új életre készülünk fel. Most belső átalakuláson megyünk keresztül, egy transzformációs folyamaton és felkészülünk egy magasabb szintű létezésre.
 
Letisztulnak a kapcsolati rendszerek és az energetikai összekapcsolódások mezői, hogy mindinkább önmagunkra találjunk és a saját belső lelki vezettetésünkre.
 
Kivonjuk a teremtő energiáinkat a külvilágból, és a saját belső valóságunkra koncentrálunk.
 
Most önmagunkban, önmagunk által, önvalónkra ébredhetünk, hogy mindinkább integrálhassuk isteni valónk fénylő jelenvalóságát a fizikai síkba, az emberi szintre.
 
Sokan most tudják utolérni magukat az éveken át tartó intenzív belső munka után. Hatalmas szellemi emelkedés és lelki átalakulás eredményeit szükséges most integrálni a fizikai síkba.
 
Étertestünkben új sorskódok aktiválódnak, belső átalakuláson megyünk keresztül és felkészülünk az újraindítás időszakára.
 
Ezen időszak rendkívül fontos a jövő szempontjából, olyan áthangolást kapunk most, amely által a legjobban tudunk hozzáigazodni, azon isteni tervhez, amely miatt leszülettünk a Földre.
 
Mindnyájan egyéni módon tudjuk szolgálni a világunk átformálását, mivel különleges tudással és képességgel rendelkezünk, amelyek által segíthetjük a a Föld felemelkedését.
 
Az Új Föld teremtőinek magas szintű vizsgát kell letenniük, tanulságtételt hitelességről, szív értékről és szeretet képességről.
 
Minden fényküldött új égi felhatalmazásokat kap, képességeihez és céljaihoz mérten új feladatokat, amelyekre égi szinten kap felkészítést.
 
Egy új világot fogunk építeni, miközben tanúi leszünk a globális átalakulásnak.
 
Most annak jött el az ideje, hogy teljes mértékben megbízzunk az isteni vezettetésben, miközben ráébredünk saját erőnk hatalmára és létünk rendeltetésére.
 
 
 
 
Írta: Aysha