Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Áttörés a kollektív ébredésben

2019-11-20

A 11:11-es nagy ébredési szuper portál hatása

dimenziókapu 11,11,.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Amint a 11:11-es nagy ébredési szuper portál megnyílt, létrejött a tudatosság kritikus tömege a Földön


Az emberiség nagy időszaka megérkezett… eljött az idő és ebben a kozmoszban minden angyali erő közzé fogja tenni ezt a nagyszerű hírt.


Az Univerzumban minden csillagnemzet megérkezett ebbe a Naprendszerbe, hogy szemtanúja legyen az emberiség emelkedésének és részt vegyen a Föld bolygó felszabadításában.


Ami most a Földön történik az a Kozmoszban a legfontosabb esemény. A nagy 11:11-es csillagkapu megnyílt, hogy megjelölje a Fény új korszakának a kezdetét, ami eljön a Föld bolygóra.


A galaktikus családjaink most nyomon követnek minden rendszert a Naprendszerben és a Föld körül ebben az időszakban, mivel a dolgok most már nagy sebességre kapcsolnak.


Amint az égi kapu megnyílt a Központi Nap fénye nagy mennyiségben érkezik a Föld atmoszférájába, ami tovább emeli a Föld bolygó lényeinek tudatossági szintjét az 5. dimenzióba.


Ez a 11:11-es egy speciális szimbólikus kozmikus kód volt, ami a lényünk blueprintjébe volt beépítve azzal a céllal, hogy felkavarja a legmélyebb sejtszintű emlékeinket és előidézzen egy igen szent isteni ébredést/ráébredést a lelkünk belső erejére. A szíveink most megnyíltak a szellem örök természete iránt… és most már teljes mértékben felébredtünk a legmélyebb igazságaink valamint a lelkünk küldetésének a legmagasabb szintű jövőképére itt a Földön.


Ez most arról szól, hogy teljes mértékben emlékezzünk arra, hogy kik és mik vagyunk igazából és belelépjünk abba, hogy mindezt meg is éljük.
Magas rezgésű nyílás jött létre, ahol mi végső hozzáférést kaptunk a felgyorsított 5D-s energiákhoz.


Ez a pillanat és esemény a kulcs, amely megnyitja a hozzáférést a földi mennyország birodalmához, ahol elkezdjük megtapasztalni a szellem és az isteniség legmagasabb birodalmaihoz való kapcsolódást és az ehhez kötődő rendkívüli tisztán látást, miközben felkészülünk arra, hogy belépjünk az új magasabb rezgésű Földre.


Azok az ébresztési kódok, amelyek elkezdtek beérkezni a portálon keresztül, egyenrangúak azzal, mintha az ébredés és a mesteri tudás szint kódjait aktiválnák, amelyeket mindig is magunkban hordoztunk, de ezeket most már feloldják annak érdekében, hogy mélyen szántóan megváltoztassuk a létünket úgy, hogy harmóniában és szinkronban legyen a megtestesülésünk legmagasabb szintű isteni blueprintjével és teljes mértékben szárnyalhassunk a létezésünkben.


Lenyűgöző új erőre teszünk szert, valamint mélyebb szintű szeretetre, békére és reményre és mostantól semmi sem lehetetlen a számunkra.
Egy megerősödött emelkedési hullám kezdett beáramlani a Földre ezen nagyszerű portálon keresztül és a felébredt tudat új 5D-s kódjai érkeznek minden fény lény számára itt a Földön, hogy végre képessé váljanak arra, hogy átsétáljanak a nagy szivárvány hídon egy új és jobb világba.


Fontos megemlíteni azt, hogy az isteni szeretet az elsődleges energia, ami átáramlik ezen a szuper portálon és egyesült lelkek szeretet energiája is átáramlik a Földre, ami egy erőteljes mágneses erőteret gerjeszt, ami minden ikerlángot visszaolvaszt az Egységbe.


Ez a legnagyszerűbb időszak az emberiség történelmében, amikor az ember itt élhet a Föld bolygón.
A dolgok rendkívül izgalmassá válnak a nagyszerű földi küldetésünk során.


Ez egy igazi új nap hajnala a Föld bolygón… a dolgok most már gyorsan fognak változni méghozzá az egész emberiség hasznára.


Egységben és végtelen sok Áldással!

 

 Pars Kutay

2019 november 15.