Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Angyali Tűz

2020-07-02

A Föld Tűz általi újjászületést tapasztal most

tűz angyala.jpg

 

Az Angyali Tűz

 

Michael Arkangyal megkért, hogy osszam meg veletek az alábbi információkat, annak érdekében, hogy segítsenek nektek a most történő Kvantumváltás során. Ezek az energiák mély és alapvető módon változtatják meg valóságotokat, és az Angyali birodalmaknak az a vágya, hogy a lehető legjobban segítsék az embereket a váltás megtételében.

A Kvantumváltás Csoportos, vagy Kollektív feladat, amelyben mindenkinek megvan a maga szerepe. Ezt a felébredést azok mozdítják elő, akik már megtapasztalták az egyéni felébredést.
A Kvantumváltás arról szól, hogy a Föld és népessége a Tapasztalat és Szeretet új szintjére lép. Azt az átalakító és regeneráló energiát, ami most a földre érkezik, hívhatnánk "Angyali Tűz"-nek. A Föld Tűz általi újjászületést tapasztal most, és ez a folyamat örömteli és csodálatos. De ti, lehet, hogy fogtok némi kényelmetlenséget tapasztalni a születés közben, ezért ajánljuk fel ezt az információt, hogy segítségetekre legyen a folyamat során, ha akarjátok.


A váltás tapasztalatai:

Testi Tapasztalatok:

 

Sokan fogjátok intenzíven érzékelni a bejövő energiákat fizikai testetekben. Olyan lehet, mint egy intenzív elektromos energia, mely átáramlik a testen, főleg a karokon és lábakon. Áramlatokban és hullámokban érkezik, és lehet, hogy nagyon forrónak, vagy hidegnek fog tűnni. Lehet, hogy "ködöt" éreztek majd a fejetekben ilyenkor, és nagyon kifáradtok, a kimerülésig is akár. Ilyenkor, az Angyali Tűz átáramlik a testeteken és "mély gyógyítást" végez. Érezhetitek a méregtelenedést ilyen alkalmakkor, hiszen az Angyali Tűz mindent megsemmisít és eltávolít a testetekből, ami "sűrű" és "mérgező". "Belülről" újultok meg fizikailag. Mély tisztulást és gyógyulást tapasztaltok meg.
Sokan számolnak be bizsergő érzésről a bőrfelületen, valamint viszketésről és forróság-érzésről a kar és a láb bőrén. A test így tisztítja ki magából a méreganyagokat, mivel a bőr a tisztulás elsődleges szerve. A máj és vese szintén nagyon aktív lesz ekkor, és akár fájdalmakat is tapasztalhattok ezeken a területeken. A hányinger és hasmenés szintén azt jelzi, hogy a test mély szinten tisztul. Amikor e tünetek bármelyikét érzékelitek, bölcsen teszitek, ha pihentek és békében vagytok. Aludjatok, ha lehet.

 

A testeteknek szüksége van támogatásotokra ebben a folyamatban.

 

Legyetek tudatában, hogy kristályos testetek születik éppen, és hogy segíthettek azzal, ha tisztelitek testeteket és igényeit.
Ami az étkezést illeti, néhányatoknak egyáltalán nem lesz étvágya, míg mások nagyon fognak vágyni bizonyos fajta ételekre. Engedjétek meg a testeteknek, hogy megmondja, mire van szüksége, de ne vigyétek túlzásba a toxikus ételeket. Testetek értékeli az egyszerű és teljes értékű ételeket most is. Ne hagyjátok abba az evést, az étel segít benneteket a földelésben, amikor úgy éreznétek, hogy "elszálltok".
     
Érzelmi Tapasztalatok:

 

Ez a terület a hullámvasúthoz lesz hasonlatos. Érzelmi testetek felfordulást tapasztalhat a mélytisztulási folyamatban. Érzelmeitek váltakozhatnak az öröm és emelkedettség, melyek az Angyali Tűz által megalapozott új energia érzelmei, és az úgynevezett negatív érzelmek, mint a düh, félelem, összezavarodottság és depresszió között. Lehet, hogy úgy érzitek, hogy "megakadtatok" és lehet, hogy megítélitek magatokat.
Ne feledjétek el, hogy az érzelmi test is saját gyógyulását tapasztalja az új szintek felé, és a kollektív sok régi érzelme aktiválódhat bennetek, mivel a kollektív felébredésen dolgoztok. A megakadás/beragadás érzése-mintha semmi sem történne az életetekben-, annak a hatása, hogy várnotok kell, amíg a Kollektív többi része megfelelőképpen felébred ahhoz, hogy a felébredés következő fázisa kibontakozhasson.

 

Türelemre, elfogadásra és bizalomra lesz szükségetek.

 

Van egy nagyobb terv, és ti azzal járultok hozzá, hogy nyugodt középpontotokat megtartjátok és megengeditek, hogy az energiák átáramoljanak rajtatok.
Most tanuljátok meg, hogy teljesen megbízzatok egy Magasabb Célban és a kibontakozásában betöltött szerepetekben. Tudnotok kell, hogy a Magasabb Dimenziók azon munkálkodnak, hogy tartsák veletek ezt az energiát, és hogy minden úgy van, ahogy lennie kell most. Maradjatok pozitívak, a Jelen pillanatban létezés legyen figyelmetek középpontjában és annak az örömnek és áldásnak a megtapasztalása, amitek van. Az Angyali birodalom azon dolgozik, hogy minden felébredő lényről gondoskodjon a folyamat során.
     
Tudati Tapasztalatok:

 

Ez nehéz terület, mivel az elme küszködni fog azzal, hogy napirendre térjen egy olyan valóság természete fölött, mely állandóan változik. Semmi, ami eddig "fix" volt, nem marad úgy az új Kvantum realitásban. Az elme elkezdhet pánikolni, vagy tapasztalhat haragot, frusztrációt. Egyes esetekben, paranoia is előfordulhat, mivel az emberek elkezdenek "okot" keresni valóságuk széthullására. Lehet, hogy másokat fognak "hibáztatni" tapasztalati mezőjükben, vagy "sötét erők" támadását vélik felfedezni. Haragjukat és frusztrációjukat másokra szeretnék majd vetíteni.


Ezekben az esetekben segít megérteni, hogy a bejövő energia tiszta szeretetből áll.

 

A "negatív" energia és félelem tapasztalata hadd áramoljon át rajtatok és engedjétek el. Ne feledjétek, hogy csak a Szeretet valóságos, és minden más illúzió. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy illúziókba essetek. Összpontosítsatok arra, ami valós. Találjátok meg a szeretetet és a támogatást az életetetekben. Ott van az, ha hajlandóak vagytok észrevenni és elfogadni annak, ami. Minden egyes ember, aki keresztüllép az illúziókon és elfogadja a szeretetet, hozzájárul annak a valóságnak a felébredéséhez, hogy csak a Szeretet valóságos.

A Fény Felragyog


Ne feledjétek, hogy éppen Kristály-lényekké váltok. Amikor aktiváljátok fénytesteiteket és megtisztítjátok kristályos fizikai formátokat, annyival több fényt tudtok tartani!
Ki tudjátok sugározni ezt a fényt a Bolygóra. Vizualizáljátok magatokat, amint Fénnyé váltok!
Gyakoroljátok a tudatos Légzést! Lélegezzétek be a Kozmosz Angyali Tüzét és lélegezzétek ki, mint ragyogó energiát a Föld számára. Engedjétek meg magatoknak, hogy lássátok a Csodálatosat és Gyönyörűt ebben a Kvantumváltásban.


Az Angyali Tűz létezésünk minden részét átjárja, és még fizikai valónkban tiszta Fénnyé válunk. Az Emberiség evolúciójának ez a valódi célja és sok életetek munkájának csúcspontját élitek most át.

 
Ideje ünnepelni!

 

 

Celia Fenn