Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az angyalok üzenete

2021-01-16

Egy jobb jövőről álmodva

ang 2.jpg

 

Az angyalok üzenete:

Egy jobb jövőről álmodva

Drága barátaink, nagyon szeretünk titeket!


Mindannyian nagyon értékesek és fontosak vagytok ennek a világnak. Ti vagytok a fény és a remény sugarai, melyek egy olyan világban ragyognak, ahol oly sok szép lélek fagyott bele a félelembe.

A fényed, a reményed, a szereteted, a jelenléted és a pozitív elvárásaid a legfontosabb ajándékaid, amelyeket az ünnepi időszakban megoszthatsz az emberiséggel.

Most pedig ajándékozd meg magad! Szánj rá egy pillanatot, és merülj a középpontodba, nézz mélyen a szívedbe, lélegezz úgy, mintha a szellemedet a testedbe tudnád lélegezni, mint ahogy a kéz tökéletesen belesimul egy kesztyűbe. Most, nem számít, hogy mi történik az életedben, nem számít, hogy néz ki a világ. Képzeld el magad egy olyan életbe és egy olyan világban, amelyet szeretnél megélni. Hogy nézne ki az életed? Hol laknál? Mit tennél? Mi lenne más a te világodban? Szánj időt arra, hogy belemerülj ebbe a fantáziába - egy lehetséges jövőbe, amelyet ebben a pillanatban, a koncentrált figyelmeddel teremtesz.

Bármikor, amikor van egy kis időd és vissza tudsz húzódni a középpontba, lélegzeted által válj eggyé a lelkeddel, lélegezd át a testedbe, a fejed búbjától a lábad ujjáig. Aztán, a jelen pillanat valóságából, álmodj meg egy szép jövőt. Álmodj egy olyan valóságot, amelyben az életed tele van szeretettel. Álmodj egy olyan világról, ahol minden különbözőség tiszteletben van tartva. Álmodj egy emberi fajról, aki törődik a Földanyával. Képzeld el, hogy az emberek örvendeznek, ünnepelnek, egymást segítve tevékenykednek, együttműködési projekteken dolgoznak, és ragyognak az egészségtől.

 

Álmodj a legcsodálatosabb életről, amit csak el tudsz képzelni és meg szeretnél élni.


Minden alkalommal, amikor megengeded magadnak, hogy szeretettel koncentrálsz erre a csodálatos jövőre, megadod magadnak és a világnak a legfontosabb ajándékot, a jövő látomását. Felhatalmazod a teremtő isteni mezőt a látomásod megvalósulására. Minden alkalommal, amikor megengeded magadnak, hogy örömmel álmodj - fenntartás nélkül, és anélkül, hogy aggódnál azon, hogy hogyan, mikor és miképpen valósulhat meg - azokban a pillanatokban egy gyönyörű jövő ajándékát adod meg magadnak és a világnak.


Idén, engedd meg magadnak, hogy egy gyermek szemével éld meg az ünnepeket.

 

Engedd meg magadnak, hogy álmodj a lehető legjobb jövőről, ahogy egy gyerek álmodik az ajándékokról, amelyeket az ünnepek alatt kaphat. Engedd meg magadnak, hogy túlláss a világjárványodon, a vakcinákon, a politikán, a nézeteltéréseken, a félelmeken és a frusztrációkon, és álmodj olyan dolgokról, amelyeket minden emberi lény szívből szeretne. Mindannyian jót akartok. Mindannyian egészséget akartok. Mindannyian biztonságban akarjátok érezni magatokat. Mindannyian szabadságra vágytok. Mindannyian azt szeretnétek, ha az anyaföld az elkövetkező generációkon keresztül is megosztaná az erőforrásait. Hatalmazd fel azt a jövőt a hiteddel, reményeddel és várakozásoddal.

 

Már a mostban élvezd és örülj neki, mert a jövő a jelenből teremtődik meg, főleg ezen időszakban, amelyben most vagytok.

 

Itt és most van erőd egy jobb világot teremteni. Hatalmad van arra, hogy szeretettel teremts.


Eltarthat egy darabig, amíg a világ utoléri a látomását, mindazonáltal minél többen képzelitek el egy boldogabb világot, annál gyorsabban fog megnyilvánulni a valóságban.


Teremts magadnak egy örömteli, teljes és boldog életet. Engedd meg, hogy a látomásod, megteremtse a jövőt.


Isten áldjon téged! Nagyon, nagyon szeretünk téged.

 Az angyalok

 

 2020/12/13
Ann Albers
Fordította: Aysha