Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ARANYKORI IDŐVONAL

2022-06-26

2022-es év legintenzívebb energetikai portáljában vagyunk

föld új világ.jpg

Kép forrása: Pinterest 

 

AZ ARANYKORI IDŐVONALRA VALÓ TUDATOS FELEMELKEDÉS

 

2022-es év legintenzívebb energetikai portáljában vagyunk.

 

A beáradó energiák, amelyek a Foton öv és a fénykódolt kozmikus sugárzás által a bolygóra érkeznek, abban segítenek bennünket, hogy letisztítsuk energiamezőinket minden korlátozó programozástól, amely a háromdimenziós Mátrixszal való azonosulással kapcsolatos.

 

Jelenleg kollektíven két uralkodó idővonalon haladunk, párhuzamosan egymás átfedésében, a Kali Yuga idővonal lezárásán és az Aranykor idővonalának megnyitásán dolgozunk.

 

Idővonal : Térben és időben kibontakozó realitás valósága. Annak függvényében bontakozik ki, hogy a tudatosságunk mely párhuzamos valóság szintjén van. A tudatosságunkat az érzelmeink, gondolataink és tetteink minősége határozza meg, a rezgési frekvenciánkat pedig a szellemi - lelki érettségünk. A tudatosságunk fókusza és a frekvenciák szintje azon eseményeket, embereket és történéseket vonzza be az életünkbe, amelyek vele azonos szinten vannak, vagyis egy hullámhosszon. Végső soron ez határozza meg, hogy mely idővonal realitásában vagyunk.

 

A Kali Yuga idővonal bezárása, a 3. dimenziós tudatosságon alapuló anyagelvű „sárember” világának végét és az emberiség jelenkori civilizációjának bukásának eseményeit tárja fel. Ennek eredménye képen, minden emberi szennyet a felszínre hoz, annak végső megtisztulása érdekében.

 

A másik az Új Korszakot felvezető idővonal, amely az 5. dimenzióba való felemelkedésünk fényhídja és az Új Föld Aranykori Paradigma valóságát bontakoztatja ki kollektív és egyéni szinten. Lehetővé téve mindazoknak, akik a Megújuló Föld valóságához kapcsolódnak, hogy tudatra ébredjenek, emelkedjenek és tisztuljanak.

 

A beáradó kozmikus-sugarak, az Isteni Tudat által kódolt, áthangolt és átalakított geometriai fénymintákkal érkezik a Galaktikus Középpontból, azzal a céllal, hogy rekonstruálják az emberi DNS-t.

 

Ez az összefonódás olyan információkat továbbít, amelyek frissítik az emberi DNS-t, konfigurálják és összehangolják a Felemelkedési Kódokkal, amelyek aztán a testrendszerben tárolódnak el.

 

Így sok embernél lehetővé vált, hogy helyreálljon a Lélekkel való kapcsolatuk, főleg azoknál, akik kényszerből vagy tudatlanságból alávetették magukat, a „genetikai kísérletnek” és ennek következményében leblokkolódott a lélekforrásukkal való kapcsolatuk. Ha a lelkük a felemelkedés idővonalához tudott kapcsolódni, ezen időszakban az Isteni Közvetlen közbeavatkozás által, teljes energetikai korrekcióba részesülnek.

 

Gaia, Föld Anya Élő Isteni Tudata, minden szinten támogatja most ezt a folyamatot, ezért a természetben való megújulás, földelés, testünk gondozása nagyon fontos ebben az időszakban. Ez segíti az asszimilálását ezeknek a felerősített kódoknak és frekvenciáknak, amelyek intenzíven felgyorsítják az egyéni spirituális fejlődési utat és az Isteni/Angyali énnel való összehangolódást.

 

A Galaktikus Középpontból érkező, és Isteni Tudat által kódolt új Kozmikus gamma sugarak, olyan információs kódokat küldenek az emberiség DNS-spiráljába, amelyek ébresztik az extraszensz képességeket. A telepátiát, a tisztán – érzést, a tisztán-hallást, a tisztán-látást, a jövőbe látást, és még sok más isteni lélekajándékot, azon emberekben, akik képesek asszimilálni és beépíteni a kódolt fényt. Ez a folyamat az emberiség nagy evolúciós ugrását eredményezi, hogy újra telepatikus, érző és lélekkel összehangolt tudatosságba emelkedjen.

 

Ezeket a Fénykódokat úgy tervezték, hogy közvetlenül kommunikáljanak a tobozmiriggyel és a szív csakrával és lehetővé tegyék az emberi Fénytest felépítését -, újrakalibrálását és fejlesztését.

 

Mindez a közvetlen isteni beavatkozás által történik, amely összehangolt szinkroneseményeket indít el az életünkbe, amelyek új utak és irányok felé terelnek bennünket.

 

Most rendkívül fontos, hogy összhangba kerüljünk ezen Új Kódolt Fény Isteni Mintáival.

 

Lépjetek kapcsolatba az Aranysárkányokkal, akik Gaia spirituális őrzői és védelmezői, a Szíriuszi fénylényekkel és Arktúruszi csillagfény küldöttekkel, akik a bolygó felemelkedésnek Felügyelői és Építészei, mindig Jézus Krisztus védelmében és a Krisztusi Háló szeretetmezejében.

 

Áldással és Szeretettel

 

Aysha

 

2022.06.26.