Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÁTALAKULÁS FORGATAGÁBAN

2023-11-15

Egy rövid üzenet a bolygószintű energetikai helyzetről

medi tudat 001.jpg
 
Üdvözletem, szívem szerettei.
 
Azért jöttem el, hogy átadjak nektek egy rövid üzenetet a bolygószintű energetikai helyzetről.
 
Most ebben az időben a bolygóra belépő hatalmas energia kitörések tapasztalhatóak a Napból, a koronális tömegből, a napszél által.
A 11/11-es portál most a záró szakaszában van, de ennek a portálnak az energiája egyesül a hatalmas napenergiával, a nagy kozmikus energiával, ami az univerzum különböző helyeiről árad ki. Mindegyik információt hoz, létfontosságú kódokat a felébredéshez, a fény lényei számára, hogy felébredjenek és aktiválják nagyszerű lényüket.
 
Ennek az energiának a belépése nem fog megállni, szinte azt mondhatnám, hogy ez a 11/11-es kapu nagyrészt nyitva marad, így döntött az Atya, és az összes többi energiával együtt, ami kering, belép a rendszerbe, és sokat fog segíteni.
 
Földanya sok helyen megrendült az átalakulás belső folyamataiban, amelyek nagy könnyedséggel és gyorsasággal zajlanak.
 
Az emberiség a nagy ébredés transzában van.
 
De itt, ezen a ponton akartam hozzátok szólni, szeretteim!
 
Mindazok, akik ébren vannak, támogassátok azokat, akik az ébredés folyamatában vannak, mert néha egyedül vannak, nincs kihez fordulniuk és nem értik, hogy mit éreznek.
Sokan közülük nincsenek tudatában annak sem, hogy az Isteni Jelenlétük, az Én Vagyok Isteni Jelenlétük vezeti őket, ezért szükséges, hogy azok, akik felébredtek, segítsenek nekik, hogy folytathassák a folyamatukat!
 
Ne feledjétek, az a fontos, hogy kapcsolatot teremtsetek az Én Vagyok Jelenléttel/Isteni Énetekkel, és hogy aktiválódjátok!
 
Teljesen mindegy, hogy tegnap ébredtél fel, vagy korábban, esetleg tíz évvel ezelőtt, a lényeg, hogy felébredj és integráld az Isteni Jelenlétedet!
 
A bolygó helyzetével kapcsolatban folytatva, elmondom nektek, hogy ezek a kitörések sok elektromágneses vihart és instabilitást okoznak a bolygón.
Ez is azért van, hogy segítse a Földanyát abban, hogy befejezze az újrakonfigurációs folyamatát.
Ne féljetek, tudom, hogy sokan elég kiegyensúlyozatlannak érzik magukat, mindezen energiáknak jelentős befolyása van a testekre, lehet, hogy nagyon fáradtnak érzitek magatokat, mert ez egy energialavina.
 
A szívközpontok, a magasabb csakráitok, és a belső kapcsolataitok nagymértékben aktiválódnak.
Mindez szeretteim azért van, hogy integráljátok az Én Vagyok Jelenlétet, és a Belső Krisztust!
 
Megértjük, hogy talán ezek a tünetek, amiket érezhettek ezen energia miatt, egy kicsit kellemetlenek lehetnek számotokra, de emlékezzetek arra, amit mindig mondok nektek, hogy ez egy egyedi folyamat, dimenzióváltáson mentek keresztül, testben, amit át kell alakítani, és ezt teszik ezek az energiák, segítenek a test átalakításában, a belső munkával együtt, amit mindenki egyénileg végez.
 
Nos szeretteim, nyugalom, mindez el fog múlni, a szédülés, a fül kellemetlenségei, a depressziós hangulat, a kizökkenés, amit talán éreztek, mind ennek a nagy energetikai lavinának a terméke, amit most tapasztaltok.
 
Remélem, hogy mindannyian megnyugszotok ennek ismeretében.
Nos, szeretteim, ezzel befejeztem, amit át akartam adni nektek.
Maradjatok mindig a fényben, kapcsolódva az Én Vagyok Jelenléthez!
Dicsőséges idők jönnek az emberiségre, ünnepelve a fény győzelmét, ebben a nagyszerű folyamatban.
 
Megáldalak benneteket, Lady Nada vagyok.
 
 
 
Emanuel és Pastora - ServiUm
ERKS Szent Hegye 14/11/2023