Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az ébredés új érája

2019-11-07

Plejádi üzenet

föld szeretet.jpg

 

Egy fontos plejádi üzenet

 

Az ébredés új érája

 

Kedveseim üdvözlünk benneteket. Amint előre lépünk ennek a hónapnak az energiájába, egy szent megállapodás kerül felfedésre előttetek, ami az átalakulás egy újabb szintjét teszi lehetővé a lényetekben. Egy óriási változásnak lehettetek tanúi szeptember közepén, ami egy új energetikai területet nyitott meg a Földön. Amint ezen áramló Fény tudatosság új esszenciája lehorgonyzódott a bolygótokon, egy új paradigmához férhettetek hozzá.


Ezen erőteljes átalakulási esemény eredménye képen egy teljes energetikai visszaállítás történt, amint a Fény közvetlen beáramlása indult el a tudatosság magasabb szintű tartományából. Ez olyan hullámok sorozatát teremtette, amelyek egy stabil kristály formációt alkottak a bolygó minden rácsán belül. Ezen kristály forma segítségével multidimenzionális rétegeket fedtek fel és aktiváltak az egész bolygón, amelyek lehetővé tették azt, hogy az isteni tudatosság magasabb aspektusa szűrődjön be és integrálódhasson az egész Földön.

E magasabb rezgés szintű fény rétegei egy sor nyílást teremtettek, melyek hozzáférést biztosítottak a számotokra a magasabb szintű tudatossághoz. Amint a Fény ezen hatalmas kiáramlásai leereszkednek a magasabb birodalmakból a Földre, a bolygótok központi mágneses magva átalakul és átépítésre kerül egy tiszta kristály frekvenciává, ami kifelé pulzál. Ez a pulzus most kölcsönhatásba lép a szív sejtjeiteken keresztül és ezzel egyidejűleg kisugárzódik az Univerzumotokba. Ez a kristály frekvencia most már teljes mértékben összhangba hozza a Földet az állandó Univerzumotok többi részével.
Egy tiszta fény rezgés nyílik meg, egy vibrációs harmóniában az egész Univerzumban, ami eddig a történelem során még soha nem fordult elő.

 

Egy új éra

 

Ezen fény teremtés az ébredés egy új éráját teremti meg, ami behoz egy új potenciált, a létezés egy új útját közületek azok számára, akik készen állnak arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek ezen magasabb tudatosságú ösvénnyel. Ez a fejlődés időszaka, egy olyan időszak, amikor felfedésre kerülnek előttetek a megvilágosodások azért, hogy a szent szívetek teljes potenciálja kibontakozhasson. Azáltal, hogy tudatosan úgy döntötök, hogy kapcsolatba léptek a szívetekkel, haza hozhatjátok az éneteket.
Oly sok mindent kínálnak és fednek fel számotokra, amint aktívan úgy döntötök, hogy újra kapcsolatba léptek a multidimenziós fény magasabb rendű áramlataival és kihasználjátok a multidimenzionális szívetek eszközeit.


Egyre inkább kibővül a szívetekhez kapcsolódó korlátlan hatalmasság és kulcs fontosságú, hogy elkezdjetek megismerkedni és újra behívni az énetek aspektusának ezen esszenciáját.
Emlékezzetek arra, ez a ti időszakotok arra, hogy aktívan megszüljétek az éneteket azzá, aki még mélyebben megérti a küldetéseteket, még mélyebben tisztán látja a szerepet, amit játszanotok kell ezen a Föld síkon és az egész Univerzumon belül. Ez az időszak arra való, hogy az isteni szeretet önmanifesztációja, elengedése kifejezésre kerüljön a saját szíveteken belül.
A szeretet egy erőteljes adó készülék, ami erőteljes hatással bír az Univerzumra, amint ez természetes módon áramlik a szívetekből. Ez az időszak arra való, hogy a teljes szívetekkel átérezzétek az énetek varázsát, ami mindig is itt létezett a Föld síkotokon. A ti varázslatos aspektusotok eddig rejtve volt a 3. Dimenziós illúzión belül. De most már a szíveteken keresztül felfedésre kerülhet a ti saját varázslatotok, mely azon szeretetből fakad, mely a szent összetételetek szerves része.

 

Isteni Fény

 

A szeretet természetes módon létezik a szív sejtjeitekben, ami átalakítást teremt a testeteken belül. A szív játssza azt a szerepet, hogy létrehozza és kibővítse a saját egyedi isteni fényetek aspektusait az életeteken belül. A ti ezen multidimenzionális aspektusotok úgy lett kialakítva, hogy az egész fizikai testetek sejtjeit táplálja. Szent természetetek szerepe abban áll, hogy megtestesítse a szeretetet és amint úgy döntötök, hogy aktívan kapcsolatba léptek a szívetekkel egy mély átalakulási folyamat tud elindulni és végig haladni a fizikai sejtjeiteken keresztül azért, hogy megerősítse a gyógyulást és a megfiatolodást.
Ez az időszak arra való, hogy tudatos pillanatokat szánjatok arra, hogy tovább aktiváljátok ennek a kibontakozását magatokban.m ajdhogynem úgy, mintha egy új virág bimbó lennétek, minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatba léptek a szívetekkel, a szirmok elkezdenek lazulni és aztán szépen kibontakoznak és megnyílnak a Nap terebélyes fényére.


A ti utazásotok itt és most, egy önmegszületési/szülési folyamat, amelynek keretén belül kibontakoztok ugyanúgy, mint egy virág szirmai a Napra. Amint úgy döntötök, hogy tudatosan összhangba kerültök a szívetekkel, elkezditek azt is aktiválni, hogy összhangba kerüljetek az isteni fényetekkel. Ez a ti Napotok. Ez a magasabb szintű énetek természetes válasza, amint úgy döntötök, hogy fenntartjátok a szíveteket és a tudatosságotokat beviszitek a szívetekbe. Az isteni fényetek elkezd rajtatok keresztül ragyogni. Ezáltal megnyíltok és megfürödtök az egyedi isteni fényetekben és ezáltal megkapjátok a multidimenzionális énetek hatalmas szeretetét, befogadjátok és megszületésre kerültök a szeretetetek által a szívetekben.

 

Egy új rend

 

Az isteni fényetek aktiválásának ez a lépése eleinte alig észrevehető, amint ez rajtatok keresztül felébred, majd pedig fokozatosan elkezd nőni ennek a ragyogása. Tudjatok róla, hogy most egy új rend felé indultok el, aminek a lényege a saját isteni fényetek, amit hozzáférhetővé tettek a számotokra a nemrég bekövetkezett magasabb tartományi összehangolások által. Ez a ti időszakotok arra való, hogy elengedjétek a dolgokat és hajlandóak legyetek arra, hogy a változások bekövetkezhessenek az életetekben egy másféle módon azáltal, hogy bíztok a szívetek belső vezetésében. Ez az időszak arra való, hogy tudatosan megünnepeljétek az életetek egy új rendjét – ahol is nem tereli el a figyelmeteket a bolygótok felszínén zajló dráma illúziója, hanem ehelyett folyamatos és következetes módon összhangba igyekeztek kerülni a szívetekkel. Szánjatok pillanatokat minden egyes nap arra, hogy összhangban legyetek a szívetekkel. Minden élmény bármeddig is tartson az, annak az építőköveit hozza létre, amikor is kapcsolódtok újra a csendhez, a békéhez és a stabilizációhoz, ami a multidimenzionális szívtereteken belüli kapcsolaton belül merül fel.

 

Az isteni fényetek elkezd aktívan kapcsolatba lépni veletek.


Vegyétek észre azt, ahogyan a napjaitok energiája és esszenciája megváltozik, amint úgy döntötök, hogy ezzel az újrakapcsolódási pillanatotokkal kezditek azt el. Ekezditek érezni azt, hogy egy áramlaton belül léptek interakcióba, mint mikor egy áramlat mozgat benneteket és ez irányítja az egész napotokat. És aztán pedig elalvás előtt, amint úgy döntötök, hogy újrakapcsolódtok a szívetek szent aspektusához még inkább el fogjátok mélyíteni ezt a társulásotokat. Azt fogjátok érezni, érzékelni vagy látni, hogy az énetek felélénkül egy újraszületési folyamat segítségével.

 

Felébredhetsz

 

Önmagadat szülöd meg. Az egyetlen módja annak, hogy felébredj az, hogy úgy döntesz tudatosan kapcsolatba lépsz a szíveddel. ez a tudatos tett átalakít és erőt ad majd neked, mivel ilyenkor egy magasabb szintű tudatossági ösvényt választasz az életed számára. Az egyetlen kapcsolat az igazsággal a szíveden belül van. Az összes ilyen újra kapcsolódás azáltal válik lehetővé most, hogy rendkívüli módon megváltozott a bolygótok energetikai tájképe.


Most közületek mindenkit hívnak, függetlenül attól, hogy hol vagytok ebben a pillanatban a Földön. Bárhogyan is tekintsetek most önmagatokra az ego elme nézőpontjából nézve, készen álltok arra, hogy belevágjatok ebbe és felállítsátok ezt az új ösvényt a magasabb rendű énetek számára. Értsétek meg most, hogy az ego elmétek képtelen arra, hogy érzékelje az igazságot. Az ego nem tudja felfogni azt, hogy egy hatalmas multidimenzionális természetetek van, ami a ti magasabb rendű énetek.


Ne próbáljátok meg meggyőzni az ego elméteket erről a tényről. Az elme sohasem lesz képes magasabb szintű természetetek igazságát érzékelni, de erre nincs is szükség a ti utazásotokhoz.
Semmi sem állhat annak az útjába, hogy újra kapcsolatba lépjetek az isteni fényetekkel. Ez egy előre elrendezett történés, a sorsotoknak egy aspektusa. Mindig is ez volt a megfelelő időpont arra, hogy lehetővé tegyétek azt, hogy ez a transzformációs változás megtörténhessen. Minden kézben tartott.

 

A Hála energiája

 

Az, ha hálás vagy az életedért, felgyorsítja azt a képességedet, hogy összhangba kerülj a szent szíveddel. A hála energiája egy lépcső az utadon, hogy teljes mértékben felelősséget vállalj a teremtésedért. Hívást kaptál, hogy megnyílj erre az igazságra azáltal, hogy hálás vagy mindazért, amit megtapasztalsz. Most a Hála időszaka van.
Az igazi hála akkor kezdődik, amikor teljes mértékben megnyílsz arra, hogy befogadd az életed minden egyes aspektusát pontosan úgy, ahogyan van, itt és most előtted. Meg kell, hogy nyílj arra, hogy befogadd az eddig megtett utazásod tartalmát és teljes mértékben felelősséget kell vállalj mindazért, amit eddig együtt teremtettél a magasabb rendű éneddel. Amikor áttérsz arra, hogy teljes mértékben elfogadod az összes eddigi élményedet, akár jó volt, akár nehéz és lehet az is, hogy néhány fájdalmas volt, néhány pedig örömteli. Az egyik nem több, mint a másik csak más. Egyszerűen csak légy. Játszd a tanú szerepét mindaz iránt, amit eddig megtapasztaltál. Nyílj meg a befogadás állapotára mindazzal kapcsolatosan, amit eléd fognak tárni az ösvényeden.
Ezen élmények egyike sem határoz meg téged. Ezeket azért teremtették, hogy egy emberi tanulási élményed legyen.

 

Amint elfogadod ezt az utazást és lélegzel, elengeded a dolgokat az életedben, elindulhat az energia átalakulása a világodon belül.


Azáltal, hogy úgy döntesz, hogy ezekeért az élményekért felelősséget vállalsz, akkor megteremtődhet egy új nyitány az életedben és új ajtók és lehetőségek tudnak beáramlani az életedbe minden szinten, mivel ekkor úgy döntöttél, felelősséget vállalsz minden élményedért. Új lehetőségek fognak megnyílni válaszul azért, hogy felelősséget vállalsz a saját életedért. Életed megnyílik, amint te megnyílsz, mint egy virág bimbó, ahogyan befogadod az áldásokat a magasabb szintű tartományokból.

 

Áldások Neked

 

A bolygó ezen pillanatában viszonozzák az áldásokat számodra és fel tudod használni ezen áldásokat most az életedben. Ezek az áldások a magasabb szintű isteni fényedből származnak és ezek mind a tieid. Amint belelépsz és lehorgonyzol a Szív teredben, elkezdesz újra hozzáférni az áldásaidhoz. Hogy elinduljon az áramlás és átalakuljon az életed minden egyes területe. Tudatosan építsd fel a szíved útját és engedd meg azt, hogy a szent aspektusod önmegvalósításra kerüljön. Emlékezz arra, hogy ezt lépésenként lehet megtenni pillanatról-pillanatra. Te „tökéletesen-tökéletlen” vagy az emberi mivoltodban. Nincs semmi sem, amit meg kéne változtass önmagadban ahhoz, hogy kifejleszd a magasabb szintű éned kapcsolatait a szíveddel itt és most. A szent ösvényed rád vár!


Nyílj meg és engedj el!


Ünnepeld meg ezt az ösvényt azáltal, hogy tudatosan lehorgonyzol és mélyen kapcsolatba lépsz a szíveddel.

 

Tudd azt, hogy amint belelépsz ebbe a hónapba, a 3. Dimenzió drámája továbbra is erősödni fog. Amint a szíveden belül dolgozol engedj el minden egyes félelmet és engedd meg önmagadnak azt, hogy a szent isteni fényben szárnyalj, ami fenntart és támogat téged.
Mi a tanúid leszünk, amint kibontakozol.


Tudván azt, hogy a Fény gyermeke vagy az Univerzumon belül. Nyílj meg arra, hogy előre lépj és teljes mértékben befogadd azokat az áldásokat, amelyekre isteni jogod van.
Továbbra is fenntartjuk az energetikai platformot a bolygón mindaddíg, amíg elvégzitek az én feltámasztás rendkívül jelentős munkáját a szíveteken belül!


Ez a Ti küldetésetek!

 

Áldással a Plejádiak

 

 

Csatornázta Christine Day


Megosztotta Pars Kutay 2019 november 5.