Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ELKERÜLHETETLEN VÁLTOZÁSOK

2022-10-10

Michael arkangyal tanítása az elkövetkezendő időkre

MICHAEL ARKANGYAL 3.jpg

 

AZ ELKERÜLHETETLEN VÁLTOZÁSOK 

 

Ökológiai, társadalmi, politikai, gazdasági változások egész sorozata fog végbemenni az előttetek álló időkben. Ezen átalakulások sok ember életében káoszt és traumát fognak okozni. A változások hatására az emberiség tudata nemcsak felébred, de megváltozik.

 

Mindig amikor elérkezik az Új Kor, a Föld minden lakójának meg kell tapasztalnia ezeket a változásokat, hogy az új életforma létrejöhessen. Számotokra ez egy rendkívüli időszak, amelyben sokan közületek felemelkednek a Kozmikus Krisztusi tudat szintjére. Kiemelkedő lehetőség ez az ébredező lelkek számára, ahhoz, hogy bizonyosságot adjanak önuralmukról és önfegyelmekről.

 

Bár az emberiség tudatát nagyban lekorlátozták, vannak köztetek, akik tudatuk segítségével újra magasabb rezgési mintát hozzanak létre a testükben. Ha ezt elérik, akkor rezgésük felgyorsul, és túllépnek a földi test korlátain, vagyis amikor eljön az ideje fizikai-éteri testet öltenek.

 

A változások, amelyek mostanában mennek végbe, és amelyek még előttetek állnak, abból a célból történnek, hogy segítsenek benneteket kiegyensúlyozni a pozitív és negatív két pólusa között, és kilépni a polaritások tudatosságából.

 

Mivel lelketek szabad akaratot és választási lehetőséget kapott, ki kell választanotok azt az irányt, amerre haladni kívántok. Mivel a bolygón megnő a negativitás, ez meghatározó lesz a jövőtök szempontjából.

 

Mindazon káosz, amit most tapasztaltok, azoktól származik, akik ellenőrizni, manipulálni akarnak benneteket, félelemkeltő technikákat és tudatprogramozó stratégiákat alkalmaznak. A nagy Egy, szabad választást adott az emberiségnek és lelki szempontból senki sem vonhat ellenőrzése alá benneteket. Azonban a világ meghatározó vezetői mostanában nem követik ezt az egyetemes törvényt. Ezek a negatív jellegű vezetők sok nemzet esetében önös érdekekből manipulálnak, és ellenőrzésük alá vonják a lakosságot.

 

Most jött el az ideje annak, hogy mindenki meghozza a lelki elhatározását.

 

A Föld minden lakója átmegy, és át is fog menni, politikai, gazdasági, társadalmi és ökológiai változásokon, lelki fejlődési folyamatuk részeként. Ezek a változások azért vannak, hogy felszínre hozzák a lélek valódi céljait, és az emberiséget visszavezessék Istenhez. Minden ember megtapasztalja a tudat felgyorsulását, és annak szükségességét, hogy hozzáállásukon változtassanak.

 

Az emberiségnek vissza kell fordulnia Teremtőjéhez.

 

Ha megzavarodik egy város vagy egy ország lakossága, legyen az egyéni vagy csoportos szinten, a válság hatására, sok lélek ébred tudatára és elkezdi keresni Istent. A szükség nehéz időszakaiban az emberek alázatossá válnak, mert ráébrednek, hogy sok minden felett nincs hatalmuk. Ez alkalmat ad arra, hogy eldobják előítéleteiket és önzésüket, és egymást egyre inkább szeretetegységben lássák.

 

A Föld megtisztulásának elkövetkező ideje rengeteg próbára ad majd alkalmat, hogy a harácsolás, hatalom és negatívitás felszámolódjon a Bolygón.

 

Veletek vagyok, és segítem azokat a lelkeket, akik világosságot hoznak e világban. Akik jelzőtűzként megvilágosítóvá válnak , akik segítik majd kikövezni az utat az új világ felé, azáltal, hogy tudatos példáját mutatják a tudatra ébredt önvalónak, amit krisztusi tudatnak hívunk.

 

Krisztus tiszta szeretet és fény, ő az Egység megtestesülése.

 

Azért jöttem, hogy megtanítsam nektek, hogyan formáljátok át a félelmet, de ahhoz, hogy erre képesek legyetek, tudnotok kell, hogy működik és hogyan lehet a sötétséget felismerni. Csak akkor tudjátok semlegesíteni a negatívitást, a sötétséget, ha tudatában vagytok annak, ami a világban végbemegy.

 

Ami eddig rejtve maradt megmutatkozik.

 

Most fellebben a függöny, feltárul az igazság és sokrétű hazugság gépezete válik láthatóvá. Egyre több ember ébred rá a kegyetlen valóságra és valódi forradalmak kezdenek kibontakozni világszerte.  Már nem lehet elrejteni az igazságot.

 

Sok ember van, akik nem hajlandóak kinyitni a szemüket, ez nagyon sok bosszúságot okoz, sokatok számára. Ne ítéljétek el őket, nagy árat fognak fizetni mindazért, amit most tesznek. Tudnotok kell, hogy nagyon sokan, csak abban kívánnak hinni, ami kényelmes számukra, ami beilleszthető eddigi világnézetükbe. Mások a hatalom megszállottjai, akik akaratukat feladták, és már nagyon rég a rossz szolgálatába állnak. Nemsokára sok minden meg fog változni, mivel egyértelmű bizonyítékok tárulnak fel, melyek megmutatják az igazságot.

 

Nem azért vagytok itt, hogy ítélkezzetek felettük, hanem azért, hogy különbséget tudjatok tenni, és válasszatok.

 

Ne tápláljátok a félelmet, dühöt, haragot, mert az nem támogatja azt, hogy egyensúlyt teremtsetek. Eljött a tudatossági szint váltásának az ideje, ahelyett, hogy kettősséget érzékelő szemetekkel néztek, amely félelemben tart és egy illuzórikus világhoz láncol benneteket, isteni szemetekkel próbáljatok látni mindazt ami történik. Akkor meglátjátok az igazságot, ráébredtek, hogy kik vagytok, és megértitek, miért jöttetek el ide, a változás ezen időszakában.

 

Ne feledjétek, hogy lelki lények vagytok fizikai formában, akik képesek vagytok rejtőzködő adottságaitokat felszínre hozni, és valódi változást előidézni.

 

Igen lelketek különféle próbatételeket támaszt elétek, hogy lelki tudatosság magasabb szintjére léphessetek. Ezek a próbatételek segítenek abban, hogy megértsétek saját világotokat, hogy olyan elvekért állhassatok ki, amelyek előmozdítják a békét, és eközben annyi embernek tudjatok segíteni, amennyinek csak lehet.

 

Addig, amíg le nem győzitek a sötétséget és fel nem emelkedtek, meg kell tanulnotok egyszerre két világban élni, egyszerre lelki önvalótok világában és ebben a fizikai világban.

 

Jelenleg a Földön nagy a sötétség, az uralkodó negatívitás miatt, amely elöntötte az emberek tudatát. Ez nem azokra vonatkozik, akik igazából ébredeznek, akik jó szívvel és akarattal szolgálják az emberiséget. Hanem azok, akik dermedt lelketlenségben léteznek, akik tudatosság nélkül szolgálják a gonosz erőket, azok akik visszaélnek a hatalommal és lelkiismeret nélkül kegyetlen tettekre képesek. Akik mohóság miatt, eladták lelküket, és csak a pénz istenét szolgálják. Akik Isten nevében ölik egymást, vagy éppen úgy nézik a híradóban mások szenvedését, mintha csak egy film volna, és hipnotizált tudatuk vak és érzéketlen a valóságra. Akiknek megkeményedett a szívük és egyszerűen nem hajlandóak Istenhez visszafordulni, ki lesznek mozdítva művi világukból. Számukra az előttetek álló idők, nagy változást hoznak majd. Saját lelkük fogja előidézni a próbatételeket, hogy fejlődhessenek és megjavuljanak, még akkor is ha ez csak egy pici előmozdítást jelent a rezgésszintjük tekintetében.

 

Nagy próbatételek várnak rájuk , hogy ismét lelki lényekké váljanak.

 

Azoknak, akik tudatukra ébrednek, nem lesz szükségük ezekre a komoly és nehéz megpróbáltatásokra, ők vezettetést és védelmet kapnak majd.

 

Ez alatt a kihívásokkal teli időszak alatt Isten Kegyelme veletek lesz és saját isteni célotoknak megfelelő támogatást fogtok kapni.

 

 

 

Michael arkangyal

Lejegyezte: Aysha