Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az elkövetkező pár hónap eseményei

2018-12-18

A 2019 első négy hónapja hatalmas lesz az egész emberiség számára 

ang21.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Az elkövetkező pár hónap eseményei

 Üdvözlet Itthonról,

Elrah vagyok a ritmikus szolgálatból. Ma azért jöttem, hogy csatlakozzak hozzátok, hogy elvigyelek egy utazásra benneteket, és elmondjak nektek egy picit a bolygó következő hónapjairól. A 2019 első négy hónapja hatalmas lesz az egész emberiség számára, mert meg lesz a lehetőségetek arra, hogy kialakítsátok az elkövetkező 20 év általános irányát. Nos, ez azt jelenti, hogy ezeket a dolgokat nem változtathatjátok meg a folyamat újrakezdése után? Igen, Kedveseim, bármikor megváltoztathatjátok a dolgokat, amikor csak szeretnétek. Sok energiát tudtok elmozdítani, mert a bolygón szabad választás van. Még vannak olyan rések és energikus időkeretek, amelyek elől járói annak, hogy néhány olyan változás megtörténjen, amelyeket mindig is szerettetek volna. Most elmondom, mi történik a dolgok nagyobb aspektusából. Valószínűleg mindenki azon gondolkodik, hogy mi folyik itt a világon, különösen ami a politikát és a kormányokat illeti.

Sok ezek közül az energiák közül egy nagyon nagy váltásban van most, mintha valaki kihúzná a szőnyeget alólatok, és felrázna mindent egy kissé túlságosan is. Nos, ez történt rendben, ezek a következő lépések. Tartsátok észben Drágáim, semmi nincs rögzítve. Arról szól, hogy leküzdjetek mindent, ami a mezőtökbe kerül. Több dolgotok van, mint amennyit valószínűleg jelenleg zsonglőrködtök. De ti ezt jobban teszitek, mint gondoljátok. Itt vagytok különbséget tenni és már hatalmasat tettetek. Kedvesek, 2019 első négy hónapja kritikus lesz sokaknak közületek, és életetek személyes területein egy halom változás áll be.

2019 Támogatott útjai

Néhányan ajtót nyitnak nektek, mások ajtókat zárnak be. A legtöbb esetben lehetőségetek lesz egy teljesen új birodalomba lépni, egy teljesen új útján a gondolatoknak egy új energiában. Sokkal több lesz a szeretet, és nagyobb harmóniában lesz veletek. Most, Drágáim, még mindig itt vagytok a végén, amikor valószínűleg sok kihívás lesz a bolygón. Ez azonban nem mindig jelenti azt, hogy a közepében kell lennetek. Vannak olyan helyek ahol igen, lehetőségek, melyeket megragadhattok, és felállíthattok határokat, amelyek meghatározzák, hogy mit vihettek a világotokba, és mit nem. Ezek mindegyike nem csak lehetséges, de nagyon meghatározható, különösen most. Tehát ezért szeretnénk, ha elgondolkodnátok arról, hogy milyen feladatotok lesz, amikor belépünk 2019-be.

Milyen érzés lesz számotokra, hogy teljes mértékben felébrednek minden kreatív képességeitek?

Nos, ez egy nagyon érdekes folyamat. Nem tudjuk elképzelni mindazt, amit unalomból teremtettetek. Ideje előre nézni és elkezdeni látni a nagyobb képet. Mostantól 2019 április végéig ajtók nyílnak, amelyek a következő 20 év lendületét adják meg. Nagyszerű alkalom, hogy kreatívvá váljatok és mozgásba hozzátok az álmaitokat.

"Valóban azt teszem, amiért leszülettem?" Nos, lehet, hogy néhány kiigazításra van szükség, amelyet meg kell tennetek az elkövetkező hónapokban, alkalmazni magatokon 2019 elejének periódusán. Kritikus lesz sok ember számára, hogy beállítsa az energiáját arra, ami most jön. Sok változás folyamatban van, de emlékezzetek, bármikor változtatni tudtok az utatokon. Nagyon egyszerű. Mit szeretnétek, hogy annak része legyen? Hogyan szeretnétek segíteni? Hol szeretnétek lenni 15 éven belül? Valóban ez irányban haladunk, és ez csodálatos. Néhányan azt gondolják, hogy a vízszint emelkedni fog. Elmondjuk Nektek: a dolgok a Föld bolygón fognak megtörténni, és míg néhány esemény várható, mások nem. A változások sokkal intenzívebbé válnak, ezért azt kérjük tőletek, hogy gondolkodjatok azon, hogy hol szeretnétek lenni, ahogy ezek a változások előre haladnak.

A valóság az, hogy a puzzle egy egyedülálló részeként érkeztetek. Igen, egy bizonyos ponton be fognak hívni szolgálatra, lehet ezzel tisztában vagy, de lehet nem.

Mostantól 2019 első négy hónapjáig a tökéletes idő a önmagatok újra pozicionálására. Előfordulhat, hogy új helyre költöztök, vagy belevágtok egy üzletbe, amelyet szerettetek volna. Lehet, hogy megírjátok azt a könyvet, amelyet meg akartatok írni. Itt az ideje, hogy újra pozicionáljátok magatokat a játék következő fázisára. Igen, néhányan a hegyekbe szeretnétek menni és megvédeni magatokat. Mások végül a változás közepébe helyezik el magukat, mivel ez az, ahol a puzzle-darabjuk a legjobban illeszkedik. Sokan azt akarják, hogy ott legyenek a megfelelő helyen és időben, mert olyan szerződései vannak, amelyek elkezdenek kibontakozni.

Lehet, hogy lehetőséget kaptok arra, hogy segítsetek valakinek, és még nem realizáltátok azt. De talán az a személy talán nagyon kritikus pontokat játszott a jelen és a korábbi életeitekben. Sok lehetőségetek van arra, hogy eljussatok a dolgaitokhoz. Az beteljesülés lehet az Önök számára, bár valami, amit még egyáltalán nem ismertek. Az idő múlásával, amint ez megtörténik, lehetőségetek lesz arra, hogy a dolgokat előre és hátra is törölni tudjátok.

 

csill.bnx másolata.jpg
Kép: Pinterest.com

 

Spirális idő

Most spirálidőben vagytok, ami egészen más, mint amit megszoktatok. Egy kis időt igénybe vesz az emberiségnek, teljesen megérteni a koncepciót. Kedveseim, a jövőben sokkal többet láthattok a múltatokból, mint most. A kollektívek többsége a múltra tekint, mert még nem tanult meg látni a jövőben. Most pedig megmutatjuk neked ezt is. Gyorsan fogunk dolgozni ezzel, mert az egész emberiség számára érkezik. Most, hogy bemozdultatok a spirális időbe, észrevehettétek a változásokat. Érezni fogjátok először a tudatosság külső szélein, és idővel megszólal a magrezonanciátokban.

Az elkövetkező néhány hónapban, amire szükségetek van, hogy önmagatokat belehelyezzétek, kérjük, hogy kezdjétek el. Itt az ideje, hogy megtegyétek ezeket az elmozdulásokat, megragadjátok, a valóságotokat és elkezdjétek használni azt. Néhány pillanattal ezelőtt a Keeper válaszolt egy kérdésre a depresszióról a bolygón, és arról beszélt, hogy megoldotta helyben. Az egyikük, akit említett, megtisztította a garázsát. Reméljük, hogy ezt meghallotta! Bármi is kell ahhoz, hogy megragadjátok a valóságotokat, állítsátok fel a környezetét és támogassátok azt, akik valójában vagytok. Ez nagyon fontos lesz ezekben az időkben.

A következő néhány hónap rendkívül gyorsan és meglehetősen kritikusan fog lezajlani. Néhányan megtudhatják, hogy olyan ajándékokkal rendelkeznek, amelyekről eddig esetleg nem tudtak.

A következő Energia hullám már úton van

Néhányotoknak konkrét szerződései vannak, amelyekkel teljesíteni fogják azokat a dolgokat az útjukon, amelyekkel más emberekkel tudnak dolgozni. De azt mondom nektek, drágáim, mindnyájan varázslatosak vagytok! Az időzítés tökéletes minél többetek ébredéséhez jelenleg. Az Energia család számos tagja jelenleg éppen gyermekkorában van. Mivel sokan vannak babák most, nem érzitek minden támogatásukat. Bízzatok abban, hogy Ők itt vannak, és érezni fogjátok a kapcsolatot, legyen- gyermeketek vagy sem. Érezni fogjátok, hogy az alap támogatása elmozdul. Ahelyett, hogy harcolnátok és vitatkoznátok, hogy ez az oldal vagy az, el tudjátok kezdeni együtt, mint emberek, akik csupán tettették a szeparáltságot.

Életetek kontraszttal látva

Nagyon nehéz látni innen, csakúgy, mintha egy ember egy oldalát látnátok egyszerre az időben. Ez természetesen kitolja a harmadik dimenzió polaritását. Ahogy elkezditek eltolni a dolgokat, az emberek megfékezik őket, mondván: "Nem, most az nem kell, nincs szükségem arra most." Vagy "inkább azt akarom, hogy éljem az életem." Igen, van néhány nagyon érdekes dolog, ami történt veletek. Kölcsönadtátok a pénzeteket a politika rendszereinek, és most szinte átvették az irányítást. Látni fogjuk, milyen jól tudjátok visszavenni ezt a hatalmat és hallatni a hangotokat.

Azt is elmondjuk, hogy ez része a változásoknak, amelyek mindenhol zajlanak. Ne érezzétek magatokat depressziósnak, ha nem haladtok az utatokon valamivel, és bízhattok abban, hogy hangjaitok más módon fogják meghallani.

Elveszett érzés?

Ne érezzétek magatokat elriasztva, ha nem látjátok pontosan, hová kellene mennetek. Már minden elkezdett elmozdulni, ahogyan azt az elkövetkező néhány hónapban látni fogjátok. A fátyol csak egy pillanatra fog fellebbenni. Ekkor képesek lesztek megpillantani, hogy hol vagytok támogatva, ahol lennetek kell, és gondolatban emlékezni fogtok arra, amikor érkeztetek, mert mindannyian különleges céllal jöttetek.

Bár az energia mozog az utatokon, néha van egy szerződésetek, hogy dolgozhattok ezzel az energiával, megváltoztathatjátok és áthelyezhetitek azt, hogy valahol lehorgonyozzon. Tehát keressétek meg azokat a lehetőségeket, amelyek érkeznek. Olyan büszkék vagyunk rátok. A megfelelő időben jöttetek. Egyszerűen meg kell értenetek, amit tesztek, majd kérjétek a következő darabját és sétáljatok át rajta.

Ti vagytok a játéktábla mesterei, drágáim, ébredtek az álomból.
Ez a legnagyobb megtiszteltetés, hogy ilyen módon üdvözölhetünk. Azt kérjük, tiszteljétek egymást. Természetesen gondozzátok egymást minden lehetőségnél. játszhattok a ritmussal egy kicsit. Az egy nagy móka lesz!! Élvezzétek az utazást és játszatok jól együtt!

Én a ritmikus szolgálattól Elrah vagyok.

 

föld53.jpg

Kép: Pinterest.com


 Forrás: Steve Rother - November 2018. https://www.espavo.org