Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ EMBERI TUDAT ÁTALAKUL

2021-10-02

A tiszta tudatosság túlmutat az elme korlátozó perspektíváján

MEDI TUDAT SZÍV ELME.jpg
Kép: Louis Dyer Digital Visionary Artist
 
 
A kozmikus tudat új állapota
 
 
Kedves szeretteim,
Az egész bolygó magasabb frekvenciára lép, a következő evolúciós lépése felé, amely az ötödik dimenzióba visz. Az emberi tudat átalakul.
 
Arra hívnak, hogy felébreszd képességeidet az emberi átalakulás élvonalában. Manapság minden korábbinál jobban képesek az egyedek felülírni régi genetikai tervük tömeges programozását, és belépni az égi tudat új birodalmába.
 
Különleges vagy, és magasabb célja van annak, hogy itt vagy a bolygón ebben a bizonyos időben.
 
Ettől a pillanattól kezdve szuverén lény vagy. És így is marad - mindig - függetlenül attól, hogy mi történik a lakóhelyeden, hány éves leszel, vagy milyen kihívások érkeznek az életedbe. Szuverén lényként lelki kötelességed van önmagad, családod és bolygód iránt. Látnod kell, hogy minden összefügg egymással, és tudnod kell, hogy minden, amit teszel, hatással van a körülöttünk lévő világra.
 
A szabadság és a választás életét éld, ne rabságot és félelmet.
 
A különbség a szuverén lény és a rabszolga között az, hogy egy szuverén lény tudja, hogy vannak választási lehetőségei.
 
Minden egyes gondolatod választás. Minden megtapasztalt érzés választás. Minden érzelem, amit érzel, választás. Minden alkalommal, amikor valamit másként teszel, mint korábban, ez választás. És ez a felismerés, hogy gondolataid, érzelmeid, cselekedeteid és szavaid mind a döntéseid, életed vezetőülésébe helyez.
 
Ez az új tudatosság az önfelelősség és az önhatalom növelésének útjára vezet, amikor elkezded írni új történetedet.
 
A természet megadja ezt a csodálatos szabad akaratot, de sokan elpazarolják.
Naponta ezernyi gondolat áramlik át az agyadon, és soha nem állsz meg, hogy megkérdezd, honnan származnak ezek a gondolatok.
 
A boldogság rajtad múlik.
 
Minden döntés kérdése, és tényleg ilyen egyszerű. Rajtad kívül senki nem felelős a boldogságodért, és csak te vagy képes választani a boldogságot.
Nem máson múlik, hogy mi van vagy nincs. Ez nem a másik embertől, a másik fajtól, a másik nemtől függ - ezek egyike sem felelős a boldogságáért. A boldogság teljes mértékben a te kezedben van.
Ennek megfelelően a boldogság a döntés meghozatalától függ - attól függően, hogy hogyan gondolkozol és érzékeled a világot. Hogy elfogadod a valóságot olyannak, amilyen, nem pedig olyannak, amilyennek szeretnéd, vagy másnak, mint amilyennek most látszik.
 
Ha megtanulod elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, nagy békét és bölcsességet hoz az életedbe.
 
Ez magában foglalja mások döntéseinek elfogadását és tiszteletben tartását is.
 
A tudatalatti elméd teremti meg a valóságodat. Ez egy nagyon erős számítógép. Azzal működik, amivel eteted. Azok a döntések, amelyeket minden nap meghozol, a tudatalatti programozásod részévé válnak.
 
Végy egy mély lélegzetet, és minden ok nélkül próbáld észrevenni érzéseidet. Ez lehetőséget ad arra, hogy békés kapcsolatot alakíts ki önmagaddal.
 
Engedd el a bánatot, engedd el a bűntudatot. Lazítsd el a tested. Érezd, ahogy a lélegzeted áthalad a testeden.
 
A kezdeti szakaszban, bár nem mindig tudod irányítani a fejedben felmerülő kezdeti érzéseket és gondolatokat, megválaszthatod hogyan reagálj rájuk. Gyakorlással elkezdheted létrehozni a kívánt életet, ha rájössz, hogy nem Te vagy a gondolataid és érzelmeid. Megfigyelheted őket, és hagyhatod, hogy elmúljanak anélkül, hogy rád hatnának.
 
Amikor rájössz, hogy nem te vagy a gondolataid és érzelmeid, teljesen új világosságot kapsz. A világ sokkal fényesebb lesz. Pozitív energiád jó embereket, lehetőségeket és tapasztalatokat vonz az életedbe. Ez vezet el az életcélod teljesítéséhez.
 
A tiszta tudatosság, amely túlmutat az elme korlátozó perspektíváján, az, aki valójában a lényeged.
 
Ez egy fantasztikus megértés, amikor felfogod, hogy ki vagy valójában, ki a létezésed középpontja. Ez az önmegvalósítás. Most megérted, hogy te vagy a mester, és gondolataid és érzelmeid csak választások.
 
Ha megtanulod uralni elmédet és érzelmeidet, akkor élvezheted a teljes életet, függetlenül attól, hogy sok pénzed van -e vagy sem. Boldog lelkiállapot létrehozásával vonzod a legjobb dolgokat az életedbe, és jól érzed magad.
 
Minden szükséges tudás benned van, csak gondolataid és érzelmeid blokkolják. Ha elég csendes leszel ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a tudással, akkor tisztaságod vissza fog térni. Ott vár rád. Az összes válasz már benned van.
 
Most egy izgalmas új állapotba lépsz, amelyet kozmikus tudatosságnak, szuper tudatosságnak vagy az ötödik dimenziónak neveznek.
 
Szeretünk Benneteket.
Itt vagyunk veled.
Mi vagyunk a fény családja.