Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÉN-IDŐ

2022-07-17

A természetben, vagy csak egyedül töltött csendes idő most létfontosságú

természet 4.jpg

 

AZ ÉN-IDŐ

 

A természetben, vagy csak egyedül töltött csendes idő most létfontosságú, mivel asszimilálnunk kell a beáramló mérhetetlen energetikai változásokat, plusz azt, ahogy a Napkitörések most egyre magasabb dimenziósávokba emelnek minket. A Galaxis felemelkedik az Univerzummal együtt, és így minden a nagy áramlásban és átalakulásban van, és ezt érezni fogjuk fizikai, érzelmi, mentális spirituális szinten.

 

Ez felerősíti azt, hogy kialakul bennünk az új Fénytest, ahogy minden kristályosabbá és folyékonyabbá válik, és megtelik a folyékony fénnyel.

 

Az Új Ember test (Adam Kadmon) az ötödik-hetedik dimenziós állapotban kristályosabb és folyékonyabb fény lesz. Mivel a nagyon sűrű testünk több mint 70%-a víz volt, ez érthető. Így a fizikai formánk, ebben a pillanatban átalakul, és folyékony kristályos fénnyé válik!

 

Így adj magadnak Én-időt. Csendes időt az asszimilációra. Itt az ideje a magasabb dimenziós energiamezőkhöz kapcsolódni.

 

A földi mennyország erőteljes kulcsai és kódjai most a lelkünkön keresztül, majd a Felsőbb Lelki Énünkbe töltődnek le, és most már hozzáférhetők. Ezután a Magasabb Szív (csecsemő csakra) központon keresztül jutnak el hozzánk és dolgozódnak fel, és csak azután, a Magasabb Elmén keresztül. Saját égi útmutatóid vezetnek végig ezen a folyamaton, és figyelik amikor kész vagy hozzáférni ezekhez, nyitott szívvel és tiszta szándékkal, tiszta, feltétel nélküli szeretettel.

 

Mert minden esetben leolvassák a SZÁNDÉKOD, látják ha a legmagasabb jó érdekében fogod felhasználni és a legmagasabb szeretetteljesség szolgálatban. Így a hozzáférés csak az egyéni LÉLEK MAGON keresztül történik. Mégis, ahogy több Lélek nyitott és asszimilálja ezt, energetikailag össze fognak kapcsolódni, és elkezdenek együtt dolgozni a legnagyobb szeretetteljes szolgálatban, EGYKÉNT.

 

Ha nem szakítasz időt arra, hogy csendben és mozdulatlanságban legyél, és mélyen belülre figyelj, nem fogod tudni fogadni, mert valami benned blokkolja az áramlást. Engedd, hogy az egész rendszered asszimilálja ezeket a hozzáféréseket, hangold át a rezgésfrekvenciád a befogadásához. Figyelj befelé, légy csendben a belső nyugalmadban. Készülj!

 

Most minden energia. Semmi sem szilárd.

 

Ha még mindig ragaszkodsz a fizikai és szilárdnak látszó anyaghoz, akkor az olyan gyorsan fog szétoszlani, mint amilyen gyorsan kapaszkodsz belé.

 

Lépj be az Új Földre és az Új Emberiségbe.

 

 

 

Judit Kusel

Fordította: Aysha