Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az energiák felgyorsultak

2019-09-03

Nincs már langyos lubickolás, nem lehet megúszásra játszani

 
0001 unnamed(4).jpg

 

ÉGI ÜZENET:
 
 
Fókuszáljátok a Forrásenergia minőségeket
 
 
"Az energiák felgyorsultak a világban, ezért az ellentétek is kiéleződtek.
 
Nincs már langyos lubickolás, nem lehet megúszásra játszani.

A gazdag gazdagabb mint valaha, a szegény szegényebb mint eddig bármikor; az egészséges egészségesebb, kicsattanóbb mint valaha, a beteg betegebb mint eddig bármikor a történelemben.
 
Az emberek, nemzetek közti ellentétek is éppen ezért felerősödtek.

A mi szemszögünkből ezek mind nagyszerű dolgok. Miért? Mert választásra és döntésre kényszerít benneteket.

Végre a körülmények hatására szembekerülhettek életetek és a világ legnagyobb horderejű kérdéseivel, hogy a számotokra, egyénenként mi az ami fontos, mi az amit Ti, egyénileg akartok.

Aki nem kezdi el megtanulni, hogyan uralja a rezgéseit körülményektől függetlenül, azt a tömegek el fogják sodorni, de minimum erős befolyást fognak gyakorolni rá.

Hatalmas ajándékot és lehetőséget kaptatok, mert most végre felismerhetitek, hogy valóban fizikai testben élő Forrásenergia vagytok akik képesek a valóságukat tudatosan alakítani.
 
Azt javasoljuk, hogy írj egy listát mely (érzelmi) minőségek fontosak a számodra; ilyenekre gondolunk mint könnyedség, játékosság, öröm, erő, szeretet, bőség, nagyrabecsülés stb., és aztán minden nap szánjatok időt arra, hogy összhangba kerüljetek ezekkel a minőségekkel, majd hagyjátok, hogy a valóságotok ezeket a minőségeket tükrözze vissza számotokra.
 
Amint láthatjátok a világ annyira komplex lett, annyira bonyolult és átláthatatlan, hogy esélyetek sincs 'kívülről' összerendezni, meg se próbáljátok irányítani az irányíthatatlant.

Ezt belülről kell elkezdenetek, azzal, hogy a mindennapokban gyakoroljátok, életetekbe fókuszáljátok a Forrásenergia minőségeket."